חזרתי אמש הביתה

יוליקה

Member
מנהל
חזרתי אמש הביתה

חושך לי בעיניים ממה שעשיתם לפורום...
אינני יכולה למחוק את כל ההודעות ה"מרגיזות"
מבלי למחוק את כל השרשור...
עד כאן!!
מי שלא יתאפק... הודעתו תימחק ללא התראה מוקדמת!!

אפרת10511

New member
אור ליום שלישי בשבוע,

הבוקר שאחרי...ביממה האחרונה ספג הדרום וישובי העוטף למעלה משישים רקטות.לצערנוהיו פגיעות וצהל הגיב בעוצמה.
בעשר בלילה,הוכרזה הפסקת אש.
אין מי מאיתנו היודע כמה זמן היא תמשך, ארה"ב נותנת לישראל יד חופשית לעשות הכל כדי להגן על עצמה ולכן, תקף צה"ל עמדות אסטרטגיות של החמאס והשמיד אותן.
השאלה כמובן היא מה תהיה המדיניות של הממשלה הנוכחית ואיך תפעל
אל מול הטרור המתפרץ ואיך תגיב.
ובינתיים, יישארו היום תלמידי בתי הספר בישובי העוטף בבתיהם, הנחיות ניתנו לתושבים והחיים שם המוכרים היטב לתושבים חוזרים לאיים על שיגרה לה הם כה
ראויים.
ובינתיים, מלחמות של אלה באלה לקראת הבחירות הקרבות ובאות וכל האמצעים כשרים להטחת האשמות, לביזוי והשמצות, לירידה הכי נמוכה שאפשר וכל זאת כדי לקושש עוד מספר קולות לקלפי.

שיהיה לכולנו יום שקט ורגוע.יום של שיגרה לה אנו ראויים.

מינהר

New member
יוליקה, אין מה להזדעזע. איך כתוב במשלי--

ענה לכסיל כאיוולתו.

הדסהש1

New member
צהריים טובים.מקווה שנהנת בטיול.וכעט צריך לחזור

לשיגרה...חבל שתכעסי .קשה להתנהל ללא המנהלת...

נימה3

New member
יוליקה, כשתתאפסי על עצמך לאחר הטיול הארוך, ספרי קצת

חוויות ורשמים

מינהר

New member
חזרתי עכשיו מפדיקור בציפורן הבוהן של הרגל.

ממש נעים. יש לי שכנה שמטפלת בזה, והיה מאוד נוח. פעם ראשונה בחיי. חוץ מזה היה אצלי אינסטלטור, והחליף את הברזיה באמבטיה. הסתבר שהיינו באותה יחידה צבאית, שיסדו בשנות החמישים העולים מעיראק, כדי לעקוב אחר שכנינו האוהבים.
ובנוסף יש רטיבות בדירה של הבן הצעיר שלי, שהיא בעצם שלי, בקיר המקלחת, והולכת להיות הוצאה. והיום חברות הביטוח שולחות אותנו לשרברב הפרטי, שיגיש הצעת מחיר, והשתתפות עצמית 900 שח נדמה לי.

מינה

מנסיון בדירה שבה אני גרה ומנסיון בדירה שהיתה לי קודם, אם זה בא כתוצאה מסדקים ברובה, חברת הביטוח לא משלמת את זה, אם זה כתוצאה מפיצוץ בצינור,
חברת הביטוח משלמת רק על התיקון המקומי, כלומר מקום הפיצוץ, היא לא משתתפת בהוצאה של החלפת צנרת מעבר למקום הפיצוץ, בעלת הדירה שלי מבוטחת בביטוח ישיר
ושם ההשתתפות העצמית היא בסביבת 1800 ש"ח,אני כבר לא זוכרת בדיוק.

למעלה