חזרתי, אני בארץ!

ZiV GiLbOa

New member
חזרתי, אני בארץ!

היה לא פחות ממדהים! היה טיול ממש מהנה! אני חייב לומר שהתורכים הם אנשים אדיבים, לפחות נותני השירות, אנשים חמים, תמיד יעזרו לך עם חיוך ושמחה. כמו שאתם בטח יודעים, הישראלים תקפו את אנטליה ולא יכלת ללכת בלי לשמוע קולות של ישראלים צועקים לך ממקום למקום, דבר משמח מאוד! אני חייב לספר על יום רביעי. בדיוק יצאנו לטיול באנטליה ולא ראינו את משדרי החדשות העוסקים בעסקת השבויים. באמצע הטיול בדקתי באינטרנט בפלאפון וגילנו כי החיילים שלנו, הבנים שלנו מתים! היינו בתחושה איומה שאנחנו נהנים והם כל כך סבלו והמשפחות שלהם יותר. אך ההצגה חייבת להמשך. אני אישית רוצה למסור את תנחומיי הרבים למשפחות רגב וגולדווסר. מי ייתן ולא תדעו עוד צער! על העסקה עצמה אני מעדיף שלא לדבר ולא לומר את דעתי! שתהיה לכולנו שבת מקסימה :)

ברוך הבא יקירינו ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שחזרתם ונהנתם. ואכן , ההודעה על שבויינו העיבה על השמחה של האנשים כולם ועברו עלינו כמה ימים מסויטים נורא. נקווה שגלעד שליט יחזור הביתה מהר ובחיים !!!!

skaramoosh

New member
גיליתי

שיום ההולדת של אהוד גולדווסר ז"ל ושלי חלים באותו יום. (18.7) קצת העיב על שמחת יום ההולדת. יהי זכרם ברוך.

ZiV GiLbOa

New member
אני הייתי במלון "דיוניסוס"

שהוא בסידה, ליד אנטליה. מלון מקסים! באמת, גדול מרווח, אוכל בשפע, שתייה בשפע, אנשים אדיבים במיוחד, שירות טוב (חוץ מהקמצנות על הכריות), כמה אנשים שיהיו, לא תרגיש, בריכה ענקית, המון המון מים. ובעיקר הרבה אוכל. שתי בעיות מרכזיות- Xחדרים קטנים שלא יכולים להכיל יותר מזוג, אנחנו היינו שלושה בחדר והיה צפוף. Xהריח בחדר האוכל- לא מפעילים את המאווררים והריח מהארוחת בוקר נשאר עד הערב וזה מסריח. אבל בסך הכל, אם אתם משפחה של ילדים שיותר גדולים מ8 אתם תהנו מאוד שם!

למעלה