חזרתי אתמול מנאפה חובה לטוס לשם!!!

מרב1234

New member
חזרתי אתמול מנאפה חובה לטוס לשם!!!

אנשים אם אתם לפני צבא אתם חיבים בשביל עצמכם תטיסה הזאת אני אישית הייתי במלון מעולה (MAOS) עם חברה מ-ד-ה-י-מ-י-ם אחד אחד כולם ישראלים הכי צחוקים בעולם , באמת שכמה שאתם אומרים מה איזה באסה לטוס מישראל ולראות ישראלים אין לכם מושג בגרוש מה אתם מדברים , כל הכייף היה לחזור מיציאה ולשבת על שפת הבריכה עם ישראלים וצחוקים עד הבוקר. אייה נאפה דומה בטירוף לישראל היא לא מיוחדת ברמות אבל הים מדהים(יש מלא אצות בפנים ) יש מלא אתגרי ים במחירים בשמיים , ובכלל קפריסין נחשבת ליקרה לירה אחת= 10 שקל אז כל דבר שעשינו -קנינו המרנו בראש ישר לשקלים ויצא לנו יקררררר אבל חובה לטוס לשם לדפוק תראש להנות לנקות תראש להכיר בנים בנות ישראלים ותיירים אנטישמיות אין בכלל הרבה ,אולי יותר לבנים אני אישית באתי להכנס למועדון והשומר העצום שאל אותי מאיפה אני אמרתי ישראל הוא חייך חיבק ונתן לי להכנס(הם דווקא ממש נחמדים ) אבל המון אמרו שלא נתנו להם להכנס. בקשר לכאסל שמעו המוזיקה שם גרועה בטירוף הם נתקעו אי שם מאחור בשנות ה 80 ופעם ב....יש איזה שחורה או טראנס שמוכרים לנו מהארץ, אבל בכללי אני לפני שנסעתי כולם אמרו לי שחובה ללכת לכאסל שלא לפספס הלכתי ודוגרי הכי התאכזבתי המועדון עצמו יפה הוא גדול בצורת טירה חוץ מזה הוא לא משהו בגלל הגודל שלו הולכים לאיבוד כל שניה אתה לא מוצא תחברים שלך אתה הולך לחדר הזה מגיע בטעות לחדר הלא נכון יש מליארד אנשים במקום וזה לא הכי כייף. לעומת זאת הבלאק אנד וואיט והאייס הם מודעונים מעולים לא פחות ממעולים ( אם תשאלו בנים שהיו באנפה השבוע הזה שאני הייתי הם יגידו לכם שיחסית לזה שהיו 20 בנות ו300 בנים באייס , היה בן זונה חחחח ) זהו בכללי היה מעולה אם יש כאן אנשים שהיו איתי בטיסה אתמול או במאוס שמרו על קשר ....... אייה נאפה 2005 :) ואם יש לכם שאלות את חופשי :)

livnaky

New member
שאלות

וואי אין לך מושג כמה שימחת אותי עכשיו כל מי ששאלתי אותו על המלון אמר שהוא לא משהו... מה יש בדירה מבחינת חדר איך המקום יש מטבחון כמו שאומרים??? מה יש במטבחון כי אנחנו לא מתים על אוכל בחוץ רצינו לאכול דברים כשרים מהארץ ולכל היה לנו חשוב מטבחון ודברים כאלה. איך המרחק מהסקוור ומהחופים? יש צורך להדכיר טוסטוסים או שהסתדרתם בדרך אחרת... פליזזז תודה ליב

מרב1234

New member
ליב :)

גם אני כמוכם חיפשתי לפני שטסתי באתרים משהו קטן על המלון והסיבה שלא היה כלום היא שאפילו למנהל המלון אין אינטרנט להכנס ולעדכן תאתר של עצמו. המלון מ-ע-ו-ל-ה ! קטן חמוד מאכלס רק ישראלים , בריכה מדהימה של עומק 2.30 ממוקם הליכה של 5 דקות למרכז הפאבים והמועדונים לים אם אין אופנוענים או טראמפים עם כאלה שיש להם אופנוע אז צריכים מונית כי זה רחוק אבל בקטנה כמה שאתם במונית ככה לוקחים פאונדים . בחדר יש מזגן אך ורק בחדר אחד שזה דפוק יענו אם אתם 4 בחדר רק בחדר אחד יש מזגן אבל אל תדאגו גם על זה חשבו ההישראלים ופשוט את 2 המיטות שלא בחדר של המזגן העברנו וישנו 4 ביחד היה צפוף אבל גם ככה אתם כולכם 4 חברים אז זה סבבה וצחוקים. יש גז וכלי אוכל וכוסות ומקרר פשוט מעולה כל הזמן קנינו אוכל עשינו ארוחות הבאנו שתיה למקרר ולמקפיא בקיצור היה מעולה המלון אחלה

מרב....

איך שמרת על הכסף? איפה שמת אותו כשהיית בים בבריכה וכ"ו? איפה המרת את הכסף בארץ או בלרנקה?

1אניטוש

New member
חחחח דנה דנה דנה

מה זה משנה אם יש מה לקנות או אין מה לקנות..את הרי תמצאי בכל מקרה! אז מה את דואגת אהה?!

מרב1234

New member
דנה....

אנחנו קנינו כספת חח זה מגירה שיש לה מפתח אחד בכל המלון הזה שאם הוא הולך לאיבוד אין שום דרך בעולם לפתוח אותה , רק לשבור , היינו 8 בנות שפשוט שמנו שם את כל ה8 דרכונים כסף ובכל פעם מישהי אחרת שמרה את המפתח של הכספת , כך שהכסף הגדול נשאר תמיד במלון בכל אופן בכל יום היה לכל אחת בארנק לפחות 30 פאונד מצלמות ודברים יקרים אז תמיד היו 2 שנשארו בחוץ לשמוא על התיקים . את הכסף הימרתי כל פעם שהייתי צריכה באקסיינג שליד המלון שלנו זה היה מעיין פאב -מלון- והמרה אבל גם במלון יש (רק לא בלילה) , ומי שהמר במלון את אותו סכום שאני הימרתי באקסינג שליד המלון קיבל את אותו כסף בדיוק , הם לא רמאים .

livnaky

New member
וואי המון תודה חמודה

עשית לי את היום
היית שם שבוע לא? כמה כסף לקחת איתך...?

מרב1234

New member
אז ככה

א. אין בעד מה מה מה מה מה חחח ב. הייתי שם שבוע זה המון בשבוע מספיקים הכל לא צריך יום מזה חחח ג. לקחתי 550 יורו שזה המון חזרתי עם 400 יורו לא קניתי כלום שטויות כי הכל בעעע חחחח אין שם כלום חברות שלי דפקו כסף על מתנות כי כל החברים שלהם מעשנים וכל נאפה מלאה במצים מדהימים ומיוחדים , ומאפרות חמודות כאלה ד. על המזגן שילמנו אם אני לא טועה 20 פאונד - 200 שקל אבל חובה מזגן

שאלה למרב...

קודם כל... אני וחברות שלי הולכות למלון הזה ביום שלישי הבא ואני שמחה לשמוע שהוא אחלה מלון חוץ מזה שהוא רחוק מהים שזה קצת מבאס אבל חשבנו להשכיר קטנועים/ טוסטוסים... ורציתי לדעת אם זה כדאי כמה זה עולה ואם יש בעיות עם זה מבחינת תאונות וכל זה.. אה ואנחנו 5 ולכולנו יש רשיון אז אם כדאי שכל אחת תשכיר או משהו אחר..? תודההה :)

1אניטוש

New member
גם אנחנו יום שלישי נהיה במלון..

ובקשר להשכרת טוסטוסים למרות שעוד לא הייתי שם אבל שמעתי מחברות שחזרו..שהם עשו תאונה:\ וגם ידידים שלי שנה שעברה עשו תאונה..זה מה שידוע לי על זה בנתיים

מרב1234

New member
חח נגעת בנושא הרגיש ביותר

חחחחח אוקי תקישיבי לי ותקשיבי לי טוב אצלי במלון לא היתה בת אחת ששכרה את זה תמיד לקחנו טראמפ עם כאלה שלקחו היו 584ט6859ט6856785768578 תאונות של בנים עם האופנוענים אחד נגמר בפתיחת סנטר ותפרים וכל האשר שריטות , שבירת מראה, מכות משטרה וכאלה אני אישית הכי נגד זה כי הקפריסאים יודעים טוב מאוד שאנחנו לא בקיעים בנסיעה בימין וכאלה ועל כל שריטה קטנה לוקחים 1000 שקל קורעים אנשים שם על האופנוענים מצד שני זה בן זונה של דבר מקל על הנסיעות שם וזה חוויה זה עולה משהו כמו 100 ד לשבוע אבל בקשר למחירים וכאלה תבררי עם כאלה שלקחו כי אני לא רוצה סתם להגיד לך שקרים.

חחחח

וואי תודה עכשיו אני בכלל לא יודעת מה נעשה :/ בכל מקרה תודה.. וכל מי שנוסע ב26.. אז שיהיה לנו כייףףף

למעלה