חזרתי אתמול מנאפה..

• פותח הנושא RaBiG
  • פורסם בתאריך

RaBiG

New member
חזרתי אתמול מנאפה..

מקום נדיר. מקנא במי שהולך !!. מת לחזור !!. אם יש למישהו שאלות.. מענות.. בקשות.. חופשי. תהנו אחויות. נצלו כל רגע.

RaBiG

New member
תחפשו את האנשים שאחראים על הישראליים..

הוא יסדרו לכם דיל של מסיבות, הפלגה, פארק מים וכל מה שמסביב במחיר טוב והכל מאורגן מראש.

bigman6

New member
כמה זה פאונד קפריסאי מישהו יודע? וגם...

נניח יקר שם מאוד או שאיפשהו 450-500 דולר יספיקו לי לביזבוזים....אני יצליח למצות את העניין עם סכום כסף כזה?

ilana98

New member
המלצה

פאונד אחד זה משהו כמו 10 שקלים.. 450 500 זה בסדר אבל תצטרך לחסוך קצת... 600 דולר יכול להיות סכום טוב

ilana98

New member
תגובה

התכוונתי שאם תגיע עם סכום של 450 500 לא תרגיש מאוד חופשי בבבוזים ותחשוב על איך לחסוך ועל מה עדיף לבזבז, בגלל זה כדאי לבוא עם קצת יורת ליתר ביטחון מקסימום מחזירים אם נשאר כי נוסעים להנות לא לספור כל גרוש

ilana98

New member
למה משוגעת?!

אני נסעתי עם סכום של 600 דולר ועדיין לא בזבזתי חופשי לגמרי!!!!!

lazimi

New member
מה משגועת?

היא רצתה להינות לקחה כמה שהיא חשבת שיספיק לה ואכן הספיק לה יש כאלה שלוקחים פה גם 3 אלף

wrong person

New member
hii

i am in napa now mamash benzona po haval al hazman bekesher lkesef lakahti 3000 shekel ize bekoshe maspeek ze taloy ma taso ani asiti bangee ze 450 shekel vespa(katnoa gam 450 shekel li 6 iamim hakol po iakar meod byeeeeeee havirem ani banthea goog hotel momlatz byeeeeeeeeeeeeeeee

RaBiG

New member
אם את מתכננת..

לאכול בחוץ כל יום.. בערב מסיבות , פאבים וכל זה.. 400 דולר יספיקו.. וגם ישאר לך עודף.

obbb

New member
תגובה

זה נורא נורא תלוי איזה פעילויות עושים לדוגמא אם עושים 3-4 מאלה - באנג'י, אופנוע ים, מסיבת ספינה, פארק מים, קטנוע וכו' רק הכמה דברים האלה יכול להגיע ל1000-1500 ש"ח! ככה שאופי הטיול לא חייב להשתנות, השאלה על מה אתם בוחרים לבזבז! תחשבו שמי שנסע ועשה את כל אלה נגיד בזבז 3000, ואחד אחר בזבז 1500 חי אותו דבר כמוהו רק בלי בנג'י אופנוע ועוד איזה משהו... לדעתי כאן מתבטא ההבדל הגדול וגם בגישה הכללית כמה משקאות קונים בחוץ אוכל וכו'... אפשר לצאת משם בגרושים ואפשר לפשוט את הרגל...

RaBiG

New member
סבבה..

רשמתי לאן היא יכולה לצאת וכמה יספיק לה מקודם.

RaBiG

New member
אנטאה..

בתור מלון דירות הוא מלון סבבה.. ביחס למלונות בארץ.. הוא לא מתקרב כזה.

למעלה