חזרתי אתמול!

• פותח הנושא pts1
  • פורסם בתאריך

pts1

New member
חזרתי אתמול!

קודם כל היה מ-ד-ה-י-ם!!! ישנו במרקיה והיה ממש מוצלח. לא עשו בעיות, הישראלים שהיו שם ממש נחמדים. מזגן עולה 4 פאוד ליום ולפי דעתי זה משתלם כל עוד בלילה אתם פותחים את הדלת של המרפסת כי אני חזרתי חולה! ואם בא לכם לישון עם הדלת סגורה תביאו שמיכה מהבית כי הם חילקו רק סדין.. בקשר לשתייה.. אנחנו אישית (3 בנות) בקושי קנינו שתייה בבארים כי הדיל הכי משתלם היה- קנה משקה וקבל 3 שוטים ב3 לירות. והעדפנו לקנות בקבוקים בקיוסק (למשל 9 פאונד בקבוק ייגר... שזה 3 לכל אחת) אז זה הרבה יותר משתלם! בנוסף... הקיוסק הכי זול שמצאנו הוא מול המרקיה (והשוונו מחירים!) אין לי צורך לפרט על מבצע "אכול כפי יכולתך" בפיצה האט כי זה מדבר בעד עצמו...- משתלם! וזהו נראה לי לבנתיים... לכל שאלה אני פה לבנתיים

BenSalem

New member
תעלי לכן תמונות בבקשה - ויש לי כמה שאלות

1.כמה הדיל עלה לכם הייתם 7 לילות נכון? 2.כמה כסף לביזבוזים לקחתם? ביזבזתם הכל? 3.עשיתם שם ספורט ימי משהו? 4.בנות כמה אתם? היכרתם שם ישראלים או אנשים אחרים או גם גם וגם 5.השכרתם טרקטורון משהו כמה עלה מאיפה ? 6.הייתם בפארק מים שם? מאיפה קניתם כרטיס כמה עלה ואיך שם? 7.איזה מעדונים את ממליצה - ויש שם תור או משהו או שהכל זורם מהר...? תעלו תמונות בבקשה... תודה רבה על התשובות....והכי חשוב שמח שנהנתם

pts1

New member
תשובות!

1. הדיל עלה לנו 325 דולר ל7 לילות 2. הבאתי מהארץ 100 לירות קפריסאיות ועוד 8 יורו איתי.. יש כאלה שאומרים שזה לא מספיק אבל איכשהו חזרתי עם 60 יורו איתי ובזבזתי מלא! 3. תכננו לעשות את הפליי פיש שזה גאוני ואתה המצנח המרחף... בניסי ביץ' תמצאו הכל. 4. אנחנו בנות 18 היכרנו מלא ישראלים כי המלון הוא רק ישראלים.. אבל הכרנו מלא בנים אחרים בערך מכל אירופה...... =] 5. לא השכרנו.. ממש לא היינו צריכות. 6. הייתי בפארק מים! אחד הדברים הכיפים. לא לקנות מהנציגים הישראלים!!!!! תמצאו ברחוב הראשי בהרבה פחות, ובכל מיני מקומות שמחלקים הנחות.. 7. וואי מועדונים זה קשה לענות לך... כי הכל היה מוצלח ולא היה תור בכלל.. זה תלוי מה מתחשק לך באותו ערב.. יש את המסיבות הרגילות החובה- המסיבת קצף באייס ובבלק אנד ווייט.. תהנו!!

henmess123

New member
ואי אני מחר טסה למרקיה

איך המלון באופן כללי? איך היחס שם והניקיון של החדרים? יש שם הרבה ישראלים? קרוב לסקוור? תודהה =]

henmess123

New member
עוד שאלונת :) ..

יש שם מגבות במלון? או כדאי להביא איתנו מהארץ?

pts1

New member
אממ..

המלון ממש נחמד, הבעלים נחמדים ומצחיקים ממש. מנקים את החדר פעמיים בשבוע וגם מחליפים את המצעים פעמיים אז רצוי שלא תלכלכו יותר מדיי. המקלחת טיפה מציפה את הריצפה בשרותים אבל זה בקטנה... אם אתן תקנו מזגן (ותקנו!!!) כמו שאמרתי, בלילה לישון עם המרפסת פתוחה... יש מלא ישראלים! בעצם.. רק ישראלים. היה לי ממש כיף איתם! והכי חשוב.. זה מממממש קרוב לסקוור! תעשו מה שאנחנו עשינו, נחתנו הגענו למלון ויצאנו לסיבוב קטן כדי לקלוט איפה הכל נמצא. ויש מגבות אבל רק למקלחת.. לים תביאו מגבות מהארץ שלא יווצרו בעיות עם המלון

תאטרלית

New member
שאלה לי אלייך

איך זה מבחינת מסיבות וזה? איפה כדאי לבחורות להיות שם? ומה המחירים שם לבנות?באמת יש כניסה בחינם?? בקיצור אשמח אם תצייני כמה וכמה נקודות ששווה לבחורות שנוסעות לנאפה לדעת.. (אני גם מתכוונת לסוע עם עוד 2 חברות כאילו..בדיוק כמוך..)

pts1

New member
תשובות!!

אוקיי היינו במסיבת קצף באייס ששמה זה עלה לנו כמו לכולם 10 פאונד. ממש אהבנו את הבר הבריטי שאחר כך הפך למועדון ולא שילמו אליו כניסה.. הוא מומלץ!!! כי גם יש שם הרבה אנגלים (חתיכים!) וגם כי המוזיקה מממש ממממש ממממש טובה!!! נקודה חשובה.. אם תהיי שיכורה ותפלרטטי עם היחצן (בן כמובן) את יכולה בכיף להשיג ממנו הנחה... בבר "הוואנה" רצוי ומומלץ להסתובב כל ערב כי הם עובדים בשיתוף עם מועדון אייס ובלאק אנד ווייט והיה להם ערב אחד שהם חילקו פתקים לבנות בלבד שאם נבוא מחר בחולצה לבנה לאחד מהמועדונים נקבל כניסה חינם.......... וזה שווה!!! קיצור תסתובבו ה-ר-ב-ה בבארים לפני המועדונים ותשיגו מלא דברים! (בערך מ23:30) אני פה לעוד שאלות

cathrinei

New member
בקשר למחיר..

היי! גם אנחנו 3 בנות שמחפשות מחיר טוב ל-7 לילות...איפה מצאתן דיל במחיר כזה? תודה!

nmazuz

New member
:)

יש מצב את מעלה תמונות מבית חבד?!?....אם היית שם בשישי בערב?!....

למעלה