חזרתי ביום שני מאמריקה עם הדיוידי

POISEN G

New member
חזרתי ביום שני מאמריקה עם הדיוידי

קניתי ביום הראשון שהדיוידי של ה או.סי יצא באמריקה בחמישים דולר, יש בו שבעה דיסקים והוא ממש עבה.... וכל מיני תוספות על ההפקה כולל מאחורי הקלעים של העונה השניה. בקיצור ממש מגניב ושווה את הכסף, אם שמים כתוביות באנגלית ממש קל להבין והכל, זה לא מסובך מדי.... בינתיים ראיתי רק עד פרק 5... חוץ מזה מצורף לאריזה חוברת עם תקצירים של כל ה27 פרקים ומלא תמונות, החוברת מעוצבת ממש יפה, וגם תלוש לעשות מנוי ל או.סי אינסיידר שזה המגזין של הסדרה באמריקה.

בוביץ

New member
אני מחכה שיצא בארץ עם תרגום

כנראה שהולך להיות גרסא איזוירת עם תרגום אז אחכה למארז הזה אבל לא נרהא שאתה יכול לעשות מנוי אם אתה לא בארצות הברית לא?<

Aviad1987

New member
אם אני לא טועה

הדי וי דיאים שיוצאים בארץ יוצאים בלי תרגום או שאני טועה, טוב כנראה אני טועה.. חחח

SummerBreeze

New member
יאאא כיף לך../images/Emo70.gif תתחדש../images/Emo70.gif

גם אני רוצה...
גם אני חשבתי לחכות שזה יצא בארץ... אבל נראה לי שזה לא יקרה בזמן הקרוב
, אז אולי אני יבקש שישלחו לי את מארה"ב...

POISEN G

New member
עוד הרבה זמן...

באמריקה הדיוידי יצא לפני שבוע וקצת בערך שזה שנה אחרי שהעונה הראשונה נגמרה בטלויזיה.... ככה של הייתי רוצה לדעת עוד כמה זמן זה יגיע לארץ כשאנחנו רק בפרק השלישי בתחילת העונה הראשונה... זה ייקח בערך שנה וחצי עד שזה ייצא בארץ

POISEN G

New member
תיקון לעצמי

*חצי שנה אחרי שהעונה הראשונה באמריקה נגמרה.... יצא הדיוידי

בוביץ

New member
לא קשור

קודם כל וורנר הודיעו שםה מתכננים להוציא את זה ב2005 וליתר דיוק באמצע 2005 וזה לא קשור ממש לשידור בטלוויזיה כי הם מוצאים סדרות בידוידי גם שזה עדייןם לא עלה בשידור למשל בחברים יצאה כבר העונה העשירית למרות שערוץ2 עדיין לא שידר את זה

POISEN G

New member
קשור ועוד 11 וחצי

מהיום שמשודר הפרק האחרון של העונה הראשונה של או.סי יש סיכוי שיוציאו את הדיוידי, אבל לא שניה לפני כי בטח יס עשו הסכם או משהו כזה שאי אפשר להוציא את הדיוידי לפני שהם מסיימים לסיים את שידורי העונה הראשונה, והדוגמה עם חברים, דווקא בגלל שהוציאו את זה לפני שהעונה בכלל התחילה בטלוויזיה, זה הרבה יותר הגיוני מאשר שהיו מוציאים את זה בזמן שהעונה משודרת בטלוויזיה....

POISEN G

New member
ספויילרים על העונה הראשונה ../images/Emo58.gif

סאמר וסת' יהיו ביחד, עוד כמה פרקים ריאן ואולי עוד מישהו יברחו למקסיקו, בסוף העונה ראיין (אולי עם סאמר)ישוט לטהיטי ולא יסכים לחזור הביתה בתחילת העונה השנייה... זה מה שאני יודע בינתיים

בוביץ

New member
מי אמר לך שעשו הסכם?

זה כל הקטע שוורנר יכולה להוציא מתי שהיא רוצה לא ראיתי שום איזכור בעיתונות שיס עשו8 עסקה עם וורנר. זה רק אם עשו הסכם ובינתיים לא שמעתי על שום הסכם ככה שוונר יכולה להוציא את היDVD מתי שהיא רוצה דווקא חברים מראה לך שקשת לא עשו הסכם ובגלל זה וונר כבר מוכרים את הוענה העשירית הם גם את 24 הוציאו בערך כשערוץ 10 שידרו.. זה לא קשור להגיון זה קשור אם וונר עשו הסכם עם יס אני שמעתי שוורנ הולכים להוציא את אוסי בארץ עם תרגום הרבה זמן לפני שיס קנו את הסדרה. אם אין הסכם ביניהם מותר לוורנר להוצאי מתי שבא לה לדעתי אם וורנר תראה שאוסי תהפוך להצלחה מיידת הם יוציאו את הדיוידי כבר באמצע העונה שמשודרת בישראל

POISEN G

New member
בקיץ 2005

נשמע הגיוני התאריך הזה כי אז סביר להניח שכבר העונה הראשונה תסתיים........ וג'ייסון 2 חשבתי על השורה עם טהיטי אם צריך בכלל לשים סימן של ספויילר או לא לשים את זה בכותרת.... אבל כאילו שמישהו יתחיל לחשוב על השורה הזאת.... זה רק תיקון בשביל מי שקורא את הספוויילרים שבהודעה לפני...... אז סתם להציק בקטנות זה לא חובה

Jason2

New member
../images/Emo58.gif אפשר להבין מהכותרת

דברים על המשך העונה ואפילו שזה לא הורס כל כך, בכל זאת זה מגלה דבר מסוים שלא בטוח שכולם רוצים לדעת. ואני מציק גם בגדולות ולא רק בקטנות.

למעלה