חזרתי בנות,עם הרבה כוחות

amore

New member
חזרתי בנות,עם הרבה כוחות

קראתי בנות ועיני דומעות זה לא אתן,בנות! זה רק הזכרונות, אין בכן אשם,בנות יקרות ההיפך הוא,הכנסן בי תקוות. במילים הטובות,בתמיכה ללא פשרות. הנעמתן לי את חיי השזורים בתלאות. הייתן והנכן,בנות יקרות,מתנת האל,מול כל הצרות. ואני שמח ואני מאושר, ששפר עלי גורלי,להיות אליכן מקושר. תודה לכן בנות,הייתןנהדרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהב אתכן. המורה(בעבר הרחוק,עסקתי בהוראה)

מיכל@בר

New member
הלוווווווו ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

איזה יופי לראות אותך. מקווה שאתה מרגיש טוב יותר.. ההודעה שלך מאד מרגשת, ומודה לך עליה בשם כולנו (מרשה לעצמי).. מאחלת גם לך, כמו לרעייתך, שבת טובה ומאירה

amore

New member
גם לך אילה1 ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

noor נור

New member
טוב לראותך ולדעת שאתה איתנו.... ../images/Emo47.gif

כמו שראית, אנחנו חבורת מופרעים ומופרעות שמוכנה לספוג הכל, שתמיד תמיד תתן אוזן קשבת,...אז תהנה לך משבת שלווה ורגועה בצל משפחתך האוהבת והתומכת....באמת טוב לשמוע ממך. שבת שלום.

amore

New member
תודה לך,נור,שהצתת בי גפרור...

שיאיר לי את הדרך אל תמרור האסור. ממי שהיה פעם מופרע,אבל חזר חזרה. אוהב המורה.

noor נור

New member
אדוני המורה.... ../images/Emo13.gif

לא הבנת את הענין: אנחנו המופרעים והמופרעות- הם האנשים הכי שפויים שקיימים ברשת...,אין פה תמרור "עצור", אין"אסור לחצות", אין "סע מסביב"....פה זה שיא החופש- רק פה מותר לנו לעשות את כל מה שחפץ ליבנו!!!!! באהבה חזרה לך...

amore

New member
גברת נור היקרה...

אם כך את רואה וכך את עושה מי אני הקטן שאראה בכך סכנה? רק זאת אשאל ומעט אבקש. בהגיעך לתמרור הזהרי ממוקש. כי לצערי,אומר לי נסיוני, אם הגעת לתמרור,אל תסתכני. מוריד את הכובע בפניך. המורה(רק)

אורי_ח

New member
שולח לך חיבוק חם ומעודד, amore

למרות שאיני נמנה על ה"בנות" (נכון שהן יקרות מפז) גם אני אחד כזה שנפל וקם, נפל, קם, נפל, קם........... אתה עוד תקום איש יקר. תגלה בך כוחות שלא ידעת על קיומם. ואתה מוקף באהבה. אני בטוח בזה. שבת שלום לך אורי

amore

New member
אתה הרי יודע..

שכאשר כתבתי בנות לצורך החריזה,ברור שלא התעלמתי מהבנים בחבורה,לא מאורי ולא מעזרה שהרי גם אתם(כך קראתי)עזרתם לי בדרך חזרה. וממך אבקש(ואנה אל תתעקש)שלהבא אם אנחנו עומדים ליפול,נזעק בקול נורא ולעזרא ניקרא.כי היום אני מבין שאין זו כלל בושה לאותת קצת לעזרה. ולפעמים מילה שבפורום עולה,מונעת ממך נפילה. בתודה על הרצון והעזרה. ושבת שלום גם לך אלי(נמאס לי מהמורה שמתחבא).

המורה amore, אולי במקרה שכחת,

אבל בבית-ספר הזה של החיים - גם המורים הם לפעמים תלמידים, גם המורים - כמו התלמידים לומדים שיעור - ובאמת יוצאים להפסקה, לפעמיים שני שיעורים יחד - ושוב הפסקה, זה בהחלט בסדר ופדגוגי שעושים הפסקה אחרי כל שיעור או שניים, לפעמים זו הפסקה קצרה - לפעמים ההפסקה גדולה היותר, לפעמים זה קל - לפעמים קצת קשה, לפעמים לא בא בכלל לקום בבוקר כי יש שעת אפס, לפעמים זה יום לימודים ארוך מדי, ובא לברוח מהבית-ספר, פעם בכלל היתה גם משמרת שנייה, והיה יותר קשה, מה שהכי חשוב זה לזכור תמיד שגם אם קשה יותר וגם אם קשה פחות - תמיד בסוף מגיע הצילצול הגואל, תמיד מחר יש יום חדש, תמיד יכול להיות מחר שיעור חופשי, בחיים הכל יכול לקרות, שום דבר לא אבוד, שום דבר לא סגור, תמיד יש גם מועד ב´, ואם צריך - גם מועד ג´, אל תראה שום דבר שחור מדי - עברו הימים שהלוח בכיתה היה שחור, היום הוא כבר ירוק - וזה השיעור הראשון החשוב ביותר, שתמיד-תמיד כדאי לזכור את צבע התקווה הירוק הזה, הכל פתוח, הכל מסתדר בסוף, הכל שלך, כל העולם כולו לפניך, אז נכון שחיים בין צילצול לצילצול - אבל יש חיים גם אחרי הצילצולים, הנה אתה פה בחדר המורים, תוציא, תוציא, אתה עוד תראה להם שגם כתבת ספר לימוד חדש שהם לא הכירו קודם. שבת שלום מעזרא, התלמיד שנשאר שלוש פעמים בכיתה א´, בסוף הכל הסתדר, המנהל אפילו רצה שעזרא יתחתן עם הבת שלו.

amore

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עזרא,עזרא מכל מלמדי,למדתי. אכן הצדק אתך,החיים הם כמו עץ פרי שמטפסים ומסתבכים בין ענפיו ולפעמים מחליקים ונופלים אבל(כמו שאורי אומר)קמים וממשיכים וכשלבסופ(הילי)קוטפים את הפרי טעמו כטעם(הילי,ועצובה)הגלידה ותמיד רוצים עוד. מאחל לך שתתחתן במהרה ותטעם את טעם הפרי....... שבת שלום אלי

יופי! זה סימן שתצליח!

כולם חוזרים כמו תוכי על ´מכל מלמדי השכלתי´ - ואתה לעומתם אומר מכל מלמדי למדתי. ההבדל המהותי בין מי שסתם בא לקנות השכלה - לבין מי שרוצה ללמוד באמת. אז נכון שאפשר לפרש את זה גם כ´השכלתי´ מלשון ´צברתי שכל´. מצד שני תראה מה קרה לכל תקופת ההשכלה שנעלמה. מה קרה לכל השכל שלהם?! למה לא המשיכו את התקופה הזו?!

עיניים

New member
אלפי תודות

על המשמעות האוניברסאלית של דבריך. הכל כל כך נכון, כל כך מתאים, שבא פשוט לבכות. החיים שבין צילצול לצילצול, הציפיה והתקווה לצילצול הבא, האכזבה, הכאב, המועקה,,,,, ואז, הגילוי הנפלא שיש גם חיים אחרי הצילצולים - השלת צעיף הצמר השחור שנותר וגילוי צעיף המשי הירוק, השקוף, דרכו נביט קדימה אל העתיד. ולך AMORE, קוראת אך לא כותבת. שמחה לראותך כאן שוב בכוחות מחודשים מעודד ואפילו מחייך. שבת שלום לך ולמשפחתך.

ה מ ו ר ה !!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif

איך שמחה לראות אותך!! ועוד עם הרבה כוחות. אח.. מתנה נהדרת לשבת! איזה יופי איזה אור שאתה פה שוב איתנו amore שבת שלום ומנוחה לך, ולמשפחה
ענק.. ענק והרבה אהבה

כן!

נמאס כבר מהבישולים בכל החגים היום נחים ותגיד.. הבת של המנהל.. ככה עלית בסוף לכתה ב´?

למעלה