חזרתי הביתה
ועכשיו בעניין גורו..

אסף כץ

New member
חזרתי הביתה../images/Emo70.gif ועכשיו בעניין גורו..

ובכן, כמו שהבטחתי לשלינקה ולאיה באמת חשבתי על האם אני רוצה להחזיר את גורו לחיים. ליתר ביטחון לקחתי איתי חבילת דפים ועיפרון (למקרה שיהיה לי דחף נוראי לעצב אותו מחדש). האמת, נקרעתי בין העובדה שכל פעם שקצת אלימות או עצב חודרים לחיי אני זורק הכל ומתחיל מחדש (כמו שקרה במקרה של גורו) לבין העובדה שאנשים באמת מעוניינים לדעת מה ההבדל בין תפוח זמן אדום לתפוח זמן ירוק, משמע, הם נהנים לקורא מה שאני כותב. למרות שאני חייב להודות שזה די היה צפוי, החלטתי בסוף להחזיר את גור
אבל, ותמיד יש אבל, רק אחרי שאני אסיים לעצב אותו מחדש. יש תוכנית, יש קוד מוכן (עוד מהגירסה הקודם של גורו) רק נישאר העיצוב. רק בעיה אחת היתה לי עם העיצוב של גורו, הוא היה יותר מדי "רציני" בשבילי וזה לא בדיוק אני. אז החלטתי שהעיצוב הבא של גורו יהיה מצוייר, אני אשתדל לא לחרוג ממנהגי ושוב לשמור על צבעים רגועים. רק משהו אחד שבר לי את השמחה, רק עזבתי לארבעה ימים וכבר אני רואה פה שמלכלכים על האנשים שאני הכי אוהב, מה הסיפור הזה עם זה שאיה לא יודעת לנהל?! איה מנהלת מצויין!, זה לא פורום שאפשר להעלות בו נושא לדיון, איה עושה את עבדתה בדרך הכי טובה שיש, היא נותנת (לי לפחות) להרגיש שהפורום הזה הוא אחלה בית השבילי, וזה תפקידה של מנהלת (ולא נדבר על זה שהיא עוד עושה את זה בחינם, למי שחשב אחרת). לפני שנה קרה לי בדיוק אותו מקרה עם פורום אחר, שהיה מישהו שהחליט שהוא יודע הכל ויש לו זכות לפוצץ את ה"בועה" שנוצרה בפורום, "בועה" שמטרתה היתה לתת הרגשה שפה לא יקרה כלום, שאף אחד לא יפגע או יעליב אותך, מקום מושלם.. אני לא יודע מה איתכם אבל אני מעדיף את ה"בועה" הזאת יותר מאשר אני מעדיף שיגידו לי את ה"אמת" בפרצוף, ככה או ככה זה לא ישנה את המצב. אני לא מאמין שמה שאני כותב פה ישפיע, אבל היה חשוב לי לנקוט עמדה. איה, אין כמוך
--

איה@

New member
גרמת לי לחייך ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני שמחה שהחלטת להמשיך עם גורו. אני מקווה שמלאכת ה"עיצוב" לא תמשך הרבה זמן...
אם תרצה ייעוץ בנושא את המוזמן לעשות זאת כאן. ב-ה-צ-ל-ח-ה
ו...
איה.

למעלה