חזרתי היום לפנות בוקר מפולין!!!!!!

חזרתי היום לפנות בוקר מפולין!!!!!!

חזרתי היום לפנות בוקר מפולין היה כ"כ כיף "אוטובוס 2 האוטובוס המובחר" (זה הכינוי שהצמידו לנו חחחחח) היינו אוטובוס כ"כ שולט אני כבר מתגעגעת לכל מי שהיה איתי שם ילדים קרועים אחד אחד!!!! הכרתי מלאנטלפים אנשים חדשים והיה מזה מצחיק חחחחחחח הקב"ט שלנו יואו חבל"ז הוא כ"כ מדהים אני כ"כ מתגעגעת אליו חחחחחחחחח אמממממ אני אישית לפני הטיסה הייתי בטוחה שאני יבכה שם מלא וזה אבל בסוף בכיתי רק פעם אחת (בגלל שכבר ממש התגעגעתי הבייתה חחח) היה ממש קפוא שם, היה לי מספיק שלג לכל החיים נשבעת לכם!!! אני ממליצה בחום לכל מי שיש לו הזדמנות שיטוס לשם כי זה ממש חוויה ענקית אני בחיים לא ישכח את הטיול הזה כאילו עם כל הרגעים הקשים שכבר רוצים הבייתה עכשיו שאני כאן כאילו הכל הופך לחוויה אין אני כ"כ מתגעגעת לשם..... כאילו אני כותבת לכם ופאקינג בוכה חחחחחח הלוואי שהייתה לי אפרות להחזיר ת'זמן לאחור ולהיות שם שוב... אה חחחח הכי הרג אותי שהפולנים שם כבר יודעים קצת עברית מרוב שיש שם פול ישראלים (רק אתמול חזרו 7 טיסות מלאות משם וגם היום חוזרות 7 טיסות) הימים שם עברו לי ממש מהר כאילו רק עכשיו אני מתחילה לעכל בכלל מה עברתי היה שולט סורי על החפירה.... וד"א ראיתי שמישהו כתב שבבצפר שלו לא כ"כ התייחסו ברצינות למסע אז סתם לידע כללי אצלינו דווקא כן התייחסו לזה והמסע תקתק בלי תקלות (חוץ מאחת ביום הראשון שנחתנו באיחור)

שמחה שנהנת...

המסע לפולין מלבד זה שהוא מסע זיכרון בעיקרו, כשאתה במסע עצמו אתה פחות מרגיש את זה כמו שאתה מרגיש את זה כשאתה חוזר לארץ ואז הכל נופל עלייך ואתה מתחיל להפנים ולהבין את מה שראית. החוויות והאנשים הם אלה שעושים את המסע למה שהוא, ואני כמוך, נהנתי חבל על הזמן עם החבר'ה והיה לי מסע מדהים, אני לא אשכח אף רגע ממנו, בחיים.

חח אני בדיוק כמוך מלפני כמעט שבוע

אני כל כך נהנתי..וגם לי עבר הזמן במהירות... ווכאילו רק שהגעתי לארץ הבנתי פול דברים.. ולנו היו את הנהגים והקב"ט הפולני הכי חמודים שיש.. והקב"ט הישראלי קצת דפוק.. איך קראו לקבטי"ם שלכם?

דווקא הקב"ט הישראלי היה ממש סבבה

וגם הקב"ט הפולני והקב"ט של האוטובוס השני היו סבבה חחחחחחחח

בלבלה

New member
כיף לך

לי כבר עברו 7 חודשים מאז שנחתתי וזה נראה כאילו עבר רק שבוע גם אני נהנתי מאוד, חוץ מהקטעים הקשים והכרתי המון אנשים חדשים (שמסתבר שהם לומדים איתי כבר שנתיים, ובכלל לא ידעתי שהם קיימים) וכיף לך שיצא לך להיות בשלג, אני הייתי ביולי כשהיה שמש רותחת כולם היו בגופיות וכפכפים

יאפ

כאילו בטיסה לפולין היינו איתם במטוס אז נראה לי שהם היו גם בחזור ופגשנו אותם פה ושם כזה..

MoRaN SaShA

New member
אין מצב שהייתם יחד במטוס

אולי בשדה תעופה. המטוס היה של תלמידים מיהוד בלבד.

למעלה