חזרתי היום מהמסע

Carmelo Anthony

New member
חזרתי היום מהמסע

ודבר אחד שאני חייב להגיד - קררררר!!!! השאר תראו בעצמכם בפולין, מסע אדיר שממש אסור לפספס, אבל תכינו בגדים חמים!! זאת ארץ פשוט קפואה!!!!

היי לך, בבקשה כנס ../images/Emo13.gif

היי, מקווה שהכל טוב אצלך.
אז ככה, אני עתיד לטוס בעוד כמה ימים. יש לך עצות וטיפים? בנוגע לכל תחום? כל מיני דברים שהייתי עושה אילו יכולת לחזור בזמן חח? כי אין כמו בעל ניסיון טרי במקרים כאלה!
תודה רבה רבה רבה
זה יהיה ממש נחמד מצדך...

Carmelo Anthony

New member
הכל טוב אצלי ../images/Emo13.gif

ולעיינינו: אומרים שמצלמה הורסת את המסע, וזאת טעות, אני לא הבאתי מצלמה ואני ממש ממש מתחרט על זה כי כמעט לא נשארה לי מזכרת משם וזה ממש עצוב לי
הקור שם לא נורמלי, במקומות כמו אוושביץ או מיידנק הרגליים והפנים קופאות ומאבדים בהם תחושה, גרביים טובות (כפולות אפילו) וצעיף עבה במקום הצעיף הקטנטן שהבאתי היו בהחלט יכולים להקל עלי יותר. כל בית ספר עם האוכל שלו, אבל היית מציע לך להביא חטיפים מהבית, הלחם בפולין זוועתי. אם אתה יודע לנגן, תביא את הכלי, גם אם זה גיטרה שכזה להיסחב איתה, הגיטרה שלי, מזייפת כמה שתהיה, עשתה לי את המסע. הכי חשוב זה להיות מפוקס ב100 אחוז ולא לפספס כלום, אחרי הכל, 6000 שקל זה לא סכום שצומח על העצים, והמסע לפולין היא באמת החוויה הכי מרגשת שהייתה לי בחיים. וזהו נראה לי, תהנה עד כמה שאתה יכול ותפיק את התועלת מהמסע הנהדר הזה, אם אתה נוסע עם ארקיע, תתכונן לטרטורים, יצאנו למסע 70 חבר'ה, לשניים נקרע התיק במסוע (אני אחד מהם) ולעוד 4 אבד התיק במסוע. נ.ב. אל תתביש לבכות, כי זה יגיע מתי שהוא.

היי, תודה, כמה דברים:

תודה רבה קודם כל, 1. אני בטוח שחברים שלך צילמו תמונות ככה שתוכל לקחת מהם! אל תתבאס! 2. וואי, זה ממש מפחיד הקטע של לאבד את התיק...זה יכול ממש לבאס ולקלקל את המסע! מקווה שלא יקרה דבר כזה! 3. ולדעתי זה ממש טוב שקר! עוזר קצת להתחבר למקום...מזג אויר נעים יכול להיות ממש לא מתאים במקום כזה! תודה רבה!

Carmelo Anthony

New member
אבל תמונות שלי כמעט אין

יכול להיות קור של 5-10 מעלות וזה אולי מחבר, אבל עלינו ירד שלג בלובלין ובמיידנק היו ממש גבישי קרח על כיפת הר האפר, זה כבר קור בלתי נסבל. אין בעד מה אחי, שמחתי לעזור.

sss91

New member
אני גם חזרתי מהמסע ביום חמישי...

והעצה הכי גדולה שיש לי לתת לך זה שאל תתבאס אם אתה לא מרגיש שאתה מתחבר, אל תרגיש שאתה חייב לבכות כי לא כולם בוכים! ולחלק זה מגיע יותר מאוחר.. אני באופן אישי עדיין לא קולטת שעברתי את המסע הזה... כן בכיתי וכן היה עצוב, אבל עדיין לא עיקלתי איפה הייתי ומה ראיתי..לכל אחד זה אינדיבידואלי... ואנחנו טסנו עם ארקיע והיינו 180 איש ולאף אחד לא קרה כלום למזוודה..אז אל תדאג..

שירנות

New member
היי:)כמה דברים...

טוב אז נתנו לך פה כמה טיפים קצת מוזרים,רק רציתי להסביר כמה דברים... 1)הרבה משלחות טסות עם ארקיע(ביניהם גם אני)ולא שמעתי על הרבה שקרה משו לתיקים שלהם...בעצם זאת הפעם הראשונהשאני שומעת על מקרה כזה אז אל תחשוב שזה עם קורה כל הזמן,אולי זה היה מקרה חד פעמי זה גם הגיוני שיקרה לכמה אנשים באותה טיסה...בכל מקרה זה לא קורה להרבה אז אל תהבל שיקרה לך משו לתיק.... 2)בקשר למצלמה...זה דיי באמצע,היא הורסת אם לא יודעים להשתמש במינון הנכון...תביא מצלמה!אל תחשוב אפילו על לוותר על זה כי באמת לא יהיו לך תמונות וזה מזכרת חשובה...אבל מה שכן תדע לשמור על מינון-אל תצלם כל פיפס ואל תתן לעצמך בשום אופן לחוות את המסע דרך המצלמה!!!אתה פשוט תחמיץ כל כך הרבה... 3)לגבי החטיפים זה כל כך נכון!!!זה באמת מציל אותך כי האוכל לא משו וגם תמיד כיף שיש משו מהבית במקום כזה...וגם לגבי הכלי נגינה,עם אתה מנגן על גיטרה תביא!יש לי חברה שמנגנת ויא פחדה שהגיטרה תישברלה אז היא לא לקחה והיא כל כך הצטערה על זה,זה באמת מעביר את המסע בצורה הרבה יותר נחמדה(יש גם הרבה נסיעות אז זה נחמד...). אממ זהו נראה לי,מה שאמרו על הבכי ממש נכון לכאן ולכאן,אם אתה רוצה לבכות תבכה-אל תתבייש כולם בוכים,אם אתה לא מרגיש את זה באותו רגע תדע שזה בסדר זה יבוא עם הזמן-יש כל כך הרבה לעכל לא תמיד זה בא שם וזה בסדר,אגב גם אני לא ממש הרגשתי שם ולא בכיתי כל כך,אבל לפעמים לוקח לזה זמן לחלחל.... שיהיה מסע מוצלח:)

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifהחתול מתתיהו ../images/Emo13.gif

מסע מוצלח
וברוך הבא לפורום

jack90

New member
שלא תדע מה קרה לנו...

התעכבנו בנתב"ג כמה שעות טובות בגלל טון שהיה יותר על המטוס אז הורידו חלק גדול מאוד מהמזוודות של הקבוצה השניה...... כתבו על זה אפילו בידיעות יום אחרי, אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא.........

למעלה