חזרתי היום כאן אפשר לראות תמונות שצילמתי. לילה טוב.
N nimix New member 1/11/07 #2 תמונות איכותיות במיוחד אהבתי את התמונה של גדר התיל כשברקע רואים במטושטש - עץ האם צילמת את זה רגיל וזה יצא ככה? או שעשית משהו עם המצלמה? בכל מקרה יצאה תמונה ממש יפה לדעתי .
תמונות איכותיות במיוחד אהבתי את התמונה של גדר התיל כשברקע רואים במטושטש - עץ האם צילמת את זה רגיל וזה יצא ככה? או שעשית משהו עם המצלמה? בכל מקרה יצאה תמונה ממש יפה לדעתי .
G Galuush New member 1/11/07 #3 ואווווו../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif תמונות מדהימות!!! אישית, אני חושבת שכשחזרתי, חזרתי כשחלק ממני נשאר בפולין... מסע מדהים.. שהייתי חוזרת עליו שוב!!
ואווווו../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif תמונות מדהימות!!! אישית, אני חושבת שכשחזרתי, חזרתי כשחלק ממני נשאר בפולין... מסע מדהים.. שהייתי חוזרת עליו שוב!!
N Negg108 New member 1/11/07 #4 ואווווו ../images/Emo2.gif איזה תמונות מעולות! ואוו... אהבתי מאוד! תמונות באיכות מעולה ותפסת רגעים מדהימים. יש עתיד !!!
ואווווו ../images/Emo2.gif איזה תמונות מעולות! ואוו... אהבתי מאוד! תמונות באיכות מעולה ותפסת רגעים מדהימים. יש עתיד !!!
N Nienna17 New member 3/11/07 #5 יוואוו איזה קטע אני מסתכלת עלל התמונות שלך ואני רואה את הקבט שלנו שם (באחת מהתמונות באושוויץ), זאת אומרת שגם אנחנו היינו איתכם.
יוואוו איזה קטע אני מסתכלת עלל התמונות שלך ואני רואה את הקבט שלנו שם (באחת מהתמונות באושוויץ), זאת אומרת שגם אנחנו היינו איתכם.