חזרתי!!!! התגעגעתי

חזרתי!!!! התגעגעתי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אז הנה שוב אני כאן... היה מדהים, מהמם, מרגש, מרהיב, מלהיב, מעורר, משמח בקיצור נהנתי מאוד והיה כייף גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזג האוויר בלונדון ובאמסטרדם היה קר ומקפיא
במיוחד היום וחצי האחרונים באמסטרדם שלוו בשלג,גשמים ורוחות עזות כ"כ עד שנדמה לי שנשרו לי האף והאצבעות והם מתגלגלים ברחובות... מזג האוויר הזה לא מנע ממני כמובן לשוטט,לטייל,לבקר ולרקוד מהבוקר ועד שעות הלילה המאוחרות מאודדדדד... כך שחזרתי לארץ אתמול בלילה ישר למיטה עם חום גבוה,צמרמורות וחולה (אך מרוצה) יש לי המון לספר על חוויתי (שאגב לא כללו תיאטרוני בובות\בובות מלבד אלו שהיו במחזמר המעולה " מלך האריות ") וגם צילמתי כמה תמונות של בובות שהשתתפו בתהלוכות הרבות ובירידים שהיו לכבוד השנה החדשה במשך הזמן אספר ואעלה אותן. שמחתי לראות שהפורום היה פעיל ודאגתם לו באהבה חבל שבגלל המצב " נאלצתם " לדון בנושאים הקשורים בעיקר אליו...אגב,גם אני עברתי לא מעט הערות ותגובות לא פשוטות בכלל, לפעמים אפילו ממש פוגעות ומעליבות...וביליתי לא מעט בלהיות שגריר של המדינה ולהסביר (למי שהיה אפשר כמובן) תודה על כל המחמאות והברכות כשלא הייתי (נראה לכם שלא קראתי כל הודעה שנכתבה בהעדרי???) אשמח לשמוע מכם באופן כללי ואם יש לכם סיפורים\ריכולים ועידכונים שפיספתי עוד יותר טוב. התגעגתי אליכם,אוהב מאוד

דודינקה !!

ברוך השב (השווה
) כמה טוב שחזרת בריא ושלם, לאור הסימפטיה אלינו בעולם כרגע
שתף בכייף !

../images/Emo96.gifהלו דארלינג..יו וונט כאפ אוף טי???

מה המצב חבר? התגעגענו אליך.... דבוש

יס דירסט וייטד' מילק פליז ../images/Emo6.gif

נראה לך שזה הדבר היחיד ששתיתי שם...
האמת שיש לי תמונה דווקא מהמלון באמסטרדם שהיה מלון של עשירים פלצ...(רק שתביני הם מגישים שמפניה מובחרת בארוחת הבוקר!!!!!!!) כשאני לבוש בחלוק לבן של המלון ושותה קאפ אופ טי (כולל הזרת המונפת כראויי באויר חחחחחחח) בהזדמנות אעלה כדי שתצחקו עלי... גם אני התגעגעתי אליך ואל כולם מאוד ולא הפסקתי לחשוב עליכם כשראיתי את " מלך האריות " פנטזיה מטורפת...בהשך אספר

maorkad

New member
יש דודי סוף סוף חזרת איך היה ספר ספר../images/Emo24.gif

חבל שאתה חוזר למצב מלחמה שאני בכלל לא רוצה לדבר על זה בפורום לא דעתי הפוליטית ולא כלום הלא קשור לבובות אחרת הפורום יקבל קו אחד ולאנשים מסוימים מאוד. לכן אני מעדיף לקשור בד סביב הפה :) אני שמח שאתה חזרת אלינו התגעגענו מאוד. ועכשיו תורך לספר לנו את מסעותיך בלונדון הקרה. חיבוק שלם :)

מתוק אחד,מבטיח לספר ברגע שאתאושש!!!!!!!!!!

כמו שבוודאי קראת, חזרתי מקורר פחד ורוב הזמן אני שרוע במיטה עם חום גבוה,צמרמורות והזעה שגורמת למיטה שלי להראות ובעיקר להרגיש כמו...מיטת מיים....חחחח ברגע שאתאושש (עדיין לא טיפלתי אפילו בעניין אחד של ת' האפרוחים,מתוך רבים שממתינים לי) אספר בהרחבה חוויות מסוגים שונים תודה על הדאגה,האכפתיות והמילים היפות שכתבת לי כשלא הייתי בארץ,אתה מותק אמיתי

feyoula

New member
שלום חבר סחבן לילה

רציתי לספר לך שבזמן שהיית בחו"ל התחלתי תהליך גמילה!! כן כן! (ועכשיו אני בכלל לא סוחבת פשוט הרגע נגמר לי היום+אני קצת מכחישה) אז די לסחבנות הלילות והידד לשינה!! ברוכים השבים:) מחכים לסיפורים...

ואצלי להפך, המצב רק החמיר ../images/Emo5.gif

בכל הימים הללו ישנתי בממוצע 3, גג 4 שעות בלילה (שבדר"כ היו לפנות בוקר יותר מאשר לילה חחחחחחחחחחחח) כל לילה ביליתי... כבר אמרתי שאני בליין ואוהב חיים ומסיבות???? במשך היום טיילתי,הייתי במוזיאונים,ירידים,קנינים,חנויות מדהימות כמו : "המילס" בלונדון 5 קומות של צעצועים ודברים רק לילדים שעות לקח לגרור אותי משם...שלא לדבר על החנות של "דיסני" שם בכלל שקלתי לעבור לגור... בהמשך אעלה תיאור בהרחבה על כל קורותי הן בלונדון והן באמסטרדם רק חייב להחים ולהתחזק כי בשבת אני חוזר להופיע ומצפה לי גם שבוע מלא הצגות טפו טפו טפו

feyoula

New member
וואי דודי

אני לא מאמינה שאתה אומר את זה! הייתי בלונדון 4 פעמים ובכל אחת מהם ביקרתי ב"המליס" לפחות פעם אחת! נכון שזה מקום חלומי? אפשר להסתובב שם שעות בלי לקנות שום דבר בעצם, רק בשביל הכייף! איך אני שמחה לשמוע שיש עוד ילידים קטנים מגודלים פסיכים חוץ ממני... :)

ברור חמוטל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא הבנת את זה איך שראית אותי??? מילא, דרך המחשב עוד אכשהוא אפשר להסתיר את זה שאני ילד מגודל ופסיכי, למרות שאני מה זה גאה בזה!!! אבל כשפוגשים אותי מיד מבינים את גודל השריטה....חחחחח אגב אני תמיד טוען שאני פיטר פן (רק שאני יותר גברי וסקסי ממנו) בשבילי זה היה רק הביקור השני בלונדון אך גם בקודם ביליתי בו שעות...ובדיסני ובעצם בכל חנות צעצועים ובובות שניקרת בדרכי את יודעת כמה זמן עמדתי מול דוכן של "סתם" בובות עץ התלויות על קפיץ שהיה ביריד שהייתי בו עכשיו בלונדון... יש לי תמונות של הדמויות הקטנות והפשוטות שלו ובקרוב אעלה לפורום. נשיקות ושבת שלום,אשמח לשמוע ממך

גליתוי

New member
ברוך שובך

והחלמה מהירה!!!!!!!!!! כנראה שחטפת וירוס אירופאי.... תשמור על עצמך גלית

ברוכה הנמצאת חברה ותודה רבה ../images/Emo140.gif

מקווה שהמקרה בצפון היה מקרה חד פעמי ולא תצרפו למעגל הלחימה,אמן ואמן

Inbal Amar

New member
ברוך הבא

והחלמה מהירה. כנראה שהגוף זקוק לקצת שעות שינה ואם לא בטוב אז בכפייה.... אז לנוח בבקשה.

הייי חשבתי עלייך באמצע לונדון!!!!!

נזכרתי בנושא ששוחחנו עליו במסרים ושנינו חשבנו שיש מקום להעלות אותו לדיון בפורום, זוכרת??? כך אעשה ברגע שאחלים וגם אספר,אשתף ואבקש את עצותייכם בנושאים נוספים להרחבת ופיתוח הפורום. חשבתי גם על כך שאני חייב לך מסר בעניין ההצגות....וגם את זה אעשה בקרוב...את רואה? כלום לא נשכח ממני ואפילו ברחובות לונדון חשבתי עלייך!!!!! עכשיו אחרי שאמרתי לך זאת, אני חוזר לנוח במיטה המפקדת
תודה על הדאגה

למעלה