חזרתי... ואני מקווה שלתמיד...

חזרתי... ואני מקווה שלתמיד...../images/Emo3.gif

אם המחשב היקר שלי לא יבגוד בי שנית אז אני כאן בכל יום... אני ממש שמחה שבילי ומאק מתחילים להתקרב והאמת שקצת חששתי ברגע שמקנזי ארזה את התיק שמא היא תיסגר בפני בילי ולא תספר לו את הסיבה האמיתית לזה שהיא פתאום קרירה אליו. ובפרקים האחרונים כריס ונינה מהוות תחליף לסצנות עם אוליביה שבהם מותר (ורצוי) ללכת ולהכין איזה נשנוש קטן לאכול, תאמינו לי זה יותר טוב מהפרסומות בערוץ 2... טוב, שיהיה לכם חג שמח, וצהובון רק שתדע שמאוד התגעגעתי ואני מצפה לאיזו תמונה קטנה שתקדיש לי לרגל חזרתי... וגם נשיקות חמות לפייתון,שחר,עידית ים כחול, ג'יני ולכל מי שמכיר אותי בפורום המדליק הזה...

dviridit

New member
היי שמחה שחזרת.

אולי גם את צריגה הקלטות בשבוע הבא.

לצערי הרב אני לא

נוסעת לשום מקום...ע ד י י ן ! ! !
מה שטוב זה שהמשפחה שלי כבר התרגלה לשגעון של להקליט לי "צעירים" כשאני מפספסת. חינכתי טוב את אחי בן ה-11, הוא למד לתפעל את הוידאו בזכות ההקלטות שהוא ביצע עבורי.

הרמונוש ../images/Emo23.gif

איזה כיף לראות אותך שוב איתנו, והפעם במשרה מלאה
אין על פרטנרית בריטני שלי
ראית את my prerogative המגניב
(נכון שהקטע עם המכונית בבריכה מהמם, וכל הפוזות של בריטני במיטה?) ואגב, אני מתלבט אם כדאי להוריד את המופע אוניקס הוטל שלה, זה שווה? או שאולי עדיף את המופע האחרון מלוס אנג'לס? (גם ככה כל אחד זה 700 מגה) טוב אנחנו קצת גולשים

תודה מתוק שלי!!!../images/Emo24.gif

התמונה מגניבה לאללה.... ובקשר להופעות אז לא ראיתי אף אחת מהם ואני גם מתכוונת להוריד, אז אם כבר למה לא להוריד את שתיהם? והקליפ בהחלט שווה כיאה למלכה בסדר גודל של בריט... מה אתה חושב על חתונת הבזק שלה?

וגם תינוק אולי בקרוב....

מה היא צריכה תינוק עכשיו? סתם הגבלה ומטרד... והחתונה לא היתה חתונת חלומות מסתבר, אפילו האוכל שהוגש היה המבורגרים. כריסטינה אגילרה המגעילה הזאת כינתה את החתונה "טראשי". אני חושב שבריטני עושה הרבה דברים מבלי לחשוב על התוצאות, ושמה זין על כל העולם וככה צריך להיות. לפעמים עושה שטויות, אבל ככה לנו המעריצים יותר מעניין

../images/Emo58.gifדברים קטנים שרצוי שתדעו....

או שאתם כבר יודעים... קראתי ששמאר מור האלוהי (מלקולם) חוזר לצח"מ לאחר העדרות של שנתיים לאחר שהוא נחשב בסידרה לנעדר כשטייל בקניה, (למה לעזעזל הוא לא לקח איתו את אוליביה?!) איזה כיף לשמוע שהוא חוזר נכון?! ואתם זוכרים שדיסקסנו כאן על זה שהסיבה שהמפיקים העדיפו להוציא את ויקטוריה מהסידרה ולא למצוא לה מחליפה משום שלהת'ר טום האגדית אין תחליף?!!! אז מסתבר שכעת המפיקים חושבים אחרת כי בימים אלה הם מחפשים שחקנית חדשה שתגלם את ויקי! אני עדיין מתפללת שהת'ר תתעשת ותחזור כבר הביתה לחווה... ואם כבר בהת'ר עסקנו אז אחיה דיויד טום המהמם (בילי אבוט) עזב את "לחיות" ועכשיו אני מתפללת שבעתיים שהוא יחזור לגלם את בילי במיוחד עכשיו שאשלי בשיום (מקנזי) חזרה לסידרה לאחר העדרות ארוכה... עד כאן הדיווח לערב זה... שלכם ב-
, הרמוני...

ים כחול

New member
הרמוניק יופי שחזרת../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

היית חסרהההההה
ולא להיעלם לנו שוב הא?
אני טסה לשבוע אז חכי פה ואל תברחי שוב

ים כחול

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo10.gif

בקשר לספויילרים.... רק חסר שויקטור וניקי יוחלפו ואז בכלל כשאראה את הסדרה אחשוב שטעיתי בערוץ ...

Dawn12

New member
ואם כבר בארה"ב עסקנו ../images/Emo58.gif

שמאר היה אמור לחזור לסדרה ב-1 בנובמבר, שבו ישודר הפרק ה-8000 של "צעירים חסרי מנוח" (בימים הקרובים תעלה כתבה מיוחדת באתר) אבל המפיקים החליטו להקדים בסופו של דבר את החזרה שלו בשבוע. עלינו כל זה רחוק מאוד מלהשפיע, אבל למי שמתעניין - מלקולם צפוי לחזור בתור אדם שונה מאוד ממה שזכור לצופים. אני רק באמת מקווה שהם יכתבו את הסיפור הזה בחכמה (עד כמה שאפשר) כי סיפורי אמנז'יה מטופשים לא חסרים באופרות סבון. חוץ מזה, בקשר לדיוויד טום, יש די הרבה מקורות שמדווחים שהוא נראה על הסט של צח"מ בימים האחרונים, לא ממש ברור לאיזו מטרה. אם הקאסט של צח"מ לא היה כל כך גדול כמו שהוא עכשיו (וגדוש בצעירים) הייתי אומר שהחזרה שלו בפתח, אבל ככה - כנראה נאלץ לחכות למשהו רשמי. עדיין לא התפרסם שום מידע בקשר לשחקנית שתיכנס לנעליה של הת'ר טום, והתכנון היה שהיא תופיע על המסכים כבר בנובמבר, מה שאומר שהצילומים צריכים להתחיל בימים אלה. מן הסתם, או שהודעה כזאת תתפרסם בקרוב או שמועד החזרה של ויקטוריה יידחה.

הלוואי ודיויד טום יחזור לצח"מ../images/Emo45.gif

אני מטורפת עליו... הוא והת'ר מאוד יחסרו לי בקאסט...

Dawn12

New member
איזה כיף! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יותר מדי זמן נעלמת לנו, אבל זה בהחלט זמן מתאים לחזור (בניגוד לאלו שנוטשים
). אולי עכשיו נוכל לדסקס קצת "חברים" כמו שהבטחת פעם?
והרשיתי לעצמי להקדיש לך גם תמונה

פתאום זה כזה כיף להעלם ולחזור....

תמונות, מחמאות... צריך להעלם לעיתים יותר תכופות... ובנוגע לחברים, אני כבר מתה לראות את העונה ה-10 שיצאה רק בDVD אז רק בשביל זה אני קונה DVD (כן יש כאלה שעדיין אין להם) למרות שיש לי במחשב אבל כשזה נוגע לחברים זה לא מספיק. ראיתי רק כמה קטעים מהעונה ה-10 כשאחותי הורידה כמה פרקים, והקטע שהכי קרע אותי מצחוק היה כשאחות של רייצ' חשבה שרוס הוא מוכר פלאפל, וגם הקטע שרייצ' ורוס התגברו על הפחדים שלהם כשרייצ'ל התנדנדה והפילה את רוס כשהעכביש מטייל לו על הגוף... ואם כבר תמונה אז...

SupeRonit

New member
../images/Emo6.gif איזה פרק עעעעעענקקקקקקקקקקקקקקק

גדול......רוצה לבוא אלי לראות
הפרק עם הצרפתית גם קורע

אז אני מבינה שלא נשאר מישהו שמחכה

שערוץ 2 או 3 יואילו בטובם לרכוש את הפרקים. אחותי הצליחה להוריד כמה פרקים אבל זה לקח לה המון זמן ובכלל עכשיו אחרי שהמחשב שלנו תוקן אחרי וירוס קטלני אנחנו מעדיפים לקנות את ה-DVD כי גם ככה אנחנו מעדיפות שזה ישאר לנו לתמיד.... כמו הקלטות מהעונה ה-9 שחרשנו עליהם בלי סוף...

חברים תמונת ספוילר

אני עדיין לא ראיתי את העונה העשירית. זה כבר יצא ב-DVD? אני אלך לקחת, לא ידעתי... (עכשיו אני בדיוק התחלתי להוריד את הפרק הראשון, שלישי ורביעי של העונה ה-10, אבל אם יש את זה ב-DVD אז חבל....) ואגב, מישהו מכם צפה בסדרה החדשה "ג'ואי"? עולה על הציפיות?

שמעתי שהסידרה של ג'ואי קורעעעעת...

הסידרה מאוד מצליחה לשמחתי וריצ'ל תתארח באחד מהפרקים, בקרוב אצלנו! וכדאי מאוד שזה יהיה בערוץ 3 כי אני לא סובלת פירסומות!!!

ים כחול

New member
אני רואה שאפשר גם ליצור פינה ל....

" חברים "
גמני הייתי מכורה לסדרה וראיתי שוב ושוב את כל השידורים החוזרים ... הם צריכים להמשיך עד בלי סוף לדעתי

SupeRonit

New member
../images/Emo45.gif אצלי ב-DVD הם אכן הולכים בלי

סוף
למנגינת לבה של אימי שלא אוהבת את הרעיון

למעלה