חזרתי... ואפילו עידכנתי את האתר...

• פותח הנושא Tomji
  • פורסם בתאריך

Tomji

New member
חזרתי... ואפילו עידכנתי את האתר... ../images/Emo13.gif

מה שלום כולם?... אני הספקתי לשקוע ביומיומיותי עד כדי כך שלא נתפניתי לעדכן את האתר ולא בצדק, ואז יצאתי לחופש (הללויה!!!
) והנה אני כאן!!... אז ככה: "הגלקסיה" מעודכנת,יש דיווחי חדשות חדשים (...), פרטים חדשים על ה"אנטרפרייז", עדכון לו"ז להקרנות והאירועים בארץ, ו, ממ, זהו. אני מקווה שאחרי "אייקון" יהיה לי זמן להוסיף הרבה תמונות חדשות כפי שביקש הקהל. גלישה נעימה http://www.netspell.com/galaxy תומג´י.

Tomji

New member
לכל המצטרפים לMailing List

מבקרי האתר היקרים, ובמיוחד אלו מבינכם שהצטרפו לרשימת התפוצה של האתר; כידוע לכם בעמוד הראשי של האתר מופיעה ההודעה: "אם ברצונך לקבל הודעה באימייל כשהאתר מתעדכן רשום את כתובתך כאן" ולמטה יש כפתור "שלח". שימו לב בבקשה, הדגש הוא על "רשום את כתובתך כאן".. אני יודעת שזה נשמע מטופש, אבל לאלו ששלחו לי בטעות בלי הכתובת שלהם (..), אניממליצה לנסות שוב...

דרגורן

New member
Tomji יקרה, שאלונת

האם ניתן להוסיף קצת יותר פירוט באזור הסרטים? (הכוונה פה לסרטים שכן כבר מוקרנים בארץ כגון המומיה 2 או פיינל פנטזי) שורה הסבר בד"כ לא שווה את האיזכור בכלל... כמו כן אפשר להוסיף עוד קצת לגבי סרטים שלא הגיעו ובאמצע הסרטה מה מיוחד בהם. לדוגמא: אקסמן 2 - סרט המשך שמספר על, בלה בלה ספיידרמן - הפקה חדשה ומצולמת לסידרת הקומיקס, בלה בלה וכו´ בשורה התחתונה נהניתי, ויישר כוח

Boojie

New member
פרטים על סרטים אני מציעה לחפש

באתר "עין הדג". ולא שאני רוצה להמעיט מערכו של "הגלקסיה" (ממש לא, זה אתר נהדר! סחתיין בריבוע, תומג´י!), אבל ככה נראה לי פשוט יותר. אם כבר יש אתר מתמחה בנושא, חבל לבזבז משאבים. ובאמת, תומג´י, מה דעתך על הרעיון לקשר מסרטים שמופיעים אצלך לביקורות עליהם בעין הדג?

Tomji

New member
האמת שכבר חשבתי על זה...

אבל פשוט לא יצא לי ליישם... תכננתי לשים לינק לאתר של רד פיש, אין טעם לחזור על הכל פעמיים וגם ככה זו לא מטרת האתר שלי... את צודקת אני צריכה... אולי אני אוסיף באנר או משהו....

Tomji

New member
דרגורן היקר, תשובונת...

בניתי את העמוד במקור לפני חופשת הקיץ, ביודעי מראש שלקראת הקיץ צפויים לנו 200 סרטים חדשים, כאשר במפתיע חלק מכובד מהם יהיה מוקדש השנה דווקא למד"ב ופנטזיה. בשימחה רבה פניתי לבנות עמוד שיכיל 2-3 מילים על כל סרט "עתידי". רק שעכשיו המצב שונה קצת - הם כבר לא "בקרוב", אלא "Has Been"... בכל אופן, בוודאי שאפשר, הכל עניין של זמן (שלי...), זה רעיון טוב לשנות אני כנראה באמת בקרוב אשנה את עיצוב העמוד כדי שיהיה יותר נוח, ואז כבר אוסיף אי אילו פרטים נוספים שיובאו לידיעתי. תודה על ההתייחסות ואני שמחה שאהבת את האתר. תומג´י.

Boojie

New member
אה, תומג´י, תיקון קטן:

עאליה כבר לא מופיעה ב"מטריקס 2", לאור מותה בטרם עת בתאונת מטוס...

Tomji

New member
אהה!! איזו מתוחכמת אני?...

הקדשתי למותה דיווח חדשות במיוחד, אבל לא עדכנתי את השמות בעמוד הסרטים!!!...
פאדיחות...

זש

New member
אני חושב שהיא עדיין מופיעה

אמרו שאת הקטעים שלה ב"מטריקס 2" כבר צילמו ואת "מטריקס 3" באופן חלקי. האם יש הודעה רשמית שלא ישתמשו בקטעים האלה?

preacher

New member
דווקא המטריקס יהיה סרט מושלם

בשביל ליצור אותה באנימציה ממוחשבת ולהשאיר לה את התפקיד גם אחרי מותה.

Y. Welis

New member
או, סוף-סוף האיות הנכון. מה חבל

שכתבי המוזיקה בארץ מעולם לא קראו את ´חולית´...

למעלה