חזרתי ובגדול, היישר מאמנות בזכוכית!

shiranr1

New member
חזרתי ובגדול, היישר מאמנות בזכוכית!

שלום לכן
חזרתי כדי לשאול שאלה... מותר דברים כאלה פה?... רציתי להראות לכן תמונה של אמנית יפת מראה ונפש, מפורום אמנות בזכוכית שם היא מוכרת כLIZZ, ולשאול, איך אפשר להשחיל כמו שהיא השחילה את חרוזי הפרחים. אודה לכן במיוחד אם תוכלו לשרטט לי את העניין הזה כי היא ניסתה להסביר לי והראש שלי לא ממש קלט... תודה גדולה, שירן

wildspirit

New member
../images/Emo9.gif ברוכה השבה

לא הבנתי את השאלה.. את מתכוונת לתמונה שהעלת?? או שאת מתכוונת למשהו אחר? החריזה פשוטה לא? - השחלה רגילה או שאני לא רואה טוב?
או במחשבה שניה ההשחלה היא אני חושבת שאת מכניסה את החוט נגיד מלמעלה בתוך החרוז, אחר כך משחילה אולי חרוז ונציה קטנטן ומחזירה את החוט בתוך החרוז ואז הוא ישכב ככה כמו בתמונה - זו גם אפשרות מקווה שעזרתי מה היא הסבירה את לא זוכרת?

shiranr1

New member
כן, בקשר לתמונה הזו---

מה שלא הבנתי איך היא עשתה זו ההשחלה של חרוזי הפרחים, כשהחור נמצא במרכזם אבל במקום שיושחלו כמו שאר החרוזים הם מופיעים במלוא הדרם כשהיא משתמשת בשני חוטים... פשוט לא ההבנתי איך אפשר...

שיטרית

New member
השחילי את 2 החוטים ביחד

כאילו שהם חוט אחד. כשאת רוצה להשחיל את החרוז עם החור במרכז, פצלי את את החוטים. יש לך חוט בצד ימין חוט בצד שמאל וחרוז באמצע. עכשיו השחילי את החוט הימני בחור של החרוז כך שהוא עובר לצד השני (שמאל) החילי את החוט השמאלי בחור של החרוז כך שהוא עובר לצד השני (ימין) ועכשיו תפסי את החוטים ביחד כאילו שהם חוט אחד והחילי אותם לתוך חרוז רגיל.

Iris G

New member
לי זה נראה פשוט

עובדים עם שני חוטים. בחרוזים העגולים משחילים את שני החוטים יחד באותו כיוון, בחרוזי הפרחים מצליבים (חוט אחד בא מלמעלה למטה, חוט שני מלמטה למעלה)

shiranr1

New member
לא מצליחה להבין...

לא משנה. כניראה שאני יודעת רק ליצור חרוזים ולא להשחיל אותם... תודה רבה בכל אופן...

wildspirit

New member
../images/Emo4.gif חבל כי מה שIRIS G הסבירה מאוד

פשוט.. את משחילה את כל החרוזים על שני חוטים וכשאת מגיעה לפרח, חוט אחד נכנס מעל הפרח והחוט השני מתחת לפרח ואחר כך החוט שנכנס מתחת יוצא מתוך החרוז מעל והחוט שבא מעל יוצא מתחת... תנסי לעשות ותראי אולי יצליח לך

Iris G

New member
נסיון נוסף לעזור

ציירתי על התמונה שלך, מקווה שזה ימחיש יותר בקלות

למעלה