חזרתי וב-ג-ד-ו-ל-!!!!!!

חזרתי וב-ג-ד-ו-ל-!!!!!!

אז לכל מי שהתגעגע לכל מי שעשה מסיבה על זה "שהדר עזבה תפורום" (ולא נפרט ת'שמות) לכל מי שאהב לכל מי ששנא לכל מי שחיבב כל מי שתיעב לכל מי שהיה מאוהב בי... (ווארף) ולכל מי שחסרתי לו...הנה אני כאן... חזרתי! ב-ג-ד-ו-ל!!! אני יכולה רק להגיד לכם שהתגעגעתי והכי הייתם חסרים לי!!! אז יאלה אני רוצה קצת עידכונים!!! וכמה דברים אחרונים: בפעם האחרונה שהייתי אז עשינו ללי את הסקר שאלות האלו...אני לא יודעת למי הגענו אבל אני מבקשת...דורשת!! שהפעם זה יהיה לי!!! ודבר אחרון- אני אוהבת אתכם...וברוך הבא לכל החדשים חדשות אני הדר..טוב נו...תשמעו בהמשך...=) **אני רוצה שהטופיק הזה שלי יהיה בראש של הרשימה כאן בדף הראשון אז אל תאכזבו...=) שוטים שלי!

nawa

New member
בורכה השבה וב-ג-ד-ו-ל !!!!

אז כן התגעגענו וכן היית חסרה אבל עכשיו שאת כן אפשר לעשות מסיבה !

אהובתי../images/Emo99.gif|ג'ירפה|

יוו איך התגעגעתי אלייך
הפורום לא אותו דבר בלעדייך..=) אוהבת אותךך

רן רן רן תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדד

אעעעעעעעעעעע מדהים שכמותך!!! =) אוהבת....בקרוב אני בב"ש...שמעתי יש שם שוק בדואים....אני הולכת למסע שורשים שם..=)

בוודאי!!!

השוק הכי גזעי בארץ, אבל עכשיו חורף אז אם יש גשם אז כולם מתקפלים, טחחח

י ר ד נ י

New member
הדר!!

ירדן מפורום מחול - גם אותנו עזבתתת... היכן את!?!?.. בכלל לא יצא לי לשאול אותך אם באת לבראשית או לאאאאא... אני מתגעגעת תחזרי גם אלינו

חח ידעתי שהשם שלך לא מוכר לי מכאן

=))) אלא מפורום מחול רולז!!! =) אהממפפפ אז ככה...כן נעלמתי...עזבי...סיפור "ארוך"..-=/ היכן אני? בביתי!! =) ובסוף לא הלכתי לבראשית כי היה לי פסיכומטרי והייתי חייבת להתכונן ולחרוש א לא באתי...באסההההה אני עוד אחזור אליכם...אל תדאגי בינתיים אני מקווה שעשו לך כאן קבלת פנים חמימה...

הווווווווווווווווווווווו גיזעיתתתת!

איזה כיף בובעעעעעעעעעעעעעעעעע כמה דיברנו עלייך והתבאסנו ו..ו... איזה כיפים!!!!!! ברוכה השבה אהובתי התגעגעתי כהההההה

ye! שחורע פריקית מטורפת שלי!!!!

=) מה המצבבב??????? ייוווו כיף כיופים שחזרתי! =) =) גם אני התגעגעתי אליך הכי הכי... וסלחי לי אך אינני ראיתי כאן שום הודעה על "הדר זכרונה לברכה"..o_O כלומר, לא ראיתי בכלל שדיברתם עליי....אבל שטויות...בכיףףףף.... עוד אחת בפורום ...לא אחת בפורום...מה זה משנה רייט? =) אוהבת בכל ליבי ולשם כך שאני אוהבת אתכם צירפתי תמונה מחגיגה שהתבצעה שבוע שעבר בנגב בקאמפינג מטורף במדבר החם אני ועוד כמה חברים...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח תמונה ++ שימעי אנחנו ברצינות דיברנו עלייך איזה פעם בשבוע!!! שאלי את הקריזיונרית!! היא כל פעם נתנה לנו דוח מצב באמא שלי!! חח יוו איזה כיף! הדרי חזרה

למעלה