חזרתי, והפעם מה זה עצבני!!!!!

אמישה

New member
חזרתי, והפעם מה זה עצבני!!!!!

מצטער שלא יכלתם לקרוא את ההברקות שלי אתמול, אבל פשוט אתמול אחרי כמה חודשים טובים ניסיתי לעבוד, אבל החלטתי שאני אחזור לעבוד רק אחרי שיגמר הקיץ. ליאור,קראתי שרצית אותי שאשעשע את דולי, אין לי מושג מי זו דולי, אבל אני בטוח שזו איזהשהי הסתלבטות,ולמרות זאת תגידי שעה ואני בא לדולי. חוץ מזה,רציתי להמליץ לכל הבחורים שבפורום על ויאגרה. אתמול בפעם הראשונה ניסיתי אותה,וכל מה שאומרים על זה ,נכון ,ואפילו יותר מזה.נ.ב- אפילו הבחורה הכי נימפומנית לא יכולה לעמוד בקצב של גבר שלקח ויאגרה. תענוג לי!!!!!!

Blade

New member
אמישה והויאגרה

אמישה כולנו כאן תומכים בך ועומדים מאחוריך, אנחנו שמחים שאט אט אתה מגלה את הגבריות שלך שוב. תמשיך להשקיע.

l i o r

New member
בורות!!

אמישה... איזו בורות, אני לא מאמינה...! דולי זו העיזה שלי... וביום בהיר אחד היא נעלמה... כל הרמזים הובילו לפואט, אבל אל דאגה בסוף אני הפשלתי שרוולים וצעדתי לבדי לחצר האחורית של פואט כדי לגבות בחזרה את העיזה פזיזה שלי, וכרגע היא במרתף שלי... אבל אל דאגה בשבוע הבא כנראה אני היא ובלייד יוצאים קצת לנגב. וסחתיין על הויאגרה... אתה לא יודע איך כולנו מתים מסקרנות ומודים מקרב לב על השיתופים שלך מחדר המיטות... פואט עושה אחלה מרק (ולא מעיזים)... ליאור.

למעלה