חזרתי ויש לי שאלה חדשה, וחשובה!

dj soul

New member
חזרתי ויש לי שאלה חדשה, וחשובה!

אם אתם זוכרים שרשמתי פה סיפור ארוך על כל מה שהיה מאז השיחרור הצבאי, אם לא אני קצת אזכיר: אני סובלת מפרולקטין נורא גבוהה 1420 (קצת יותר), והוא כל פעם עולה, אחרי שפניתי לשמחתי לרופא נורמלית לשם שינוי, היא עזרה לי וקיצרה את כל התהליך, שלחו אותי סוף סוף לעשות MRI, צילום מוח, אני הייתי רוצה לדעת מה זה אומר: מיקרו דינומה (משהו כזה), מה זה יכול להיות? זה גידול במוח? ורציתי לדעת עוד קצת פרטים על הבדיקה עצמה, אני יודעת שאני אמורה להיות בצום שעתיים לפני הבדיקה ולא ללבוש כל מני תכשיטים. אשמח לקבל את התשובתכם המהירה. ממני, שכבר לא יודעת מה לעשות עם עצמה יולי

זה בדיוק מה שזה, יולי,

חשבתי שקראת את מה שהסברתי לך לגבי הבדיקה, לא חוויתי אותה בעצמי אבל ממה שאני יודעת: מכניסים אותך למעין מיכל, או מנהרה, בדומה לבדיקת CT שומעים רעשים שונים, יש אנשים שזה מלחיץ אותם אסור לך לזוז, כמובן ואז זה נגמר זה צילום פנימי מדויק יותר מ- CT נאוה

dj soul

New member
אני קראתי, פשוט רופא אחד אמר

שזה יכול להיות משהו אחר, ואמר את המילה הזאת :מיקרו דינומה, אז חשבתי שזה משהו חדש. טוב לפחות מחר אני סוף סוף הולכת לעשות את הבדיקה, מקווה שזה לא משהו רציני, אני כבר סובלת מכאבי ראש מעצבנים יומיים רצוף, ושוב דבר לא עוזר, ועוד ההורים מוסיפים לי את העצבים אני כבר לא יכולה להמשיך ככה. תודה על התשובה ועל התמיכה, זה נורא עוזר. יולי

למעלה