חזרתי ועם שאלה

קטרפי

New member
חזרתי ועם שאלה ../images/Emo110.gif

אוקע עזבתי את הפורום לפני די הרבה זמן מסיבות שאני לא יפרט עליהם, מי שיודע יודע. החלטתי לחזור אחורי ששיעמם לי קשות אז בלי יותר מדיי זיוני שכל הנה השאלה
מגיע לך יותר ממני מישהו ממכם ניזרק פעם בדרך הזאת¿ אלה שכן - המשפט הזה באמת עזר לכם להיתגבר על הפרידה, או שסתאם הרגשתם שלא חשוב מה המשפט, הכי גרוע שניפרדתם¿ יכול להיות שזה בכלל משהו בשביל ליגרום לזה שאומר את המשפט להרגיש יותר טוב עם עצמו, בידיעה שעכשיו הוא לפחות ניסה לעזור לכם לעבור את הפרידה יותר בקלות, כשבעצם הוא עזר רק לעצמו¿ (אם הוא זרק אז כניראה שדבר ראשון הוא עשה את זה בשביל לעזור לעצמו בדרך זו או אחרת, וככה הוא גורם לכם להרגיש שבעצם הוא עוזר לכם) מישהו פה חושב שזה המשפט הזה באמת יכול לעזור למישהו¿ והכי חשוב - האם זה באמת עוד וריאציה של המשפט המפורסם, זה לא את\ה זה אני¿

Noam S

New member
כן זה קרה. היא אמרה לי שאני רומנטי

מידי בשבילה... היו לה כמובן עוד סיבות. בכל מקרה, הייתי מעדיף לדעת קצת יותר מ"מגיע לך יותר ממני"... כי זה ממש לא סיבה. אני לא מכיר מישהו שלא היה "לוקח" מישהי, רק בגלל שהיא יותר מידי יפה או חכמה...

אמרו לי את זה כמה פעמים

אני שונא את המישפט הזה- עם כל הכבוד, אני יכול להחליט לבד מה טוב לי ומה לא טוב לי
גם "זה לא אתה זה אני"- זה אומר זה אתה.... בכל אופן- כשאני שומע כזה מישפט אני פשוט נאטם, אין לי מה לדבר עם בחורה שלא כנה איתי.

Lilla

New member
"מגיע לך יותר ממני" בתחת שלי...

זאת הדרך הכי מטופשת לדעתי להפרד. זה לא עוזר בשיט לזה שזורקים אותו, וזה גם בתכלס שקר.

pain is MY love

New member
אבל תחשבו על זה ככה..

אם אני נמצאת עם בחור מדהים. מצחיק, מוכשר ורגיש אבל מה לעשות שאני לא אוהבת בחורים טובים (כן כן, תסמונת ה"בד בוי") ואין מה לעשות אבל הוא לא הכי עושה לי את זה.... מה אני אגיד לו? כאן האפשרות הזאת נכנסת לפעולה כי באמת שאני מעירה את הבחור וחושבת שמגיע לו הטוב ביותר והטוב ביותר זאת לא אני אלא בחורה שתדע להעריך את כל התכונות הטובות שיש בו. הגיוני לא?...

לא מקובל עלי-

אני לא חושב שאת צריכה לתת לו את הסיבה האמיתית ולא משפט נדוש שכזה
אם הוא לא יכול לקבל את הסיבה האמיתית זו כבר בעיה אחרת...

pain is MY love

New member
תראה

אני לא תומכת במשפט הזה אבל ניסיתי שנייה למצוא לו הסבר הגיוני וזה באמת הגיוני! כי זאת באמת הסיבה האמיתי לפרידה לבחור באמת מגיעה בחורה טובה שתדע להעריך אותו ולהתייחס אליו יותר טוב ממני... ברור שזה ליפות את המצב אבל זה לא לשקר. זה כמו שזוג שנפרד כי "הם לא הסתדרו" הם לא יגידו שזה בגלל שהם הלכו מכות כל יום...

לא קשור-

אם זה אחרי הפרידה וזה מה שהם מעדיפים לספר כלפי חוץ- שיהנו, כשזה בין שניים שהיו בקשר אינטימי- מגיע לו/ה לדעת את כל האמת ולא סיבה מצוצה שכזאת

pain is MY love

New member
זה לא סיבה מצוצה

זה מעין ה"בגדול" של האירוע זה כמו להגיד "זה פשוט לא זה" בלי לפרט. ברור שזה גם משרת את המטרה בקטע של ליפות את המציאות אבל זה גם לא שקר שלם.

זה לא שקר שלם-

אבל זאת גם לא האמת, זה הקטע המרתיח. גם אים יגידו לי "זה לא זה"- אני לא אקבל את התשובה וארצה הסבר. כשאומרים למישהו למה ניפרדים ממנו- זה נותן לו אפשרות להשתנות לעתיד, שיהיו לו יותר הצלחות עם נשים, כשנותנים לו משהו כזה- זה סתם מבעס...

pain is MY love

New member
ושוב

זה מעין "עידון" של המציאות ברור שהרבה יותר טוב להגיד הכככככל בפנים אבל בנינו.. כמה כבר עושים את זה?...

HyPeR SoNiC

New member
אני מסכים עם pain is my love

אם זאת באמת הסיבה, אז למה לא? אף אחת לא תגיד לך את כ-ל האמת ואת כ-ל הסיבות למה היא נפרדת ממך, אלא רק סיכום קצרצר ו"מעודן" שלהן..... וחוצמזה, הסיבה "מגיעה לך מישהי אחרת" היא לדעתי גירסה אחרת ל"אנחנו לא מסתדרים" או "אני רוצה מישהו אחר"... או אפילו "זה לא זה".... אם הבחורה מרגישה שאין לה את מה שהיא מחפשת בקשר איתך, היא תיפרד ממך, וכדי לפגוע בך כמה שפחות, היא תנסה להגיד לך את הסיבה בצורה הכי עדינה שהיא יכולה.... ולאהיג משהו כמו "לא מקובל עליי" ולדרוש הסבר מפורט לא יעזור לך... וכמו כן, להיאטם ולהיות בגישה של "אין לי מה לדבר עם בחורה שלא כנה איתי" לא יעזור לך... זה רק יראה לבחורה שאתה בחור ילדותי שלא יכול להתמודד עם דברים כאלה, וזה סתם ישאיר טעם עוד יותר מר לסוף של הקשר. אם אתה כל כך רוצה לדעת את הסיבות האמיתיות לפרידה שלכם, בשביל ההצלחה שלך עם בנות בעתיד, קח לך את הזמן שאתה צריך כדי להתגבר עליה, ואז תתקשר אליה, ו\או תיפגש איתה, ואז תשאל אותה. יהיה לה הרבה יותר קל ונוח לספר לך הכל בפנים. אבל ברגע הפרידה? מי תגיד לך הכל ככה בפנים?

לשנייכם-

אתם פשוט באותה דעה אז אני עונה בהודעה אחת: עד עכשיו, נשים שהיו איתי ידעו שאני אוהב את האמת, לא משנה עד כמה היא כואבת... גם כאשר אחת החברות שלי לשעבר באה ואמרה לי שהיא התאהבה בחבר טוב שלי- כל מה שקרה זה שאני זזתי הצידה ונתתי את בירכתי, אך ורק בגלל הכנות הזאת. אבל אין על מה להתווכח- כל אחד כבר אמר את דעתו, ועכשיו אנחנו טוחנים מים... איש באמונתו יחיה

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif אבל....

זה דיון להתווכח על עמדות
חפיף.... סגרת את הנושא אז גם אני אסגור... אין טעם לדון בנושא שלא רוצים לדון בו... נכון
אז כמו שאמרת איש באמונתו יחיה

למעלה