חזרתי! ועם תמונות

homets

New member
חזרתי! ועם תמונות../images/Emo13.gif

אז עברנו, והדירה כבר פחות או יותר מסודרת, ככה שאני די שמחה כבר שהכל מאחורי, סופסוף
בכל מקרה, הנה העוגה שעשינו ביום חמ שי בקורס, אנחנו בדיוק בשלב של עוגות הראווה,ו העוגה הזאת פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה. עוגת "הלנה" שיא בעצם עוגת מוס שוקולד עם קרם ברולה בפנים
טעים! שיהיה אחלה של שבוע
נטלי
 

homets

New member
היי תודה../images/Emo13.gif

היקשוט שליד העוגיות זה טוויל סוכר ופולי קקאו גרוסים גס. העוגה גבוהה כי השתמשתי ברינג
שוב תודה, נטלי
 

pirge

New member
בהצלחה ובאושר בדירה החדשה והעוגה

נראית משהו.... תהנו
 

מורן א

New member
../images/Emo82.gifמזל טוב לדירה החדשה וכמובן לעוגה

העוגה נראית טעימה מאוד וכמובן גם יפה מאוד. מצטרפת לשאלה כיצד מכינים טויל סוכר, יש לי מושג אך הייתי רוצה להיות בטוחה.
 

homets

New member
../images/Emo51.gif רבה לכולם!../images/Emo13.gif

הטוויל בעצם נעשה בצורה פשוטה מאוד, רק שהסוכר שבו משתמשים נקרא סוכר איזומלט, שהוא סוכר לפיסול ולדקורציה, וניתן להשיגו בחנויות מתמחות. בכל מקרה, פשוט מניחים על נייר אפייה שכבה של סוכר איזומלט, מפזרים פולי קקאו גרוסים ואופים בתנור חם מאוד (190-200 מעלות) מש דקות ספורות, עד שמתאחד. לאחר שמתקרר - שוברים לחתיכות ומקשטים. שבוע טוב! נטלי
 

homets

New member
צר לי, המתכון מוגן בזכויות יוצרים

לא יכולה לכתוב אותו ע"ג הפורום
נטלי
 

gatali

New member
|*אפשר לקבל הסבר על אופן ההכנה?

האם הקפאת את הברולה ואז הוספת לעוגה?
 

LCA

New member
וואי

זה נראה משגע ורק מהתמונה יש לי כבר ריר... תני ביס...
 
למעלה