חזרתי! וראיתי את דאגי!!!

fight star

New member
חזרתי! וראיתי את דאגי!!!

חחחח.. נעשה הכל כדי לגרום לכם להיכנס...חהחהחה
לא, סתם... רק רציתי להגיד שחזרתי אחרי ימים קשים של -"לא אינרנט&quot
כי עברנו דירה ...)וחוץ מזה שזמוביל הבן זונה ימחר שמו (אני יכולה להמשיך) ניסה לנשק אותי-ואני מתכוונת ניסה לנשק אותי!!!!הכל פסדר... ו...הלכתי היום לסופר עם אמא ואני נשבעת באמי (חחח...) שראיתי מישהו קוווופי דאגי!!! כאילו, הכל!!!! ההליכה,הבגדים, הפנים!!! אפילו השיער שלי בקדימה אותו צבע ואותה צורה והוא היה עם הראש למטה כמו שדאגי בד"כ.. לבי החסיר פעימה..חחחח אני מוכה... אז בגלל שהתגעגעתי סורי על כל הפצצה...חחח ביוווש

DesertRose7

New member
אני מקווה שהכנסת לו קאפה!

חחח... הכי חשוב.. דאגי!! התחלת איתו? חחחחח... סתם.. אבל יצרת קשר כלשהו? כי כפיל דאגי לא רואים כל יום..בעצם.. לא רואים ממש! התגעגנו אליך גם! נכון בנות (תגידו כן!!)

סתיוית

New member
שיו חוצנפ בדרגות

דננננננננננננננננננננננננננני התגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתיייייייי ודאאאאאאאאאאאאאאאאאגגגגגגגגגגגגגגגגגגייייייי חחחחחחחחח..איזה שווה?! אני הייתי מנסה להתחיל איתו ("כע בטח"-פיצול אישיות)

fight star

New member
חחח סתיוווווש

אני גם התגעגעתי!!!!!!!!!!! והוא היה עם אמא שלו (אני מניחה שהיא הייתי אמא שלו) והוא נראה מפוחד...חחחחחחחחח (מבט דאגי התמידי....) זה היה בחצי חינם... יש למישו מושג איפה זה? אניוואי, ניסיתי ליצור עם הבנאדם מבט עין או משו אבל הוא הסתכל על הרצפה כאילו יש שם איזה מיליון דולר...חחחחח ותודה לכולכן אתן כאלה מתוקות!!!! נ.ב-לא מכירה את ראשון בגרוש, אז אין לי מושג באיזורים וכאלה...

fight star

New member
נמנמנמ *מבולבלת*

לא נראה לי שלהכניס לו כאפה ואז להתחיל איתו היה רעיון מותלח במיוחד...חחחחחחחחח (אני אנסה פעם הבאה, מי יודע אולי הוא אוהב את זה שבנות מכות אותו) נ.ב את מאממי!!!

גמני ראיתי את דאגייייי

בחלום!! חחח שוב חלמתי עליו.... החלומות שלי רדופים בדאגי אני כבר משתגעת וזה חלומות כל כך יפים!!! למשל היום חלמתי שאיכשהו הוא בא לשכונה שלי והכול ואני פגשתי אותו והכלנו בכללללל העיר נראה לי ודיברנו ודיברנו וישבנו ודיברנו חחח ואז הוא התחיל איתי ואני התחלתי איתו ובסוף היינו ביחד וזה ועשיתי לו איקי...(נו הדבר הזה בצוואר) והוא נישק אותי ויואווו הוא מושלם!!!

עוד משו

דניאל עברת לראשון?? יווו אני לא מאמינה יש לנו בראשון כפיל של דאגי...חחחח אוף אוףףף היית חייבת להתחיל איתו!!! באיזה סופר ראית אותו?

חחחחחחח

בגלל החירפון ובגלל שמשעמם לי ובגלל החלום אז שיניתי את המילים ל-wig2s4 ועשיתי מילים משלי...חחחח תראו: He's voice is echoed in my mind I count the days til he is mine I can't tell my friends cos they will laugh I love a member of the McFly And I fight my way to front of him To get the best view of he's ass I drop the poster on the floor He bends down and helps me more Thats why I fly to london And i know it is a real fun You can call me crazy I know that he craves me That's why I fly to london And i know it is a real fun Boyfriends I've had plenty Not like Dougie Poynter That's why I fly to london That's way I fly to london So he may be 16 But that doesn't bother me Frankie's working out of town I find I reason to go round I knock the door and wait for him To make that he's alone I see him in he's chip boxers I can't breathe and kiss him Thats why I fly to london And i know it is a real fun You can call me crazy I know that he craves me That's why I fly to london And i know it is a real fun Boyfriends I've had plenty Not like Dougie Poynter That's why I fly to london That's way I fly to london Everyone that he signs all day But he's looking at me in a different way I guess That's why I get the attention all the time I can see those british girls cry envy at me and i wish they die I could tell that he wanted more When you told me that i'm he's reason to be happy I'm he's reason to be happy he's packed his bag its in the car Looks like he picked himself a girl We drive past london to say goodbye My friends they can't believe their eyes Thats why I fly to london And i know it is a real fun You can call me crazy I know that he craves me That's why I fly to london And i know it is a real fun Boyfriends I've had plenty Not like Dougie Poynter I love you dougie poynter I love you dougie poynter Dougie & Liz 4 Ever סורי אם יש טעויות באנגלית

fight star

New member
חחחחחחחחחח

אני בהיסטריה יש לציין... אוקע, הרגעיתי את עצמי... אלוהים אני צחקתי כמו מסטולה כרגע...יש לי חשש עמוק שאמא תשלח אותי לשלוותה מוכשרת!!!

SurfeR Babe

New member
היייייי

איזה סופר?????? סתם הגזמתי... כיף לך... אבל מסכנה אני יודעת מזה לעבור דירה... בכל מקרה תשמחי כי ראשון זה מקום שווה ביותר... אפילו שאני לא יודעת ממש המון על המערב זה נראה לי מקום נחמד... אבל האיזור שלי שווה יותרררררררררררררררררר טוב אני עוד פעם מגזימה סליחה משהו עובר עליי היום... בכל מקרה ברוכה השווה (כן זה בכוונה ולא זה לא התחנפות)

13 u S t 3 D

New member
עוד פפעם הדאגי הזה?@?@@?

פאק איט זה פורום באסטדדדדדדדדדדדדדדדדד

חחחחחחחח אז מה

קלר כילו את לא רושמת פה על אבריל היא ממש לא קשורה לבאסטד חוצמזה סיכמנו שאפשר לרשום פה גם על מקפליי וזה... ואני יודעת טוב מאוד שזה פורום באסטד...חחחח

סתיוית

New member
שאני אזכיר לך כמה פעמים את פותחת

עליהם הודות- לא שזה מפריע לי..

סתיוית

New member
פעמיים אבל נוור מינד וקלר לא צריך

לבקש סליחה..זה פסדר תרגעי1

M o T e K 16

New member
באיזה סופר?!

עברת לראשון נכון? אני לא טועה? חחחחחחח אמרתי לכן שיש כפיל דאגי בראשון אמרתי לכןןןןןןןןןןןןןןןןן ואף אחת לא האמינה לי נההההההההההההההההה עכשיו יש לי עדההההההההההה יש כפיל דאגי בראשון יש כפיל דאגי בראשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן או שלא ראינו את אותו אחד ויש 2 שזה... יותר טוב! חחחח יש כפיל דאגי בראשון להלהלהללהההההההההה קלר סתבי :p

למעלה