חזרתי (זמנית)

Nomero Uno

New member
חזרתי (זמנית)

שלום לכולם חזרתי לפורום ליום וחצי בערך אחרי טיול בגרמניה עצרנו בכפר קטן ליד הגבול עם הולנד והחלטנו לעצור ליומיים מנוחה לפני שנוסעים להולנד אז מצאתי פה איפשהו חיבור לאינטרנט למחשב הנישא של חבר שלי והחלטתי לכתוב לכם מפה בזמן שאני מוריד אייסיקיו מי שרוצה לדבר איתי באייסיקיו , אני אהיה שם עוד שעה בערך אותו מס´ (86854017) עד מחר בערב. אני מצטער לשמוע שדווקא כשאני יכול לכתוב מוטי לא פה אז אני פה לביינתים מחכה לתגובות יוני

מריקייט

New member
היי יוני...

איך אתה נהנה שם? פגשת את מרי-קייט ואשלי? סתם חחח מתי אתה חוזר? אני מקווה שתשלים את הפורום קנו לי את הספרים של התאומות איזה כיף!!! ביי ביי

motib4

New member
שלום יוני../images/Emo70.gif

הנה אני כאן... חזרתי- ואם אני לא טועה גם אתה כאן. ראיתי הודעה שלך מלפני כמה דקות. אז רציתי להגיד לך שתעשה חיים ותתחבר כמה שיותר

Nomero Uno

New member
אני הולך (שוב)

הייתי פה לזמן קצר אבל אין מה לעשות מחר אנחנו עוברים מדינה (הולנד) אז אני לא יודע מתי אני אצליח להתחבר שוב בכל מקרה עוד שבועיים אני כמעט בטוח אהיה מחובר ואני אנסה להתחבר לפחות עוד פעם אחת במהלך השבועיים אז להתראות לכולם עד הפעם הבאה שלכם יוני

omer wild

New member
ליוני !! אפילו שהוא לא כאן...

רציתי להגיד לך שאתה ממש חמוד ! אתה מנסה להגיע למחשב רק כדי להתחבר לפורום הזה ! ועוד כשאתה לא בארץ !! אני בכלל לא הייתי חושבת על הפורום...הדבר הראשון שלי היה האי סי קיו.. ואולי אז.. סתם...אבל בכל זאת לפי דעתי אתה ממש מגניייייייב !!

מריקייט

New member
גם שאני הייתי בתורכיה....

אז נכנסתי לפורום כל הזמן במקום לנצל את זה שאני בחו"ל הייתי בפורום אבל לא יכולתי לכתוב כי במקלדת לא היה עברית אבל קראתי את כל ההודעות והגבתי שחזרתי מתורכיה..

למעלה