חזרתי חזרתי חזרתי !!!

nimix

New member
חזרתי חזרתי חזרתי !!!

אאחחח מדהים לא מספיק לתאר את מדגסקר .. וסליחה שאני פותח הודעה חדשה , אתמול הגעתי הביתה סביבות 12 בלילה ואני עדיין מתקשה להאמין שהייתי שם, ועד שבאמת התרגלתי להכל - אני מתקשה להאמין שאני כאן, בחדר שלי , במיטה שלי , בנוחיות ש 70% מהאנשים שם - אין להם... המקומות, האנשים , המוזיקה .. אח הייתם אוהבים את המוזיקה הצרפתית שמתנגנת מידי יום כגון: gregory Lemarchal & Lucie Silvas - meme si celine dion & ill divo - i believe in you (שיר פשוט מדהים.....) mon essential מהמחזמר le roi soleil garou,Isabelle Boulay,Johnny Halliday, lara fabian, saya ועוד טובים ורבים אני גם חזרתי עם המון מוזיקה ככה שתוכלו לשמוע מתישהו.. תמונות יש גם בשפע.. אני רק צריך להתאפס על עצמי... וכמובן ראיתי צעירים חסרי מנוח בצרפתית !! מאוד נחמד לראות ... אגב הפרקים שם מתקדמים מאצלנו, אבל לא ארשום כאן כי זה יהיה ספוילר וזהו מקווה לתגובות שלכם :) נימרוד.

python 4

New member
ברוך השב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

הפסדת את כריסטיןןןןןןןן!!!

nimix

New member
תודה....

ואיפה כריסטין? מתי היא חזרה? ראיתי בפרק של היום שפול ואיזבלה ביחד... ויש לה כרית נחמדה כבר...

dvd3434

New member
ברוך החוזר!

איך היה? כמה זמן היית? שתף קצת בחוויות אני שוקל לאיזה מקום בסגנון הזה לאיזה שבועיים בכריסטמס ומתלבט לגבי היעד במידה וזה ייצא לפועל.

nimix

New member
היה מדהים..

אין מילים.. יש תמונות :) אני אשים תמונות מחר ותוכל \ תוכלו לראות חוויות באמת שיש המון , הייתי כמעט 50 יום , ראיתי הכל עשיתי הכל, חזרתי ממש הלילה האחרון .. אם אתה מתכנן בדצמבר אז אולי לא כדאי מדגסקר מכיון שזו לא העונה הטובה ללכת לשם ,אלא אם אתה אוהב להסתובב בגשם בכל אופן אני הולך לישון ... לילה !

python 4

New member
מרי נסעה לבקר אותה באוסטרליה

וכמדומני עכשיו כריסטין תחזור איתה לסיטי, כדי לקבור אחת ולתמיד את איזבלה ולשלוח אותה להיות עקרת בית נואשת - העיקר שתצא מחיינו לנצח..

דבירית1

New member
ברוך השב !

גם הפסדת את טקס האשכבה של מלקולם ואשלי גילתה גידול שד, תוך כדי עשיית ממוגרפיה לפרסום המודעות לסרטן. אני בטוחה שהיה לך כיף מאד בחופשה הצצרפתית ושגם צעירים יפה בצרפתית..

למעלה