חזרתי כרגע ממטפלת בתטא הילינג היה פשוט זווועה

AEOLIAH

New member
חזרתי כרגע ממטפלת בתטא הילינג היה פשוט זווועה

היא בכלל לא היתה מוארת והרגשתי את זה עוד בקול שלה דרך הטלפון אבל הייתי מיואש והלכתי, היא הדליקה לי את הפחדים עוד יותר בזמן הטיפול וכשדברתי איתה על הפחד להזדקן להתבגר היא עוד הדליקה אותי יותר בהם, אני עכשיו שואל את עצמי מה השיעור שלי מכל זה, ואולי השיעור שהגיע הזמן להתחיל להפתח לריפוי הפנימי של עצמי.

AEOLIAH

New member
אמרתי לה בפירוש לפני הטיפול ובטיפול

שהשור לבעיות שלי זה לא הפחדים כי יש לי מלא בהם ובמה שהיא נגעה זה היה הרצון שלי לחיות דרך הפחד כדי לא לקחת אחריות על החיים כי המושג אחריות ולהתבגר עבורי נקלט בצורה שגויה מכפי שאמור להראות , זה לא נקלט לי טוב יצאתי מהטיפול עוד יותר חרדתי משנכנסתי חבל שהלכתי!!!! :(

AEOLIAH

New member
ידעתי לפי הקול שלה שלא יהיה כימיה

וגם כשהיה אמור להיות פגישה בראשון והיא ביטלה זה היה סימן, פשוט אמרתי לעצמי שאין בריירה ואולי כל מה שאני קורא סימנים זה שטויות אצלי בראש שאני חושב שכל העולם מסתובב סביבי וקורה מצבים שמטפל מבטל טיפול אבל אחרי הטיפול היום בא לי להביא לה כאפה!! ועוד אחרי הטיפול היא אמרה שהיא רוצה יותר כסף כי הטיפול גלש ליותר מהזמן שאמור להיות ! לפחות שהיתה מכינה אותי שאם זה גולש מהזמן צריך לשלם כסף.

רותי 11

New member
נתחיל בזה שלא הייתה ביניכם כימיה

מההתחלה ואחד הדברים החשובים ביותר
זה באמת להרגיש כימיה מול המטפל עוד
בשיחת הטלפון המקדימה.
שנית יש מצב שאתה לא מוכן לקבל באמת
את תוצאות הטיפול ולפעמים תופעות הלוואי
של הטיפול היא תחושה של העצמת הבעיה
כי היא עולה לפני השטח ולכן קורה שבאמת
יש תחושה קשה יותר אחרי טיפול.
תנשום קבל את זה כחלק מתופעות הלוואי
ושחרר את הפחדים אל תחזיק בהם חזק יותר

AEOLIAH

New member
רותי היא גם אמרה

שזה שאני חושב שהנשמה שלי לא מפה שזה שטויות שאני כן מכדור הארץ וזו רק אמונה שלי..
למרות שאצלך בטיפול את אמרת אחרת..
:-\

רותי 11

New member
אני לא יכולה להתווכח עם זה

מה שהיא מקבלת או מבינה זה שלה
וההפך.
הכי חשוב תמיד לשים לב שכשהולכים למטפל
שבאמת תהיה כימיה אתו עוד משיחת הטלפון

atlas13

New member
אני יודע שאולי זה לא המקום לכתוב את זה..

אבל אתה חייב לרפא את עצמך.

אתה צריך להתרחק קצת מכל ההילרים האלו - ולמצוא את עצמך - תעשה מדיטציותצ, תטייל - קח הפסקה. כי אי אפשר להיכנסז לרוחניות בכוח - ולא כל הזמן, יש זמן לכל אלו - וזה לוקח זמן גם להחלים ולבחור מה מתאים לך רוחנית - תעשה הפסקה - כי אתה מתחיל להרגיש מותש - סתם מעצם החיפוש המתיש אחרי כלום.

קח לך זמן לעצמך - לבחור מה אתה רוצה ללמוד ואז תיכנס לרוחניות - אי אפשר לתקן מה שעקום מה שנקרא..

AEOLIAH

New member
אני לא בטיפולים מלא זמן ודווקא הטיפולים של

רותי הרגשתי הכי הרבה תועלת בזמן הטיפול הרגשתי זרמים בידיים.

למעלה