חזרתי כרגע מנאפה..סיכום שלי!

shay53

New member
חזרתי כרגע מנאפה..סיכום שלי!

באמת שאי אפשר להעביר בסיכום כזה את מה שהולך שם . זה גן עדן באמת. כל מה שאומרים לכם זה כלום עד שאתם לא חווים את זה. מקום באמת באמת מדהים שאני בטוח עוד יחזרו אליו! טוב נתחיל בסיכום המחייה : כמו שאתם יודעים הלירייה הקפריסאית שווה ל10 שקלים ישראלים שזה המון . יש הרבה דברים בסיסים יקרים מאוד ויש כאלה שפחות או יותר כמו בארץ תלוי מה קונים ואיפה . למשל העצה הכי טובה שאני יכול לתת לכם שתחסוך לכם כסף זה לגבי המים . המים בברזים בנאפה לא ראוים לשתייה ,אז מה שבדרך כלל עושים זה קונים ב1.5-2 פאונד שישית מים מינרלים . זה מה שאנחנו גם עשינו עד שגילנו מין מכונה כזאתי שנמצאת ברחוב שפשוט ב20 סנט (2 שקל) ממלאים 6 בבקבוקי חצי ליטר ! וזה חוסך המון והמים בסדר גמור . לגבי אוכל הכי משתלם זה להביא מנות חמות וספגטי מהארץ ולבשל במלון אבל מי שרוצה להתפנק מידי פעם על מקדולנדס ודברים כאלה זה עולה 30 שקל שזה אפילו קצת פחות מהארץ. תחבורה : בבקשה אנשים אני מבקש מי שאין לנו נסיון בכביש או בנסיעה על כלים כמו אופנע וטרקטורן שלא יקח ! הנסיעה שם היא בצד שמאל ולהרבה אנשים קשה להתרגל היו לנו אנשים במלון שעשו טוטלאס לאופנע והם נאלצו לשלם קרוב ל3500 שקל והם עמדו למשפט והיה להם בלאגן הם אשכרו היו צריכים לבקש כסף מאנשים כי לא היה להם מספיק! אנחנו לדוגמא התרגלנו מהר מאוד לתנועה ולחוקים ( רוב החוקים בכביש שם הם בגדר המלצה צריכים להסתכל מליון פעם לפני שעושים משהו ) וגם יש לנו 3 שנים רשיון ככה שזה תרם מאוד . לגבי השכרה אנחנו השכרנו אצל בחור בשם טריפונס שהחנות שלו נמצאת על הכביש בדרך לתחנת דלק מצד ימין אי אפשר לפספס אותו , הוא בחור סבבה ולא מניאק הוא לקח לנו כפקידון את הרשיונות נהיגה ולא את הדרכונים ואני באמת ממליץ עליו . אני ועוד חבר לקחנו טרקטורן וזה יצא לכל אחד 50 פאונד לשבוע וחבר שלי אחר לקח קטנוע וזה יצא לו 45 פאונד לשבוע , זה עדיף ומשתלם ממוניות שזה 4 פאונד כל כיוון . גם אל תשכחו לנסוע עם קסדות ובטח שלא לנסוע שיכורים כי קנס על שיכורות יוצא משהו כמו 350 פאונד !! (3500 שקל) וקנס על נסיעה בלי קסדה זה 50 פאונד (500) חבל על הכסף שלכם. מקומות בלוי : טוב פה באמת קשה להרחיב זה יקח לי שנתיים אבל אני יכול להגיד שהרמה שם לא היתה ולא תהיה בחיים בארץ ! פשוט מדהים ..רוב המועדונים שם זה קהל בריטי וסקנדבי שהם אחלה של אנשים הם אדיבים ולא באים לעשות בעיות ולריב הם באים לשתות ולהנות נטו , ברוב המקומות לא הרגשנו עיונות כלפינו בגלל שאנחנו ישראלים ואפילו להפך . המלצה שלי זה להתחיל את הערב בבאדרוק (הדאנס בר סגנון הפלינסטונס) ששם ממשהו נהנו כל ערב מחדש , יש שם אנשים טובים ומוזיקה טובה ויש שם משחקי אלכוהול שזה דבר קטלני , אחר כך בסביבות 1 וחצי ככה כל הפאבים נסגרים ומתחילות המסיבות , אני אישית היתי פעמיים בסטארסקיס , פליי , אייס , וקאסל .. אל תגידו שלא אמרתי לכם !!חובה!! אבל חובה ללכת למסיבת קצף באייס זה אחד הדברים הכייפים שיש, יצאנו משם רטובים מלאים בקצף והמקום עצמו מדהים. ד"א אני אומר לכם אל תקנו כלום מהיחצנים הישראלים של דייפ וכאלה הם יקרנים ושקרנים . הם מכרו לנו כרטיס לפליי שנראה כמו מקלט לעומת המועדנים האחרים שם (למרות שהיינו במסיבה של VOID והיה בן זונה)הכרטיס עלה לנו 9 פאונד והם אמרו לנו שאין מצב שאנחנו משיגים ביותר זול ואם נמצא הם יתנו לנו פיצוי , לפני המסיבה אני וחברים שלי הסתובבנו בסקוור ומסתבר שיש יחצנים בחוץ שמוכרים כרטיסים לפיי ב6 !! שאמרנו להם את זה הם אמרו חבל שלא קניתם כדי שנראה הוחכה שזה סתם תירוץ מעפן , הם גם מבטיחים לכם ערמות של שוודיות ובריטיות כוסיות במסיבות וחרטאות , הכל שקר זה מסיבות של 99.9 ישראלים ואולי שוודית אחת מסכנה שנכנסה בטעות . לגבי הסטרסיקס זה אחד המועדנים הטובים !! נהנתי בו כלכך לא הפסקתי לרקוד לשנייה מוזיקה לפנים יצאנו משם חירשים עם ציפצופים באוזנים ומה שהכי כייף זה שיש אולי 10 ישראלים בכל המסיבה , אבל מי שכן עיצבן אותי זה שלכול הבריטים וסקנדבים מוכרים ב4 פאונד כרטיס ולישראלים ב8 ואין מצב שתעבדו עליהם שאתם ממדינה אחרת כי הם ישר קולטים :) מהקאסל לא ממש התלהבתי אני לא מבין למה אנשים באמת מתלהבים כלכך , לא עשו לנו שום בעיות בסלקציה וקנינו כרטיס ב6 פאונד שזה הכי זול מבין המעודנים וכל לא ממש אהבתי אותו כי הוא מחולק לאיזה 4 אולמות שחצי מהם ריקים אבל המקום ממש נחמד . המסיבות נגמרות בסביבות 4 וחצי ואחריהם מתחילות האפטר פארטי , בנאפה יש 2 מועדני אפטר פארטי עייקרים .. רייבר ראגי והאקווה. ממולץ בחוץ זה מקומות עם בריכות שאפשר להרגע בהם וזה 3 פאונד כניסה שזה לא נורא . כמובן יש גם את בית חב"ד שזה אחלה מקום לבוא לשבת אבל יותר מ20 דקות אין מה לעשות שם ( ממולץ ללכת לקבלת שבת ) ד"א שהם רושמים שהם מוכרים ארוחה בפאונד תדעו שזה עד 12 וחצי בצהרים ואחר כך המחיר עולה. מי שיותר בא לראות נופים וקצת לצאת מנאפה אני ממליץ על קאבו גריקו שזה צוקים שקופצים מהם לים זה מקום מדהים עם מים צלולים שמלא מלא אנשים קופצים משם אני וחבר שלי קפצנו והיה כייף אבל אתם חייבים להזהר אם אתם לא יודעים לשחות אל תתקרבו , קפצה לפנינו בריטית אחת ששברה תגב שלה וכל הטיול שלה נהרס אז תחשבו פעמים אם אתם רוצים ללקפוץ. פארק המים - אני אישית לא היתי בו כי פחדנו בגלל השביתה שזה יגמור לנו את הכסף אבל מכל מי ששמעתי שהיה שם הוא נהנה וזה ממולץ בחוץ , ושוב אני מזכיר לא לקנות מהיחצנים הישראלים שדורשים 18 פאונד לכרטיס (180 שקל) שאפשר להשיג בקלות ב12 פאונד . לבנים שבינינו אם בא לכם מועדון חשפנות יש 2 עיקרים שזה הטוגה טוגה והמולן רוז ' , כניסה לטוגה טוגה תעלה לכם 10 פאונד ואתם מקבלים ריקוד חינם ו2 משקאות , אנחנו לא ממש התלהבנו כי גם היה ריק וגם הרקידניות לא היו בשיא וגם היה לנו קטע לא נעים עם אחת החשפניות שהיא היתה כלכך מכוערת שהיא היתה מתוסכלת כנראה שהיא אימה עלינו שאם לא ניקח אותה לריקוד היא תגיד לשאר הבנות לא לבוא אלינו וכל מיני חרטאות כאלה חחח אל תפחדו מהם . כמובן איך אפשר בלי ניסי ביץ שזה החוף העיקרי והמרכזי של נאפה (5 דקות נסיעה מהסקוור אי אפשר להגיע ברגל אתם תמותו מהחום ) חוף מדהים עם מלא בנות טופלס דוגמניות אחת אחת אבל מה שקצת מבאס זה שיש במים מין אצות כאלה מגעילות אבל זה בקטנה זה חוף מדהים ! ממולץ ! שכחתי להגיד שאני היתי במלון פילפיאינה שזה מקום לפי דעתי ממש טוב שממקום ממש חצי שניה הליכה מהסקוור ואנחנו קיבלנו חדר אחלה למרות ששמעתי סיפורים שחלק קיבלו חדרים עם סתימות בשירותים ומזגן שלא מקרר בכלל . אבל באופן כללי הוא מלון סבבה. הבעלים סטלה היא אחלה של אישה שלא עושה בעיות ויש שם את פול ההומו ואת רוקי ההודי שכולם שם מצחיקים ומסתבטלים עליהם שם . אני ממליץ גם על המלון הזה לא רק בגלל שהוא גם בגלל שהיחס הוא אחלה לישראלים , למשל ידידות שלנו היו בסלמרי והבעל מלון שלהם אמר להם שאם הם ישאירו מזגן או אור דולק כל היום הם לא יחזיר להם את הפקדון על החדרים (וכן יש פקדון לנו לקחו 18 יורו ומקבלים את זה בסוף החופשה ) . אני מחר יעלה תמונות אני גמור מהטיסה ומהיום הזה אם יש לכם שאלות אז בכייף . אם מישהו רוצה לדבר איתי באיסיקיו אז בכיף : 381948857 לילה טוב ביינתים והיה בנננננננננננזונאפההההההה!!!!!!! אוי אוי אוייייייייייי

lirannasri

New member
סחתיין על אח שלי ותיסלם על הטיפים

שמח שנהנתה ותודה על הסיקור כוס אמק אני ב11.8 אני מת כבר לחוות את זה ולא לשמוע רק חוויותתתתתת

RasTito

New member
וואלה איזה כיף

מת כבר לטוס מת עוד שבוע כסעמק כיף לקרוא דברים כאלה תעלה גם תמונות נראה קצת תודה אח שלי שיחקת אותה

obbb

New member
אני גם ב11/8

ואני כבר חוויתי, ועצם זה שהפכתי עולמות ולא רק אני, בשביל לחזור לשם בזמן הצבא... זה אומר שזה שווה את זה.

דוקאטי8

New member
אחי

תן במפורט פרטים על המקום שהשכרת טרקטורון, איפה הוא נמצא בדיוק (הייתי כבר בנאפה), איזה גדול של טרקטורון (ה50 או ה150) וכמה הוא עלה.

AvOsH21

New member
במשפט אחד אין עוד דברים כאלה

כמה שנדבר לא נספיק אף פעם לתאר את מה שעברנו שם טיול חובה לכל אחד ממש חלום שלא נגמר ושי נדמה לי שהיינו יחד בטיסה אני הייתי במאוס..

shay53

New member
כמו שאמרתי

הבנאדם שהשכרנו אצלו נקרא טריפונס .. מאוד פשוט להגיע אליו פשוט צריכים ללכת ברחוב הראשי שפליפיאנה וההפי בר ועוד כמה מקומות נמצאים בו ואתה לא תפספס . יש בחוץ המון קטעונים וטרקטורנים ויש שלט גדול שרשום בצהוב טריפונס. אנחנו לקחנו את ה50 ב100 פאונד לשבוע ותאמין לי שאתה לא צריך יותר , לא באת להתחרות הטרקטורן שאנחנו קיבלנו היה במצב מצוין והוא סחב 2 בהרכבה בלי בעיה.

D j V i p e r

New member
שאלה קטנה

אני טס עוד חמש ימים ואני רוצה לללכת עם החברים למולין רוז' איפה הוא נמצא בדיוק? ועוד שאלה קטנה אני הולך בסקוור ואז היחצנים קופצים עליך או שאתה צריך לחפש אותם? אם אתה צריך לחפש אותם אז איך מוצאים אותם? ועוד משהו באיזה יום המסיבת קצף באייס? תודה מראש

shay53

New member
כנס אחי

המולאן רוז' נמצא בניסי בולוורד שזה השדרה שנמצאים בו גם הטוגה טוגה המקדולנדס ועוד כמה מרכזי קניות כאלה. אין בעיה להגיע לשם. בקשר ליחצנים אין לך ממש מה לדאוג הם קופצים עליך עוד שניה מהגגות שמה , למרות שיש כמה יחצנים שקולטים שאתה ישראלי אז הם לא ממהרים להציע לך כרטיס למסיבות אבל הרוב שם יציעו לך מבצעים בברים וכניסה מוזלת למסיבה וכו' , לגבי האייס המסיבות קצף הן בימי שני ורביעי. תהנה :]

למעלה