חזרתי לאחר היעדרות קצרה

הא וגם עוד משו

ראיתם את לין השבוע? פתאום לגברת יש חוצפה, נשארת במשרד כשפול עם נמצא עם מק-צ'יקן ולא עוזבת! מחטטת ומחטטת! היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו? (או איך שזה לא הולך) מה קרה לגברת מספר אחת של נימוסים והליכות? מישו יכול לתת לי פרטים על השחקנית שמשחקת את לין באס(ק)ט (בול)?

Charmed24

New member
לורה בראיין בירן

לורה ילידת 1965, הצטרפה לקאסט של צעירים בפברואר 1988 מיד עם תום לימודי משחק. אביה ג'רי בירן הוא אחד הכותבים של הסדרה (מקרה
), ואשתו היא פאטי וויבר (ג'ינה רומא...) (כן כן, ג'ינה היא האמא החורגת של לין). לורה נשואה לאיש עסקים ולומדת שירה וריקוד (לין
ריקוד
). פרט לצעירים, הרזומה של לורה לא עשיר במיוחד, היא רשמה הופעות אורח ב-ER וכד'... זהו

python 4

New member
ללא ספק, הדמות המיותרת של הסדרה,

לא? היתה לה פעם עלילה? נדמה לי שהיא היתה מאוהבת בפול פעם, והיה איזה סיפור (קצר) סביב זה.

איך אתה בכלל יכול להגיד?

לין כזאת מותק, אין משרתת יותר טובה ממנה!! איפה, איפה תמצא כזאת בחורה חמה, ביישנית, עוזרת לכולם ובסוף אוכלת אותה כל פעם מחדש ולא מנידה עפעף, ממשיכה להיות עליזה מדי יום?? היא המוצר המושלם!! עד שלה ולפול היה סיכוי להיות ביחד, הגיע כריס במשפט של אייפריל בקיצור תמיד משהו הפריע! בררררר כריסטין כריסטין, חייבת תמיד להתערב! מזה התמונה של נשף המסכות? מתי זה היה ומה קרה שם?

python 4

New member
עד כאן על כריסטין שלי!

למה מי זאת לין? גרופית של פול שלא יודעת שהוא כבר לא שם לכיוונה שנים רבות. אלק באה לבשל לו - אם מרי לא היתה מגיעה לזירה היא היתה כבר מנסה את מזלה, דייט או לא דייט. לנצל את ההזדמנות שהאישה לא בבית.. ואגב מה עם כריס? למה השפם לא מרים לה טלפון ואומר לה שהיא יכולה לחזור מהכינוס בנושא השתלטויות עוינות על חברות? שובי הביתה, בלונדי! לין זוממת לך על הגבר (וגם קיי, while we're at it).

הא וגם עוד משו

ראיתם את לין השבוע? פתאום לגברת יש חוצפה, נשארת במשרד כשפול עם נמצא עם מק-צ'יקן ולא עוזבת! מחטטת ומחטטת! היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו? (או איך שזה לא הולך) מה קרה לגברת מספר אחת של נימוסים והליכות? מישו יכול לתת לי פרטים על השחקנית שמשחקת את לין באס(ק)ט (בול)?

למעלה