חזרתי לארץ והלב נשאר שם ....

lordcyanide

New member
חזרתי לארץ והלב נשאר שם ....

היי , אולי זה המקום להרהר ואולי קצת לשתף ולפרוק ואולי קצת לקבל נקודת מבט שתעזור לי ... אני טסתי לעבוד לנורבגיה הקיץ במכירה של ציורים ובמהלך השהות שלי שם דפקתי בדלת של בחורה מקסימה ששבתה אותי במבט הראשון התחלנו להכיר קצת אחד את השני ורוב הקשר התבסס על טלפונים לאחר שלב מסויים עברנו לשבדיה , כל כך נשבתי בקסם של אותה בחורה שאפילו ביום שעזבנו את נורבגיה התפרצתי למקום העבודה שלה כדי לתת לה מתנת פרידה וחיבוק אחרון ... הגורל\המזל , הביא לכך שאחרי כחודש חזרתי לנורבגיה לאיזור טרונדהיים (והיא באוסלו) לא הפסקנו לדבר ורק חיכיתי ליום שבו אנחת באוסלו לפני הטיסה ואפגוש אותה שוב , המצב הגיע לכך שהארחתי את הטיסה ב3 ימים כדי שאוכל להיות באכסניה באוסלו ולפגוש אותה ולהיות איתה כמה שיותר. הסקנדינבים כמו שאתם יודעים , קצת קרים ולא כלכך רגילים להביע רגשות בצורה אמוציומלית , אז היה קשה לי קצת קשה להבין הכל לפרטים ... אבל ללא ספק יש שם רגשות הדדיים חזקים מאוד .. והנה אני זוכר את עצמי עם דמעות בעיניים עולה על הטיסה לארץ ולא יכול להרגע חשבתי שזה יעבור חשבתי שזה הבזק של רומן חו''ל או משהו בסגנון , אבל אני לא יודע להסביר את העובדה שאני כבר חודש בארץ , לא מפסיק לחשוב עליה , לא מספיק לראות תמונות ולדבר איתה .. אנחנו שנינו צעיריםתא , היא בת 20 ואני בן 23 והמצב הזה מאוד מקשה מכיוון שישנה תלות בהורים מהצד שלה וגם לעשות מהלך גדול קצת מפחיד אותה ובצדק אני פשוט יושב כמעט חסר אונים ולא יודע מה לעשות , היא רוצה לבוא אבל עכשיו יש לה לימודים (וגם אני סטודנט) ובכלל לעשות דבר כה גדול כמו לקפוץ לבד לישראל ( במיוחד עם כל מה שהם חושבים שיורים פה ברחובות) או לארח אותי אצלה כשהיא גרה אצל ההורים שזה גם צעד גדול וההורים די סקפטים למרות שמתחיל להבנות איזשהו סוג של אמון אבל רחוק מזה שיגרום להם להזמין אותי.. הבחורה הזאת היא הדבר הכי מדהים שפגשתי בחיים שלי ואני מרגיש שידיי כבולות וזה מחרפן אותי... אולי כאן אוכל להבין קצת יותר מה שלא הספקתי שם אולי איך לדבר להבין את המנטליות הזאת כדי לעזור לי להשיג את הדבר שברגע זה אני לא שלם בלעדיו

abcd0106

New member
לא הייתי מוותר עליה!!!!!!!!!!!

רק עליך לוודא "ברחל בתך הקטנה" שהתחושות הן הדדיות.

פיפאן

New member
אל תאבד תקווה...אח שלי

הייתי שם....זה לא קל... הייתי שם זה מאוד קר!!! זה לקח לנו קצת (הרבה) זמן.....10 שנה (פאקינ עשר שנים) ....של טלפונים...ביקורים ...קיבוץ...עוד טלפונים...מכתבים..ארלנדה..והמון...בן גוריון ... בדרך יש הרבה ירידות
....המשפחה ....קורס s.f.i.עם מחבלים
.. חגים עם חב"ד
...עבודה ומחסור בחברים.... בסוף האהבה ניצחה ....ו"הם חיו באושר ואושר"
מסקנה...אם יש אהבה על הכל אפשר להתגבר....
ותאמין לי.....שחוץ מאהבה לא היה כלום... ומצבך הרבה יותר טוב ממצבי.... אין לך צבא..
.אתה יכול לצאת מהארץ!!!!! יש לך מחשב עם סקייפ....
ואפילו מצלמה
....
אתה לא תלוי בדואר ישראל... אתה גם יכול לטוס
ב250 ש"ח כיוון מה שבשבילי היה 2500!!!!!! זה יותר זול מלנסוע לאילת!!!!! אם אתה שואל אותי....היום זה ממש לא בעיה .....
לך על זה...אתה יודע איזה כיף זה ילדים בלונדינים?

פיפאן

New member
אמממ...

ברור שמי שרוצה לטוס בכריסמס ישלם יותר אבל אפשר למצוא גם בנורוויג'ן וגם בסברא אקספרס ב500 קראון לכיוון

lordcyanide

New member
וואו תודה על ההרגעה

פשוט כיף לשמוע שזה אפשרי אני מאוהב מעל הראש אבל עם זאת אני לא מסוגל הבין אותה הבנתי שכנראה יש איזשהו טפטוף שלילי או מצד ההורים ובטוח מצד החברים. שזה אני שומע רק לאחרונה ... הרי ישראל בשבילם זה מקום לא שקט בכלל והבנתי שאצלם הבת של השכנים התחתנה עם בחור אירני שזרק אותה עם ילדים ... בתור אחד שעבר את כל שבעת מדורי הגהינום האלה , אני מאמין שאוכל לקבל ממך עצה או 2 :)

פיפאן

New member
טוב אז ככה...עצה או 2

זכית בזה שאתה יהודי
זה דבר ראשון ...כי לעומת השכן המוסלמי
מצבך הרבה יותר טוב ויהודי ע"פ רוב נתפס כמשהו הרבה יותר טוב מהאיסלם.
..בעיקר שזה נוגע לשיוויון וליחס לנשים
, נכון שישראלי זה מוצר קשה לשיווק אבל יש לא מעט יהודים מצליחים בסקנדינביה שרוב הנורבגים היו מתחלפים איתם מחר בבוקר... בתור צפירת הרגעה להורים תגיע למצב שאתה סיפור הצלחה
...משכיל עם עבודה טובה כי זה חובה אף אחד לא רוצה בטלן..
תן להם הרבה כבוד ותמיד תתמוך בגישה שאתה לא שונה בהרבה מהם... שורה תחתונה כמו שרשמתי לך בעבר השאלה היא האהבה ביניכם ..
.אם היא חזקה אז זה יימשך לנצח
אם הוריה של בת זוגי ששייכים לעשירון העליון בסקנדינביה (כל פרט נוסף יסגיר אותי ..יש רק אחד כמו אבא שלה בכל 10 שנים) קיבלו אותי כמו שאני כשהייתי לפני צבא ללא השכלה וללא עבודה...
אז כנראה שזה מחזיק ושורד רק בגלל האהבה (והראש היהודי שממציא פטנטים והראש הישראלי
שמסתדר ועושה קומבינות.) הכי חשוב בהצלחה גבר

MayFebruar

New member
למה שהיא לא תבוא לבקר אותך?

היא בוגרת, בת 20, היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה. (גיסתי הנורבגית גם בת 20, והיא ממש לא תלויה בהורים שלה.) יש חופשת חג המולד, יש חופשת אמצע החורף... יהיה לכם זמן להיפגש

למעלה