חזרתי לארץ ונחתתי כאן התגעגעתי.
ש שתיקה אחרונה New member 20/1/11 #4 ../images/Emo60.gifאחח הקנאה../images/Emo10.gif גם לי בא חח טסתי פעם אחת בחיים שלי וזה היה שנה שעברה ללפלנד...
../images/Emo60.gifאחח הקנאה../images/Emo10.gif גם לי בא חח טסתי פעם אחת בחיים שלי וזה היה שנה שעברה ללפלנד...
ש שתיקה אחרונה New member 21/1/11 #8 ../images/Emo60.gifדרך הבית ספר של הצילום שלמדתי בו../images/Emo13.gif הם עושים את זה כל שנה..היה ממששש כייף
../images/Emo60.gifדרך הבית ספר של הצילום שלמדתי בו../images/Emo13.gif הם עושים את זה כל שנה..היה ממששש כייף
ש שתיקה אחרונה New member 27/1/11 #12 ../images/Emo60.gifזה בהחלט אדיר ../images/Emo9.gif הם יוצאים כל שנה.. אם את רוצה אני אביא לך קישור
Y yt2104 New member 26/1/11 #9 הי תודה רבה לכולם .... התגעגעתי לעל טבעי וליומני הערפד כל כך....מחר זה קורה YAY
A Ayelet 363 New member 27/1/11 #11 ברוכה השבה!! שמחה לשמוע שנהנת... גם אני חזרתי אחרי הרבה זמן- הייתי אמורה להיות שבועיים בטירונות אבל קיבלתי גימלים על מחלת עור מידבקת עם שם מוזר שאני אפילו לא זוכרת. לונדון? נשמע ממש מגניב!
ברוכה השבה!! שמחה לשמוע שנהנת... גם אני חזרתי אחרי הרבה זמן- הייתי אמורה להיות שבועיים בטירונות אבל קיבלתי גימלים על מחלת עור מידבקת עם שם מוזר שאני אפילו לא זוכרת. לונדון? נשמע ממש מגניב!