חזרתי לא מזמן מההופעה בזאפה

ד י א ט ה

New member
חזרתי לא מזמן מההופעה בזאפה

היתה הופעה מדהימה. כמו תמיד עוצרת נשימה. כולם היו נפלאים. אחד הצלמים היה אלים ומרגיז. ביצועים נהדרים . דנה היתה :) נהנתי ואני מאושרת שהייתי שם. והרי הפלייליסט (שחתום ע"י דנה ברגר) פתיחה חזירים תוך דקה איזה עתיד הנהג כל דבר קטן יפן לא אומרת כלום מלאכים לישון בלי לחלום כתמים בשמש תעצמי עיניים הדרן : תמיד כשאתה בא (אני וניר התפרענו) גם כשאני איתך לישון בלי לחלום
שירבו הופעות כאלה. אני מטורפת על שרונה :) לגמרי עשתה אותי מאושרת מקסימה כזאת. יש תמונות אני צריכה לפתח את הפילים מקווה שיצאו טוב :) שרונה את מדהימה, אני מחכה כבר לראות אותך מופיעה בעצמך! אוהבת המון המון - גרייס.

pishkashit

New member
יא ../images/Emo9.gif

וואי אני שמחה שנהנית ככה... מה זה "גם כשאני איתך" ?
ובהחלט שכן ירבו
... תעלי תמונות בזמנך החופשי, תודה

charlazona

New member
הייתה אחלה הופעה

למרות שבאתי לבד נהניתי מאוד קרני פוסטל שרה מדהים, דנה ברגר לא ממש אהבתי, הקול שלה צווחני מדי.. אבל סה"כ הייתה אחלה מוסיקה, אחלה אנשים, אחלה אווירה, חומוס אחלה. מילה לאפרת גוש: חלאס עם המבטים המסריחים שלך, את לא סקסית עם הפיאה הזאת שלך, חדל פוזה, כי אני אתנקש בך הופעה הבאה אם לא תפסיקי!! ועופר מאירי אחלה גבר

charlazona

New member
כן

אבל גם אני זה שצעקתי שעופר מתרגש כשהוא רואה אותה ושהיא המלאך שלי... את מוכנה להסביר לי מה בדיוק הקטע שלה?

ד י א ט ה

New member
הקטע

שהיא פשוט אדם מדהים עם המון רגש בפנים והיא מבטאת את הרגש שלה בצורה שונה ומיוחדת מאחרים, וזה דבר בטוח שיהיו תמיד אלה שלא יאהבו ושלא יקבלו. אבל צריך לדעת להתנהג (לא לצעוק בוז ככה באמצע הופעה. זה דבר נמוך ילדותי ומגעיל בעיני). לא כל דבר שקצת שונה מהנורמה חייב להיות פוזה, כשאפרת מופיעה היא נכנסת למקומות הכי עמוקים אצלה (וגם אצל אחרים) והרגש שבפנים יוצא ממנה החוצה בצורות מסוימות. ובסה"כ לגבי השירים שלה, תמיד כשאתה בא ושאר שיריה מדברים על דברים שקרו לה, ואלו לא ממש דברים נעימים. זו הדרך שלה להוציא, לפחות היא לא מתביישת במה שיש לה ובדרכים שלה. לא מקבל את זה? זכותך, אבל למה להתנהג בצורה כזו.

charlazona

New member
אוקיי הבנתי אבל

מה הקשר בין זה שהיא בן אדם עם המון רגש בפנים לבין זה שהיא עושה עיניים ל90 אחוז מהקהל בהופעות ולכל הנגנים ולעופר מאירי הנשוי באושר! והיא באה ומתארחת בתוכנית "הרצועה" ולא מפסיקה להסתכל על אחד האורחים ולשחק איתו במבטים שלה... אילו רגשות היא מביעה פה בדיוק? הרי היא לא באמת התאהבה באורח הזה, היא עושה את זה לכולם.. והיא לא שרה בתוכנית שום שיר אז מה בדיוק היא רוצה? בעיני היא פשוט בחורה זולה ופאתטית..

ד י א ט ה

New member
בעיניך

לא טוב לך, אל תתיחס תתעלם תעבור מעליה. אבל באמת, יותם, אין צורך להגזים, אני לא יודעת אם התכוונת בצחוק או ברצינות ל'אני אתנקש בך אם לא תפסיקי'. יגאל עמירי במובן מסויים. לא מתאים לך. בחייאת, אפרת ומה שהיא עושה מעלים לך עצבים, שים זין, תתעלם, כמו אדם בוגר.

charlazona

New member
עכשיו את הגזמת

נראה לך שאני באמת אתנקש בה? גם כשצעקתי לה בוז זה היה בצחוק וחייכתי אליה אחר כך, ואז בסוף "מלאכים" צעקתי לה שהיא המלאך שלי, אני יודע שזה ילדותי אבל כזה אני, בן אדם ילדותי שאוהב לעשות הרבה שטויות.. אני לא שונא אותה ואני מאוד מעריך את המוזיקה שלה, פשוט כל ההתנהלות הזאת שלה נראית לי מוזרה וזולה... ברור שאני בחיים לא אפגע בה, הכל פה ברוח טובה

למעלה