חזרתי. לא מטיול אבל...

חזרתי. לא מטיול אבל... ../images/Emo9.gif

גם הרדמה זה סוג של טריפ
אתמול נשאבו 6 ביציות, ועוד 2 לא ברורות לגמרי (משום מה צמודות זו לזו). ועכשיו הודיעו לנו שהיו הפריות
אני הזלתי דמעה וערן קיפץ בבית כמו תיש (אף פעם לא חשבתי שהוא יודע לקפץ לגבהים כאלה). ביום ראשון ההחזרה ואז תפתח מחדש המדגרה, שעכשיו קצת (ממש קצת) כואבת בגלל שלקחו לה את הלול. אנחנו שמחים ומקווים לטוב
לכולם מרב

anat eitan

New member
כבר , כבר תאומים?????????? ../images/Emo8.gif

שתי ביציות צמודות...מה פה קורה פה??? שמחה מאוד לשמוע על היבול. בקרוב תיישים קטנים ומזילי דמעה (שילוב שלך ושל ערן) אצלך ברחם! ממש נהדר. מקווה להכי טוב שיש. ענת.

עמית@

New member
מרבי איזה כיף, זה כל כך

מרגש לדעת שיש כבר משהו, עובר (עשיתם את זה, עברתם מדרגה גבוהה) בהצלחה בהדגרה. עמית

yaelhul

New member
מרב, שיהיה בהצלחה ענקית

אני לא מצליחה להכניס אייקונים, אבל שולחת לך צלוא החופן חמסות, נשיקות ומוצצים למזל טוב. שתהיה החזרה מוצלחת, ובעוד כשבועיים אני מקווה ששתינו נקבל תוצאות מופלאות. כל טוב. יעל.

הרמוניה

New member
תכיני להם מקום טוב אצלך ../images/Emo77.gif

ואם את רוצה אני מוכנה להסביר להם למה כדאי להם להתישב אצלך טוב טוב ולגדול כילדיך וילדיו של ערן... המון הצלחה הרמוניה

נעמה@@

New member
מתוקה ../images/Emo23.gif

כבר משבע בבוקר אני מחכה לעידכונים. אני מאושרת שהכל הולך לפי הספר אתם פשוט מצטיינים. נדבר

מירבי מצטרפת לקפיצות .... ../images/Emo45.gif

המון המון בהצלחה ותחזרי אלינו עם הפתעה לקראת השנה החדשה !

מתנה לשנה החדשה ../images/Emo77.gif

כלכך רציתי לשמוע בשורות טובות. עשית לי את השבת. תשמרי על המדגרה פתוחה ובמצב טוב, תשעה חודשים שלמים. בעוד שבועיים רוצה לשמוע על בטא חיובית.
שבת שלום. שרה

שחר חדש

New member
מרב, מתרגשת אתכם ../images/Emo6.gif

סוף סוף בשורות טובות בפורום. אני כל כך שמחה בשבילכם. עשיתם כבר חצי דרך (ועד עכשיו - נראה מוצלח למדי). מחזיקה לכם אצבעות נרגשות - "אל תפשלו"! אחשוב עלייך ביום ראשון. בהצלחחחחחחחחחחחחחה

מרב.

New member
עיזה פזיזה ../images/Emo23.gif

איזה כיף לשמוע!! כל אתמול חשבתי עלייך, ותהיתי מה יהיה הציון במבחן הראשון בסמסטר
מחזיקה אצבעות שהילדים שלכם מספיק עצמאים להסתדר בלי אמא-אבא כל הסופ"ש, והלוואי שלסדר של ראש השנה כבר תסבו שלושתכם (באופן רשמי..)
חיבוק|
מרב

רומי 007

New member
מרב וערן היקרים

כל הכבוד על ההפריות. מבינה את המתח הסוחט של הימים האלה (ואלה שעוד מצפים לכם...) מאחר שלא אהיה פה בתקופה הזו אז מראש שנה טובה, חיבוקים, בהצלחה, החזקת אצבעות וכל הפק"ל הנחוץ. מקווה לשמוע בשורות טובות כשאחזור

אולה *

New member
מרבו´ש!!!!! ../images/Emo9.gif שמחה שעברת את השלב

הראשון. וגם השני (הודעה על הפריות). נותרו עוד שניים (החזרה + תקופה עד הבטא), ואח"כ - השלב הכי ארוך והכי כייפי -> ה-ר-י-ו-ן!!!
אולה

נועם@בת

New member
שיוווו, אני מתרגשת ../images/Emo57.gif חמסה|

שיתחלקו ויחזרו באהבה, וידבקו בך לתשעה חודשים. ויהיה נחמד אם גם יהיו כמה לפריזר (אבל לא חייבים
) שמדגרה הזאת תהפוך לבית חם לתינוקות שיוולדו. שבת שלום
נועם

מרב וערן

איזה כייף לקבל הודעות כאלו בטלפון, אה?? נראה לי יבול לא רע. מחזיקה לכם אצבעות לדגירה הקרובה. שאלה: האם זוהי פעם ראשונה של IVF אצלך? אשמח לקבל קצת שיתוף בקשר לכל התהליך כי אני ממש בדרך לשם, והייתי רוצה לדעת ממקור ראשון וטרי על מה כל המהומה???

רומי, כן זו פעם ראשונה אצלנו

קודם כל, אני ממש ממש מקווה שלא תגיעי עד הלום ושתקבלי בשורות משמחות מאוד לראש השנה. והיה אם כן, תתבקשי לבצע בדיקות דם מקיפות - ביניהן בדיקת רמת סוכר בדם, נוגדנים לצהבת ובדיקת HIV, סוג דם ועוד ועוד. יש טופס בקשה לקופ"ח על מנת לקבל אישור לטיפול. אם יש לך זכאות זה לא לוקח הרבה זמן ומקבלים את האישור. כל התהליך לוקח קצת זמן, אז בהחלט יכול להיות שתצטרכי לקחת פסק זמן קצר מהטיפולים (מניסיון - לא רע בכלל). מכאן יש כמה דרכים לטיפול. הרופא שלי אוהב את הגישה הארוכה - זריקת דיכוי ביום השני לוסת, שמדכאת את הפעילות ההרומונלית הטבעית בגוף. אחרי שבועיים מבצעים בדיקת דם ו-US ומוודאים שאכן הושג דיכוי. בשלב הזה מתחילים להזריק הורמונים להצמחת הזקיקים, ותוך כדי נמצאים במעקב צמוד של דם ו-US לבדיקת ההתקדמות. בשלב מסוים, כשיש מספיק זקיקים בגודל בשל מקבלים את הכוריגון. 36 שעות אח"כ שואבים את הביציות בניתוח קצר ובהרדמה. אני מאוד פחדתי וגיליתי שהשד ממש לא נורא. לי גם כמעט ולא היו כאבים ולא היה דימום אחרי השאיבה. לאחר השאיבה מעבירים את הביציות למעבדה להפריה עם הזרע. השלב הבא הוא לקבל את הטלפון המשמח שהיו הפריות ולבוא להחזרה. שבועיים אח"כ באים לבדיקת בטא להריון
אם תרצי לשמוע עוד פרטים, אשמח לענות לך כאן, במייל או בטלפון. ושוב, מקווה שתהיה לך הצלחה ושלא תגיעי עד הלום
מרב

מרבי מתוקה - בהצלחה לאפרוחים ../images/Emo9.gif

או לגדיים (אבא תיש ואמא תרנגולת)
תשמרי על לול חם ואוהב ושנשמע בשורות טובות ממך בקרוב.
נילה

מצויין!!!!! ../images/Emo57.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo50.gif

איזה יופי!!! אחלה של יבול!!! תגידי לערן שעכשיו יש לו שבועיים קפוץ, כי אח"כ את שתני הרבה בגלל עייפות הריון, והוא יצטרך להיות בשקט. שבעאס´. סיגל

למעלה