חזרתי להציק לכם בדילמה

fireman

New member
חזרתי להציק לכם בדילמה

אני גר בבאר שבע כמו שאתם יודעים....בדירה נחמדה בקומה ראשונה (על עמודים) בימים אלו אנחנו בונים וילה שבנייתה נעצרה בגלל בעיה עם קבלן....ועסק נעצר כבר יותר משנה....אני משכנע את ההורים שלי לרדת מהקטע של הוילה, למכור את השלד כמו שהוא ולעבור ללא פחות ולא יותר לפנטהוס במגדל לב הסיטי בקומה 26 אבל עליה וקוץ בה ההורים שלי רוצים פרטיות, רוצים להיות קרובים לאדמה ובטח שבטח לא לגור בקומה 26 כשיש עוד 180 דירות מתחתיך..... מה עושים?!

mr. man

New member
תשובה קטנה

אני אומר שתגור במתחם הרמב"ם. אולי לא על המגדלים שם, אבל באזור. ככה גם יש לך מגדל שני מטר מהבית, וגם אתה לא מתרחק 100 מטר מהבית הנוכחי שלך! (רחוב ביאליק, נכון?)

fireman

New member
איפה המנהל של המקום הזה?!

אתה רוצה שאני אכתוב פה? יאללה תתחיל להגיב להודעות שלי מה אתה חושב פה הכל נעשה בחינם?!

oren*

New member
אני גם חושב בדיוק כמו ההורים שלך

בטח שעדיף בית פרטי עם גינה מאשר דירה בקומה 26 עם מיליון שכנים. אין כמו החופש שבבית פרטי, לא צריך לחכות למעלית או להיתקע עם שכנים מעצבנים. זה לא כמו באיזור המרכז שהבתים הפרטיים נמצאים בקצה העיר ורחוקים מהמרכז, לפי מה שאני מבין ממך הבית הפרטי נמצא קרוב למקום בו אתה גר עכשיו לא? אז מדוע לעבור לבניין משותף? חוץ מהקטע עם הקבלן שבאמת דפק אתכם.

TheIllustrator

New member
אני איתך - פיירמן!!!

ראה... עליך לשכנע את הוריך בכל מחיר!!! דירת פנטהאוס בקומה 26 לוקחת בהליכה וילה!!!(בטח עוד במקום כמו ב"ש... בקומת קרקע יש כל מני עקרבים, יתושים ושאר רמסים) תשכחו מהוילה - זה לא ייחודי ולא מעניין - מה גם שדווקא בוילה יש פחות פרטיות!!! אתה יוצא לגינה - יש מולך שכן! כמה שכנים יהיו לכם בגובה 85-90 מטר, הא!?
(אולי כמה שחפים חמודים - ואלה הם שכנים מאד טובים) יתרה מזאת, בדירה יש המון פרטיות ואין זה משנה כמה שכנים יש מתחתיך... ודווקא בדירות יוקרה יש יותר פרטיות, מאחר ואופי האוכ´ הוא כזה שנותן ושומר על פרטיותו. פיירמן - שכנע הוריך לעבור לפנטהאוס, זה ממש ממש ממש עדיף בשבילכם!
(הרבה יותר כיף, הרבה יותר מלהיב, הרבה יותר מיוחד... ובנוסף, זה ממש "מגנט בחורות"! LOL
)

fireman

New member
אולי תבוא לשכנע אותם?

לגבי המיקום....שכונות הוילות היוקרתיות בבאר שבע כמו במרכז הארץ נמצאות בריחוק מסויים....שכונת נאות לון זה ממש כמו יישוב נפרד....ככה זה נראה...הוא מנותק כזה מהעיר לגבי שחפים....היהיהי אני כבר הולך לברר כמה עולה רובה אויר....מי שיעבור למטה יצטרך להזהר שאיזה שחף לא יתרסק עליו.... מה גם שמגדלי השק"ם הם בתוך הסיטי של באר שבע בתוך כל הרעש, הבלאגן, האקשן.....בוא נגיד שזה כמו שער העיר בתוך מתחם הבורסה.....כל האקשן מסביב (וזה יהיה גם הכי גבוה בסביבה, כי לא נשאר עוד איפה לבנות שם) והכוסיות....אממממ לא חשבתי על זה... (רץ לבכות לאבא שיקנה פנטהאוז)

אושר מ

New member
אני דווקא מסכימה עם אורן. בית פרטי!

הרבה יותר נחמד. --->בקשר לשכנים, בשביל זה יש צמחיה. חוסמים הכל. --->יש לך רשיון (לצערך
) אז לא צריכה להיות לך בעיה לגור מחוץ לעיר. --->רעש, בלאגן, אקשן...רעש ובלאגן זה טוב? את האקשן האמיתי אתה יכול להביא אליך הביתה. מה אתה צריך את הרעש והבלאגן במקרה זה? --->ואחרון, בקשר לכוסיות (שונאת את המילה הזו), הן יתלהבו מהפנטהאוז. הן בכל מקרה לא יתלהבו שהן יצטרכו לחלוק אותו עם ההורים שלך. לא עדיף בית עם שטח יותר גדול? --->אחרון חביב, תוך כמה זמן אתה עוזב את הבית? למה שההורים יתפסו את הפנטהאוז?
לא תגור שם גם ככה יותר מידי זמן... מסקנות הועדה (סטגדש) ---> בית פרטי!!!!!!!!

למעלה