חזרתי לי מ-וסרמיל

מוצארט

New member
חזרתי לי מ-וסרמיל

היו משהו כמו 400-500 צופים של ב"ש. היה משחק בכלל לא רע. אפשר להגיד אפילו התקפי. הקבוצה משחקת שונה לגמרי מהצורה של עונה שעברה. צל"ש ענקי לאביתר אילוז ששיחק פשוט מעולה. ואיך היה אצלכם?

עכשיו אני מקווה שתבינו ...

דבר ראשון קראתי שהיו 1500 אוהדים ... אני לא יודע מי ספר את כמות הקהל אבל הוא ספר אנשים לפחות 3 פעמים יותר ממה שהיה לי זה היה נראה 500 אוהדים . ב"ש משחקת כדורגל יפה , התקפי , מוחץ בעיקר אחרי הכניסה של אברג'יל ובתחילת המשחק . אם היה קהל ב"ש היתה נראית הרבה יותר טוב . אני לא יודע מה יש לכם נגד גוטמן אבל לדעתי הוא עושה הכל כדי למצוא חן בעיני הקהל ומציג את הכדורגל הכי התקפי בליגה ... (מתי ב"ש כובשת 8 שערים ב-3 משחקים ??? אומנם גם סופגת ... ) אנחנו הקהל פשוט נלחמים על כלום , על כבוד ... חלאס עם הכבוד המפוקפק , צריך להגיע למגרש נקודה !!! אולי אם לא יגיע קהל ב"ש תתפרק הרי זה מה שרוצים האוהדים לא ? הרי זה מה שמגיע לקהל הזה הפועל ב"ש לא קיימת , מתי היה האיצטדיון המסריח הזה מלא ? מתי ? קהל יקר תגיעו כי אם לא ב"ש תתפרק ... מהיום יוצאים בסיסמא חדשה ... קודם הפועל ב"ש ולא משנה מי המאמן...

D a n n y b o y

New member
../images/Emo45.gif

כל הרעיון של מרד אוהדים נראה לי פשוט מגוחך. אמנם אתם פוגעים בזינו, אבל אתם פוגעים בשחקנים גם כן. בלי אוהדים ובלי עידוד, קשה מאוד לשחק עם מרץ. ובסופו של דבר מי מתאכזב מזה שזינו נשאר בשלו והקבוצה לא מצליחה? האוהדים. אתם פוגעים בעצמכם!

AnakondA1

New member
אני דווקא הייתי בזיגי

עם אווירה אדירה של כ-300 אנשים פחות או יותר.. המקום היה מפוצץ לגמרי! משחק טוב של באר שבע,הגיע הזמן שאילוז יקבל הזדמנות -כישרון ענק! לגבי כמות האוהדים,כבר הבהרנו שמי שהיה בזיגי היום ולא בא למשחק זה לא בגלל המאמן אלא קצת יותר למעלה("הדג מסריח מהראש").

RED OR DEAD BS

New member
כל הכבוד, גם אני באתי מוסרמיל, לתת

לצעירים עוד דקות, המשחק הזה אילוז, הבא יינון אחריו ברדה, וכל זיגי עולה באש, מה שהיה עוד יותר מצחיק, שאם ניסו לשכנע אותי ללכת איתם לזיגי, והציעו לי טרמפ לזיגי, צחקתי להם בפרצוף, הם חושבים שכולם לא אוהדים, אחרייך אלך אפילו עד לגיהנום.

למעלה