חזרתי ללמד

dharmax

New member
חזרתי ללמד ../images/Emo102.gif

אז חזרתי ללמד, לפני זמן קצר, אחרי הפסקה של כשלוש שנים לערך... אשמח לחלוק את הידע והניסיון שצברתי, עם שואפים רוחניים אחרים. השיטה: ויניאסה + מדיטציה בודהיסטית הקבוצות: קטנות (4-5 אנשים) המיקום: רעננה הדרך: 1. מפגש פעם בשבוע, בשלב הראשון, לאחר הקנית טכניקת מדיטציה, תהיה אפשרות למפגש למדיטציה שבועית בנוסף לכך (כולל הרצאה/שיחה). 2. "שיעורי בית" יינתנו לתרגול יומיומי (צר לי - אבל לעצלות... אין מקום) 3. שיטת ויניאסה: שיטה המדגישה: עבודה עם הנשימה (פראנה), מודעות, ואת הצורך בהתאמת התרגול למבנה הפסיכופיסי ומצבו של המתרגל, ולתנאים החיצוניים המשתנים, בהתאם לכללים של הרפואה ההודית (איורוודה). קשר: ניתן להשאיר לי email עם שם, מספר טלפון ושאלות! באהבה ובברכה!

יוגי בר

New member
מברוק

ועם הרבה הרבה אהבה. זה מתכון בדוק להצלחה. לכל השוחרים והשואפים הרוחניים ברעננה והסביבה. קדימה לעבודה. בברכה יוגי בר

יוגי בר

New member
תוספת למברוק

דארמקס, תן קריאת כיוון- ונתכייל לערוץ פתוח. תודיע לי איך וכיצד אפשר בברכה ותודה יוגי בר

dharmax

New member
email

Hello :) im sorry about the delay, i had several problems with my computer, and my hebrew doesn´t work well on the browser now... So here´s my email: [email protected] regards!

למעלה