חזרתי למטבח עם אנרגיות חיוביות- בואיקוס!

michalgad1

New member
המנקה שלי היא בולגריה. ביום חמישי אברר איתה ל

הם מכניסים פטה בכל דבר:)
 

michalgad1

New member
המנקה שלי היא בולגריה. ביום חמישי אברר איתה ל

הם מכניסים פטה בכל דבר:)
 

michalgad1

New member
חזרתי למטבח עם אנרגיות חיוביות- בואיקוס!

פעם ראשונה שהכנתי . טעים הדבר הזה, מאד טעים!
המתכון המקורי הוא עם גבינה בולגרית. לא היתה לי אז עשיתי עם פטה, יצא מצויין, ועכשיו המתכון מסתובב בעיר הגרמניה הקטנה שאני חיה בה. לתשומת ליבך, יעלה, אם את רואה. בבקשה:

בואיקוס בולגרי של יעלה

3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
150 גרם מרגרינה
1 ביצה
1 שמנת חמוצה/אשל/לבן
250 גרם גבינה בולגרית טובה (5% של "פנחס", למשל)

מערבבים יחד את החומרים ומניחים ללילה במקרר, מכוסה בניילון.
חייבים להשאיר בקירור לפחות 10 שעות!
יוצרים 24 כדורים פחוסים מעט, מורחים בביצה ומפזרים מעליהם שומשום.
אפשר לפזר גם אחד מהדברים הבאים: פרג, פרמזן, עשבי תיבול יבשים.
אפשר להכין את הכדורים קטנים יותר, לקוקטייל.
לאפות ב- °170 עד שמזהיב, כחצי שעה, או פחות אם הם קטנים.



Sent from my iPhone
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
שמחה שחזרו האנרגיות, נראים מפתים

ביותר.
דרך אגב, עברתם לגרמניה?
 
למעלה