חזרתי (למי שלא שם
)

אביעד21

New member
חזרתי (למי שלא שם ../images/Emo23.gif)

טוב אז קודם כל שבת שלום. (איך שהזמן רץ שנהנים) טוב אז ביליתי יומיים בקיבוץ אי שם בצפון הארץ (טוב לא כל כך צפון) ונהנתי (אפילו הגשם לא הרס לי את היומיים האלו) ומרישומי שם ברצוני להמליץ לכולכם לא לשכוח לקחת כמה ימים של חופש, בייחוד בזמנים כאלו. והיום חזרתי ועכשיו יש לי זמן קצת פנוי לגלוש באינטרנט. אז ראיתי את כל ההודעות החדשות שהשארתם, ורציתי לאחל לכל החדשים מזל טוב ו
גדול גדול. במעמד זה ברצוני להודות על ה
שקיבלתי, עכשיו אני חבר מהמניין. ומהיום אני הולך להשתמש בזכויות ובהטבות אלו. רציתי לאחר למרקו שלנו נסיעה טובה ושיזהר שם בחוץ (בחו"ל). ולומר לאלי שיש לו אחלה בוס, שהוא משתף אותו בדברים אלו. (חבל שפיספסתי את הטקס הענקת הגביע, יש לפחות תמונות?) יפה שאתם זוכרים את ימי ההולדת של כולם (איפה נרשמים?) לפייד אני רוצה למסור
גדול וחזק על מה שעבר עליו. מצטער שלא הייתי פה כדי לחזק כי זה באמת כואב, אבל כולנו עוברים את זה בשלב כלשהוא בחיים ובצורה כזאת או אחרת. קצת קשה לך להאמין לזה עכשיו אבל גם על זה תתגבר. (אם אתה רוצה עוד תמיכה תשלח לי הודעה לאימייל. זהו לבינתיים, אני מקווה שאני אמשיך את המסורת עם הודעה אחת לפחות ליום.

אלי פלס

New member
אביעד, ההרשמה בעיצומה.

אתה יכול לכתוב כאן, או לכתוב במייל/תיבת תפוז-חפוז לצוות בנים בלבד. ו...וולקאם.

MARMELAD

New member
יום הולדת? מי אמר יום הולדת?

מתי יש לך אביעד יקירי? וזה הזמן לבקש משאר חברי הפורום החדשים לשתף אותנו בתאריכים שלהם (או שלא נחגוג להם)..

ביג דיל.

New member
יש לי, יש לי, יש לי, יש לי...

יש לי יומולדת בתאריך 06.10.77. תתחילו לחסוך כבר מעכשיו!!!

**Blue-Lagoon**

New member
אם כבר מדברים על ימי הולדת ../images/Emo13.gif

עשיתי ביקור קצרצר וראיתי שדיברתם על ימי הולדת אז היומהולדת שלי בדיוק עוד שבוע יום ראשון הבא חסר לכם שתשכחו
אמילי

אלי פלס

New member
היי אתה

לא מכיר אותך, עדיין. אבל אתמול עשיתי בדיקה ורשמתי לעצמי לזכור להגיד לך מזל טוב. איך אני? (ילד טוב וממושמע)

אביעד21

New member
נעים להכיר

חבל שאתה אומר שאתה לא מכיר אותי, לאחר כל מה שרשמתי בפורום, אבל אם בכ"ז אתה בדעה זאת אז נעים להכיר.
בכל מקרה אני מודה לך שרשמת זאת לעצמך, ואני אחכה למז"ט ממך.

אלי פלס

New member
אביעדדדדדד

א. כשאני אומר למישהו שאני לא מכיר אותו אני מתכוון לשיחה אישית בינינו. ב. במקרה הזה, הכוונה הייתה ל**Blue-Lagoon** שהזכיר לנו את יום ההולדת שלו בעוד שבוע... ו...נעים מאוד גם לי.

MARMELAD

New member
תיקון טעות :

בלו לאגון היא כמובן אמילי היקרה מפאריז... שלפני שנים רבות הייתה מהכותבות הקבועות של הפורום וכרגע מסתפקת בהצצות... ולמי שלא ידע אז גם לטל קר יש יומולדת בדיוק באותו היום.

זורבבל

New member
מחקר מעמיק גילה ש

בתאריך 6 לדצמבר 2001 כ"א כסלו תשס"ב לא פורסמה הודעה מטעמך. בוש והיכלם
שמחים שאתה איתנו

fayd

New member
אביעד../images/Emo13.gif

רק רציתי להגיד לך תודה על התמיכה פייד

אביעד21

New member
תכינו את היומנים

אז לכול מי שמתעניין (וגם מי שלא) אז יום הולדתי הוא בתאריך 23.01 גיא תרשום. רציתי להודות לכל האנשים שעוקבים אחרי ההודעות שלי. מצטער שלא הגבתי ב - 06.12, שוב כמו שכבר אמרתי לקחתי לעצמי חופש לנקות קצת את הראש בקיבוץ. לכל מי שדואג אני משתדל כמה שאני יכול לא לשבור את הסרייה של הודעה ליום. רק בשביל זה עכשיו אני אגיב פעמיים. לביג דיל אני רוצה לומר שהסיפור מדהים, אני מאחל לכל מי שהולך לספר להורים שלו בהצלחה ושיקבלו את זה בהרבה הבנה ותמיכה. טוב אז עד הפעם הבאה קבלו
גדול ממני

למעלה