חזרתי למקס אחרי שנים

nooooob

New member
חזרתי למקס אחרי שנים

ואני לא זוכר כמעט כלום...יש לי שאלה של נובים הייתה פעולה שבה הייתי בוחר את הקווים כמו בתמונה "לפני" ואחרי הפעולה הייתה מתקבלת התוצאה שבתמונה "אחריי" התוכנה היא 3DS MAX 5 TNX

nooooob

New member
nop ]=

אם זה עוזר אני זוכר שכשהיה לי מקס 4.2 היה צריך פלאג אין בשביל לעשות את זה הוא היה נקרא משטולס משהו כזה..ובמקס 5 אני יודע שיש את הפעולה בלי הפלאג אין

nooooob

New member
אני ינסה להסביר יותר טוב

שבוחרים טבעת של אדג'ים זה יוצר עוד קו למשל בקוביה אם בוחרים אד'ג מסויים ולוחצים על "RING" ואז עושים את הפעולה...יווצרו עוד אדג'ים במאוזן. אני מחפש איך עושים את הפעולה הזאת.

voguemaster

New member
surface tools ?

וואלה, לא יודע. עקרונית, יש כלי divide נחמדים ב-editable mesh אז אני לא כ"כ רואה את הצורך אבל אוקיי..

nooooob

New member
אתה יכול לתת לי שם של כלי

של דיוייד? שאני ינסה אותו כי זה ממש תוקע אותי אני לא יכול לעשות כלום בלי זה

בתוך edit poly או edit mash יש לך

כלי בשם slice plane בתוך ה edit poly יש כלי בשם quick slice שעושה את מה שאתה מתאר פחות או יותר. וחוץ מזה יש את cut השימושי. שיהיה בהצלחה.

nooooob

New member
../images/Emo10.gif

הסלייס משום מה לא עושה מה שאני מבקש...הוא רק חותך ואז לא נותן לי להמשיך ..והקאט הוא ידני ולא מה שאני מחפש ]]]= יש כלי שעושה את זה מדוייק אתה רק לוחץ על כפתור והוא חותך באמצע ויוצר אדג'ים בין האדג'ים שאני בוחר ]]]=

CONNECT???

אני לא בטוח אבל נראה לי שהיה את זה כבר במקס 5 - זה נמצא בקליק-ימני ופועל רק במצב Editable Poly. אתה יכול גם להחליט על יותר מחלוקה אחת. ראיתי שבמקס 8 יש הרבה יותר שליטה על הכלי הזה, כמו מיקום הקו בין שתי הלופים החיצוניים, ועוד כל מני, אבל זה כבר לא עוזר לך, חוץ מזה שאתה יודע שאני יודע.

nooooob

New member
פשש תותח! הצלחתי

זה מה שחיפשתי! אייוה עכשיו נשאר לנסות להזכר איך ממדלים אה ועוד שאלה אם אתה יודע במקרה איך עושים שאני יראה את האדג'ים מסומנים? כי זה מראה לי רק את הקוביה...ופעם אני זוכר שזה היה מסומן לי וזה היה הרבה יותר נוח

nooooob

New member
תודה רבה אנשים עזרתם מאוד

ועוד שאלה חח יש אפשרות לשייך את הכפתור הימני בעכבר לקיצור פעולה? למשל במקום שהוא יפתח לי את התפריט על אובייקט אני מעדיף שהוא ישמש לסובב את תצוגת הפרספקטיבה

למעלה