חזרתי לעבודה!!

משוש30

New member
חזרתי לעבודה!! ../images/Emo3.gif

היום חזרתי לעבודה. נגמרו 3 חודשי החסד וחזרתי במלוא המרץ. בשש קמתי, הנקתי, החלפתי ועשיתי כביסה, בשמונה בבוקר כבר העברתי מבחן תוך כדי ריצות לצילומים וסידורים לסיורים שצריך להעביר מחר...אחר כך התברר ששכחתי את המשאבה בבית (פרוידיאני??) אז חזרתי לשעה להניק ולשאוב
אחר כך פגישת עבודה מרתונית של 3 שעות ומשם הכנה לסיור בעיר דוד וברחוב יפו...חזרתי הביתה בחמש בערב ועוד ישבתי ולמדתי עד שש... בקיצור יום מלא מלא. האמת? כיף לחזור לפעילות פתאום אני מספיקה מלא דברים ומרב ריצות אין זמן להתגעגע יותר מדי ומאד כיף לחזור הביתה...הטוב משני העולמות. והבן הפסיכי שלי ניסה היום לקום ממצב ישיבה(מחזיק בידים ודוחף עם הרגליים...)חולה נפש...(איך השחלתי אותו למרות האיסור?
סתאאאאאאאאם) אני במצב רוח טוב חשבתי שזה יהיה יותר טראומתי וגם בעלי יחזור היום מוקדם (שמונה בערב) זהו החלטתי שמגיע לנו הודעה אופטימית לא?

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לקרוא את כל האופטימיות הזו!

ילדונט

New member
נשמע ממש כיף ../images/Emo6.gif

אני מקווה שגם הודעת החזרה שלי תהיה דומה

קרניר

New member
איזה כייף לקרוא דברים כאלו,

ממש שמחה שטוב לך לחזור לעבודה, ההודעה האופטימית שלך קצת מרגיעה אותי. אני מתכוונת להתחיל לעבוד בספטמבר (אם אמצא עבודה חדשה) וכבר רצים לי בראש סרטים. אז תודה. ותמשיכי להנות.. קרן

עינבלית

New member
ואו כל הכבוד לך../images/Emo70.gif

איזה שפריץ של אופטימיות נפלאה שאת מפזרת כאן!

אפרת12

New member
וואו../images/Emo70.gif הודעה ממש אופטימית

וכייפית. במה את עובדת

dorlim

New member
גם אני, גם אני.....

משוש - שמחה לשמוע על היום הראשון שלך
התחלה אופטימית במיוחד, שרק ימשיך כך
ואצלי, ההרגשה היתה כמו ביום הראשון בכיתה א'
כשחניתי בחניה כאבה לי הבן והיו לי פרפרים... שני היתה איתי בעבודה והיה זה יום עבודה קצר במיוחד. כולם התפעלו מהאוצר והיא אפילו ישנה מעט ונתנה לי לעבוד "כמו שצריך" זה היה היום הראשון והנחיתה הרכה לעבודה (פחות או יותר) מחר - יום עבודה מלא, כולל ישיבות ממש חשובות, שני אצל אמא (המטפלת שלנו) ושאיבות בעבודה. נראה איך יהיה...

odeia

New member
איזה כייף לך ככה להנות מהחזרה לעבוד

ולגבי הבן שלך, אל תילחמי, זה בא ממנו, רק תתמכי טוב טוב את הגב

אור67

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo23.gifכל הכבוד!

נשמע חיובי בעליל. ושימשיך ככה!

wieci

New member
איזה כיף לשמוע כזו הודעה אופטימית

זה מעודד לשמוע שיש חזרות מוצלחות לעבודה. אני מקווה שעוד חודשיים גם לי תהיה כזו חזרה מוצלחת.

Joy107

New member
וואוו! כל הכבוד...

באמת הלוואי על כולנו חזרה אופטימית ומלאת מרץ כזו... שיהיה בהצלחה בהמשך

dorlim

New member
../images/Emo4.gif ועוד בנוגע לחזרה לעבודה

אז היום היה היום השני שלי לעבודה (אפילו שאף אחת לא שמה לב ששירשרתי
) והרגשתי מין ריקנות שכזו. כל היום היתי זומבי, תלושה ולא שייכת. והיתה לי ישיבה אחת ארוכככככככככה נורא, מאלו שאני מגיעה אליהן טעונה ויוצאת עוד יותר טעונה (גם באנדרנלין
) ופתאום... כלום! זה היה ממש לא זה. במהלך הישיבה היתי עסוקה יותר בזה שבגלל שהישיבה מתארכת אני לא אספיק לשאוב (וחששתי מפדיחה בעניין
) ולא בתוכן הישיבה. פתאום הנושאים שרק לפני שלושה חודשים נראו לי מהותים כ"כ, נראו לי כ"כ שוליים וכ"כ חסרי חשיבות - כן יאשרו את התקציב, לא יאשרו את התקציב... מה אכפת לי. וזה כ"כ לא אני. אני כאילו מרגישה - מה בשביל זה חזרתי, לזה התגעגעתי???? אם לפני החזרה הרגשות היו מעורבים, היום הם התערבבו עוד יותר ואני ממש מרגישה מוזר עם עצמי
אבל נקודת אור אחת כן נרשמה - כשהתקשרתי להורים לשאול לשלום הקטנה ושמעתי אותה מגרגרת וצוחקת לאחותי, היה לי כיף לשמוע
ושמחתי שלקטנה שלי כיף עם המשפחה שלי
אוווף שתתעורר כבר הקטנטונת הזו, מה היא לא מתגעגת?????

lulyK

New member
מזדהה מאד עם מה שכתבת

<אפילו שלא חזרתי לעבוד..... ככה דמיינתי לי את החזרה לעבודה, וזו ההתיחסות שלי להרדה דברים שפעם הייתי מאד נרעשת או מתרגשת בגללם>

למעלה