חזרתי לעבודה!! ../images/Emo3.gif
היום חזרתי לעבודה. נגמרו 3 חודשי החסד וחזרתי במלוא המרץ. בשש קמתי, הנקתי, החלפתי ועשיתי כביסה, בשמונה בבוקר כבר העברתי מבחן תוך כדי ריצות לצילומים וסידורים לסיורים שצריך להעביר מחר...אחר כך התברר ששכחתי את המשאבה בבית (פרוידיאני??) אז חזרתי לשעה להניק ולשאוב
אחר כך פגישת עבודה מרתונית של 3 שעות ומשם הכנה לסיור בעיר דוד וברחוב יפו...חזרתי הביתה בחמש בערב ועוד ישבתי ולמדתי עד שש... בקיצור יום מלא מלא. האמת? כיף לחזור לפעילות פתאום אני מספיקה מלא דברים ומרב ריצות אין זמן להתגעגע יותר מדי ומאד כיף לחזור הביתה...הטוב משני העולמות. והבן הפסיכי שלי ניסה היום לקום ממצב ישיבה(מחזיק בידים ודוחף עם הרגליים...)חולה נפש...(איך השחלתי אותו למרות האיסור?
סתאאאאאאאאם) אני במצב רוח טוב חשבתי שזה יהיה יותר טראומתי וגם בעלי יחזור היום מוקדם (שמונה בערב) זהו החלטתי שמגיע לנו הודעה אופטימית לא?
היום חזרתי לעבודה. נגמרו 3 חודשי החסד וחזרתי במלוא המרץ. בשש קמתי, הנקתי, החלפתי ועשיתי כביסה, בשמונה בבוקר כבר העברתי מבחן תוך כדי ריצות לצילומים וסידורים לסיורים שצריך להעביר מחר...אחר כך התברר ששכחתי את המשאבה בבית (פרוידיאני??) אז חזרתי לשעה להניק ולשאוב