חזרתי לעבודה

mikihc

New member
חזרתי לעבודה ../images/Emo7.gif

בכיתי כל הדרך למשרד. אני ממש בדכאון. אני כל הזמן חושבת על אילון. אני בטוחה שהוא בידיים טובות, אבל כל כך קשה לי. אני יודעת שעוד כמה ימים הכל יסתדר אבל כל כך בא לי להיות איתו. אווווף - מקווה שהיום הזמן יעבור מהר עד 16:00 ביי, מיקי

dafdaf

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גמאני עברתי את זה ולמעשה רובן עוברות את זה.... זה קשה בהתחלה אבל זה הולך ומשתפר ולצערי הרב מתרגלים ....

ליבי איתך

אני זוכרת כמה שלי זה היה קשה להשאיר בגיל 3 חודשים את מעיין בבית התינוקות של הקיבוץ (זה היה לפני כמעט חמישה חודשים) ולמרות שפעמיים ביום היו קוראים לי להניק (אני עובדת קרוב) התגעגעתי אליה בטרוף. אני יכולה לנחם שזה בהחלט משתפר וברגע שתראי שהוא מבסוט שם וטוב לו, תרגישי הרבה יותר נוח. חוץ מזה שהפגישה ב 16:00 אחרי כל הגעגועים של כל היום היא מרגשת מאד. שיהיה לכם בהצלחה ואילון זה שם מדהים!!

ammy

New member
אנחנו איתך ../images/Emo24.gif ,גם אני בעבודה

ויש ימים שממש קשה לי .יהיה בסדר .

../images/Emo24.gif גם אני חזרתי היום לעבודה

בעלי לקח את עידו לפעוטון ליום שלם היום. לא קל, אבל גם קצת להיות פתאום לבד זה כייף. כבר התקשרו מהגן לספר לי שהוא בסדר ועושה חיים איתם. מבטיחה לך שיהיה בסדר.

טאש

New member
../images/Emo24.gif לצערי - בקרוב אצלנו

כנראה שמצאנו מטפלת!!!!! מה שאומר שאני בקרוב חוזרת לעבוד גם
מחזקת את ידי כל העובדות

mikihc

New member
תודה לכולן על החיזוקים

דיברתי עם המטפלת - הם יצאו לטיול בוקר ארוך והוא כבר ישן. נראה לי שהם מסתדרים נהדר. עוד 4 שעות.... ביי, מיקי

למעלה