חזרתי לעדכן... ודיברתי איתו!

קורטי

New member
חזרתי לעדכן... ודיברתי איתו!

לקחתי את עצמי בידיים... דיברתי עם המתופף השקסי שלי וביקשתי ממנו שיחשוב על זה... הוא הגיב נורא יפה- הייתה תחושה של "סופכלסוף..." הוא חייך את החיוך הזה שלו ואמר ביחשוב על זה... אבל אז הוא התעלם ממני לגמרי יומיים... טוב נו, הוא חשב על זה... ואז אתמול הלכנו לחגוג את ראש השנה עם סרט (היום שאחרי מחר- כן, הרוח האופטימית של החג קצת השפיע עלינו...) וב5 וחצי לפנות בוקר הלכתי איתו הבייתה... הבית שלו נמצא בדרך לבית שלי- ויוצא שאנחנו תמיד נפרדים די קרוב לבית שלו, ואז כל אחד הולך בדרכו... אז אתמול אני מתוך הרגל באה לומר לו לילה טוב, והוא מסתכל עליי מחייך, מסתכל על הנוף (בדיוק התחילה הזריחה...אוח....) ואומר שהוא ילווה אותי הבייתה... אני מאורשת מהחיים הלכתי איתו... הגענו לגן שעשועים ליד הבית שלי ואמרתי לו שאין צורך שהוא ילווה אותי עוד... הוא חייך, נתתי לו נשיקה על הלחי והתחלתי לעלות במדרגות... אז נזכרתי שלא איחלתי לו שנה טובה... אז נדמה לי שצעקתי את זה קצת יותר מדי בקול רם... הוא הסתובב צחק ואיחל את אותו הדבר גם לי... ואז הוא פשוט עמד והסתכל עליי כשעליתי ללמעלה... אני לגמרי מאוהבת בו- וממה שהבנתי מהחברים הכי טובים שלו יש סיכוי מאוד גדול שיצא מזה משהו- גם הוא די רמז לי אתמוך, אבל המצב הפיזי שלי לא איפשר לי לעשות משהו... (אף פעם אל תשתו אלכוהול ואח"כ אופטלגין- התוצאה הרסנית...) בכל מקרה, מה שקורה הוא שאני מתחרפנת לאט לאט- אני כל הזמן חושבת עליו- ואני בטוחה שגם הוא חושב עליי בחלק נכבד מהיום שלו.... אבל מה שאני לא מבינה זה- למה הוא לא אומר כלום? אני את שלי עשיתי- דיברתי איתו על הרגשות שלי כלפיו- שיתפתי אותו- מה שנשאר לו זה לומר לי מה הוא רוצה מהקשר שלנו... אני מנסה להבין למה הוא עושה את זה.. אבל לא מצליחה- למישהו יש רעיון? ד"א- שנה טובה!!!

בשלולית

New member
אין לי שום רעיון למה הוא עושה את זה

אבל מה שכן... טוב מאוד שאת עשית את מה שעשית! אני מאוד גאה בך! תראי כמה טוב זה עשה לכם! יש מצב שיצא מזה משהו... ולפי מה שאמרת על מה שהיה אתמול בכלל נראה כאילו הוא רציני לגבייך (בלי לעורר תקוות שווא) הרעיון היחיד שיש לי ל-למה הוא עושה את זה... אולי.. בגלל שהוא עוד חושב על האופציה... אולי הוא לא סגור על זה... מה שכן... עכשיו... אל תרדפי אחריו! באמת! למדתי על בשרי! לא לרדוף אחרי מי שאת רוצה... בהצלחה בובה! ושנה טובה ומוצלחת!

שייירן

New member
זה קטע כזה של בנים

גם לי היה משהו בסגנון. בהתחלה זה היה קשר די מבטיח, ואז כשכבר לא הייתי בטוחה שהצד השני מעוניין אמרתי לו מה אני מרגישה.... ומאז הבנאדם משחק משחקים..... ואני כבר די ירדתי מהעסק... אז כמו ש"בשלולית" אמרה- אל תרדפי אחריו! הוא יודע מה את מרגישה.... עכשיו תורו לרדוף.. ובקשר לסיפור- נשמע שהוא רוצה ( אבל אל תסגרי על זה כדי לא להתאכזב)... אבל למה לא קורה כלום??? לכי תביני איך המוח שלהם פועל.... ותזכרי דבר אחד: אל תבני לך הרים וגבעות בראש של מה יהיה אם כן.. זה סתם גורם אחר כך לאכזבות, וגם אם הוא כן יירצה משהו וזה לא ייצא כמו שדמיינת את תתאכזבי. אז תחסכי לעצמך את הכאב ראש הזה... כמה שזה קשה

קורטי

New member
אנחנו ביחד!!!

אתמול הוא התקשר אליי, לברר אם אני באה היום לפארק או לא... אחרי שלל מאמצים, הצלחתי בעזרת כושר השכנוע המעולה שלי, לשכנע את אמא לתת לי לצאת (את לא יוצאת לפני יום לימודים!) אז התקשרתי להודיע לו שאני באה, הוא ניצל את ההזדמנות להתעלל בי קצת- ככה הוא לא נמצא בסכנת הכחדה- מה אני כבר יכולה לעשות לו דרך הטלפון? בקיצור, קבענו להיפגש בתשע בערב בפארק, אוקיי, הגעתי באיחור של עשר דקות- גם הוא... נפגשנו בדיוק בדרך לפארק. הוא קנה לעצמו לפני שנפגשנו פיצה- ולי ברד... כמה מתחשב... ואז ישבנו וסתם דיברנו על הכול- אבל על הקשר שלנו- כלום... שתיקה... אח"כ התחילו להגיע אנשים, אז הלכנו גוש מטאליסטים אחד גדול- להפחיד את התושבים הקטנים של עירנו היפה- במרכז הקניות המכונה "קניון אדומים"... בקיצור כשכולם התחילו ללכת לבית- גם אני קמתי ואמרתי לכולם להתראות- כולל לו- ואז הוא אמר לי משהו בסגנון- "לילה טוב, חוץ מזה שאני הולך איתך עכשיו הבייתה- אבל את יכולה לתת לי עוד נשיקה..." אז הלכנו- הוא ליווה אותי כמעט עד הבית- דיברנו על מלא דברים- צחקנו (כמו תמיד...), הוא צחק עליי (שוב כמו תמיד...) ואז כשהגענו למקום הפרידה הוא פתח את פיו היפיוף- "בלה, את בטח מחכה לתשובה... אממ.. אז ככה חשבתי על זה והגעתי למסקנה... - אז הוא מתחיל לתופף באוויר... כדי להוסיף נפח דרמטי... אני מאוד רוצה שיהיה בינינו משהו. אני בהלם, עם פרצוף של WTF פשוט עמדתי וחייכתי הוא בא וחיבק אותי את החיבוק של החיים שלי! אני אוהבת אותו! ובדיוק לפני חודשיים נגמר הקטע המוזר עם ההומו- אירוני- חודשיים מאוחר יותר- ההומו לבד... אני עם איתמר... אוח אנשים- יש עוד תקווה לחיים טובים יותר- נאמר בלי טיפת ציניות... תודה על העידוד!!!

בשלולית

New member
יואווו איזה כייף לשמוע!!! ../images/Emo13.gif

ממש שמחה בשבילך! ואין על מה!! המון בהצלחה ! וברור שיש תקווה לחיים טובים יותר!!!!!

Cobe1982

New member
מזל טוב בובה!!!

שמח שזה עבד! רק תיקחו את זה לאט עכשיו, דווקא כי אתם כבר מכירים ומאוהבים.. בהצלחה, ותמשיכי לעדכן! זהו.

למעלה