חזרתי לעצמי
בדיקות גנטיות

dafi1

New member
חזרתי לעצמי../images/Emo70.gif בדיקות גנטיות../images/Emo26.gif

הו, כמה טוב לחזור לעצמי!
עצמי אוהב במיוחד!
והנה עוד לינק מוצלח בנוגע לבדיקות גנטיות, שאנסה להשחיל גם למאמר "איך מתחילים" משודרג. ותוכן הלינק: גנטיקה - בדיקות גנטיות מומלצות לפי מוצא. בדיקות גנטיות מומלצות לפי חשיבות (על פי דעת החברה הישראלית לגנטיקה): בזוגות שלשניהם יש מקור ממוצא אשכנזי: הבדיקות המומלצות הינן: סיסטיק פיברוזיס, X-שביר, מחלת קנוון, דיסאוטונומיה משפחתית. שאר הבדיקות לא נמצאו ראויות להיות בגדר מומלצות כבדיקות סקר - ניתן לשקול אותן לפי סדר חשיבות הבא: מחלת בלום, פנקוני, מוקוליפידוסיס-4, גושה. בזוגות שלשניהם יש מקור ממוצא צפון אפריקה: הבדיקות המומלצות הינן: סיסטיק פיברוזיס, X-שביר. שאר הבדיקות לא נמצאו ראויות להיות בגדר מומלצות כבדיקות סקר – ניתן לשקול אותן לפי סדר חשיבות הבא: פנקוני מסוג A, אטקסיה טלאנגיאקטזיה (AT). בזוגות שלשניהם יש גם מקור ממוצא אשכנזי וגם צפון אפריקאי: הבדיקות המומלצות הינן: סיסטיק פיברוזיס, X-שביר, מחלת קנוון, דיסאוטונומיה משפחתית. שאר הבדיקות לא נמצאו ראויות להיות בגדר מומלצות כבדיקות סקר – ניתן לשקול אותן לפי סדר חשיבות הבא: פנקוני מסוג A, אטקסיה טלאנגיאקטזיה (AT), מחלת בלום, פנקוני, מוקוליפידוסיס-4, גושה. בזוגות שלפחות אחד מהם הינו מהמוצאים הבאים בלבד: עירק, תימן (ואין לו כלל מקור ממוצא אחר מאלו): הבדיקות המומלצות הינן: X-שביר. שאר הבדיקות לא נמצאו ראויות להיות בגדר מומלצות כבדיקות סקר. בדיקות שלא מתאימים לקומבינציות הנ''ל: הבדיקות המומלצות הינן: סיסטיק פיברוזיס, X-שביר. שאר הבדיקות לא נמצאו ראויות להיות בגדר מומלצות כבדיקות סקר.

עופרי29

New member
ברוכה השבה...../images/Emo8.gif

כל הכבוד לך על ההשקעה!!!! אני יודעת שאני מתכננת לעשות את כל הבדיקות המומלצות למוצא שלי

למעלה