חוויותת-
אני מעתיקה מהפורום של אגם
חזרתי אתמול מפיספוסים מהמתיחה של השמינייההההה...
יווואוו כמה שצחקתי שםםםם... לפני שצילמו את התוכנית עם השמינייה הייתה תוכנית של האלופה אז ראינו במוניות את כולם יצאנו ראינו את מוסקו אלקלעי את מיכל גבריאלוב את עופר שכטר המושלם
ואת לירון וייסמןן וואיי איזה מתוקה היאאא היא פתחה את החלון במונית ודיברה איתנוו היא הייתה מזה מאמייי
.... ומהשמינייה דון לני גבאי ולימור אטיאס באנו ראאשונות אז לא ראינו אותן אבל ראינו את שירה וילנסקי ואת עדי הימלבלוי איזה מתוקות הןן|מאוהב.|.. עכשיו לדברים הקורעיםם.. הזמינו את השמייניה עכשיו עדי ושירה חברות הכי טובות ודון ולימור חברות הכי טובות אז עדי עבדה על שירה ודון על לימור... חחחחחח בבהתחלה דיברו איתן כמו שמדברים עם כולם אז דון אמרה איזה כיף זה לימתוח אז לימור התחילה להרביץ לה באולפן חחח והיא עושה לה חכי חכי..
בקיצורר בהתחלה הראו את המתיחה שעדי עבדה על שירה כאילו שלפני שנתתים היא טסה לתורכיה והכירה שם מישהוו ואז סתם פעם אחת היא הלכה לים וכאילו היא חשבה שאף אחד לא רואה אותה והורידה תחזייה של הבגד ים ומישהו צילם אותה בעירום.. ואז כאילו התקשר מישהו אליה בזמן ששירה הייתה לידה וגיל ריבה היה אמור לבוא לראין אותה ואז אחרי שהתקשרוו להגיד לעדי איזה עיתונאי אחד שהתמונה הגיע אליוו היא כאילו הייתה בשוק וסיפרה לשירה את הסיפורר והתמונה גם הייתה באותו זמן אצל עדי בתיק(כאילו הדביקו את הראש לתמונה של אישה ערומה) אז שירה מזה רצתה לראות את התמונה היא אומרת לעדיי: "נו עדי תראייייי נו עעדי תראי לייייי" אז עדי אמרה להה "לא רוצה שירה עזבי אותי אני לא מראה" אז שירה אמרה להה"נו עדי ממילא ראינו אותך מיליון פעם ערומה"
ושירה וןעדי מזה צחקו שהראו את זהה...
ואז כאילו לגיל ריב יש את התמונה גם פתאוםם חחחחחח לא משנהה.. אני לא יגלה את ההמשךך אז זה היה שיא הצחוקק......
ובמתיחה השנייהה... שדון עבדה על לימור היה מזה מפחידד לימור כל שנייה פותחת את העניים חחחחחחחח ושהראו את המתךיחה שלהם באולפן דון ולימור היו מזה שקועות
חחחחחחחחחחחח בקיצור והמתיחה הייתה כאילו דון יוצאת עם מישהו נשוי בן 51 חחחח והיא בת 19 והיא בצבא והוא גםם חחחחח הוא אלוף בצבעע
אזז זירה השתתפה במתיחה כאילו היא התקשרה לדון כאילו היא אישתו של האלוף ההזה
ושהראו את הקטע הזה שירה שמה את הראש על עדי הסתירה תפנים וצחקה שעההההההההההה
יווואוווו איזה צחוקים היההה
לא נשמתי שםםםם... חחחחחחחחחחחחחח ווואייי איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף היההההה
אתם חייבים לראות את המתיחות האלוו וואיי וכל דבר מצלמים 800 פעם זה פשוט סיוטטט