חזרתי לפני כמה זמן מארה"ב

חזרתי לפני כמה זמן מארה"ב

הייתי בטיול... כל ערב היה שם מרתון של איזה 4-5 פרקים ולפעמים יותר. הייתי בשוק. זה היה בערך יום אחד מרתון של האוס ויום אחד של CSI. היה תענוג לחזור כל ערב למלון. (בעיקר שיצא לי בואגס לראות את זה באיזה טלויזיה ענקית... ) אני מאלה שרק עכשיו שהוט נתנו את כל הסדרה בשידור חוזר.. ראיתי הכל ... עד עכשיו ניסו לשכנע אותי .. ולא היה לי חשק .. מחלות ובתי חולים.... לא עושה לי ריגושים טובים. בסוף השתכנעתי .. וכבר בפרק הראשון הבנתי שנפלתי... וזהו... אני מאוהבת. לא מזמן הכרתי בפורום הזה. נחמד כל כך להכנס ולראות את כל התגובות כאן.. ואת כל הקישורים ואני מודה לכל אחד ואחד שטורח לתת קישורים... כי אני די חסרת זמן/יכולת.. למצוא דברים לבד. אני מקווה שעכשיו שמתחילה עונה כאן ועונה גם שם... יהיה כאן הרבה אקשן... אז תודה לכלום.
 

S H I F T Y

New member
גם אני נמשכתי לסדרה עוד מהפרק הראשון

אם כי אני הייתי מאלה שהורידו את הסדרה באופן בלתי חוקי בעליל, אני מודה. :) אני חושבת שמה שנחמד בסדרה הזאת, הוא שזו גם דרמה, וגם... אחרי הכל.. סוג של קומדיה. הרי אי אפשר לראות פרק אחד של האוס בלי לצחוק מול המסך... אני מאוד אוהבת סקראבס למשל, אבל זו קומדיה לגמרי, ואין בה את התיחכום המיוחד שיש בהאוס, אין שם דיאלוגים מורכבים. גם ER נחמדה בעיניי, אבל היא הרבה יותר לחוצה וצפופה, ושם דווקא חסר -לי בכל אופן- חוש הומור. לכן האוס היא בדיוק במינון המתאים. יש הומור, ציניות, שנינות, רצינות, ודרמטיות. מה עוד אפשר לבקש? אאל"ט, העונה החמישית תתחיל כבר ביום שלישי הקרוב? אני מאוד מצפה לזה. זו עונה שטרם ראיתי, אם כי מאכזב אותי שהיא תשודר פעם בשבוע בלבד, בניגוד לעונות הקודמות ששודרו יום אחרי יום.
 

המרחפת

New member
כל העונות שודרו פעם בשבוע

כל עונה בתורה, כשהוקרנה לראשונה בארץ שודרה פעם בשבוע. עכשיו שידרו כל יום כהכנה לקראת עליית העונה החמישית, לתפוס אנשים שעוד לא ראו ושיתמכרו גם הם.
 
למעלה