חזרתי לפני שבוע והנה כלללל הפרטים

• פותח הנושא obbb
  • פורסם בתאריך

obbb

New member
חזרתי לפני שבוע והנה כלללל הפרטים

טסנו אני ועוד 3 חבר'ה בני 20, ב11.8 עד ה18.8 לאנתיאה. הטיסה לשם - סיוט סיוט סיוט. אין לי מה להגיד, הישראלים כל פעם מצדיקים את השם המחורבן שיש לנו, מציקים לדיילים, עומדים בהמראה, לוחצים בכוונה על כפתורים, לא רוצים להחגר, מפריעים ומרעישים... וככה גם בנסיעה באוטובוס לשם - כולל לעשן באוטובוס, לצעוק על הנהג בעברית, להפריע למדריך (עמיאל) לדבר ולהסביר שזה רק נטו הדרכה בשבילנו - באמת שזה נתן התחלה מחורבנת לחופשה למרות שהבטחנו להתעלם מזה - פשוט לא הצלחנו. דיוטי פרי - אני קצת שונה מכל קוני הייגר / אבסנט / פיג' / אפטרשוק וכאלה... מי שרוצה פירוט מעמיק על אלכוהול איכותי באמת ומה שקניתי - שישאל. נסענו דרך כנפי משק ונדהמנו לגלות שאנחנו מבלים את הלילה הראשון בסימוס מג'יק ואז עוברים לאנתיאה! פשוט חוצפה לעשות כזה צעד מבלי ליידע אותנו מראש! הסימוס מלון די מצ'וקמק רק דירות בלי בריכה בלי לובי בלי כלום, אבל הוא במיקום הכי טוב - מטר מהסניור פרוג, ממוקם משמעותית אפילו יותר טוב מאנתיאה! ביום הראשון נכנסו לבדרוק אין - מקום פשוט מעולה, ממש מסיבה, אחל'ה אנשים, אחל'ה אווירה. לאחר מכן נכנסו לקארווש עם זוג דניות שלא יודע כמה היה אפשר להנות שם בלעדיהן, סה"כ מקום חמוד לאללה, שווה להכנס שזה חינם! ביום השני עשינו צ'ק אאוט בסימוס, והעדפנו ללכת ברגל לאנתיאה (למי יש כוח לחכות למיניבוס) וייבשו אותנו בקבלה מעל שעתיים עד לקבלת החדר! לא הסכימו אפילו לשמור לנו על המזוודות מאחורי הקבלה (רצינו ללכת לים להפגש עם הדניות) לא משנה כמה יפה ביקשנו והסברנו את מצבינו. אחרי זה הלכנו לים מאוחר ולא מצאנו אותן כבר, ובאותו ערב הלכנו לפיראט'ס אין (דנס בר מעולה רק שלפעמים הוא קצת ריק...) היה שם עניינים שלא יפה לפרסם כאן, לאחר מכן הלכנו לקאסל שזה פשוט ה-מקום בנאפה ואני ארחיב אח"כ. ביום השלישי חברים שלי התעקשו ללכת למועדון חשפנות, אני אישית סבלתי שם, בטוגה טוגה, היה ריק, הבנות שם מציקות ממש, אתה מרגיש הכי לא בנוח בעולם שהן נמרחות ומתחננות ללאפדאנס ואתה צריך להמשיך ולסרב (עולה 10 פאונד, כולל 2 בירות, 2 שוטים, ולאפדאנס חינם). לאחר מכן הלכנו למסיבת קצף באייס, שאני לא חושב שהיא מסיבה ממש טובה אבל זה סוג של אטרקציה עם כל הקצף והאווירה הרטובה שיש שם זה בהחלט לילה שחובה להיות בו, חבל ש50% שם ישראלים. ביום הרביעי ראינו משחק של מנצ'סטר בקלואה בר (בר באמת חמוד) אבל לא היה אפשר לשמוע את המשחק וזה סתם היה מציק לראות ככה כדורגל. לאחר מכן הלכנו לסקיי בר שממוקם ממול סה"כ דאנס בר טוב, אבל נפלנו על ערב די ריק אבל תמיד מצאנו דרכים להנות בכל מקרה. לאחר מכן, שוב פעם לקאסל כמו תמיד, כמו תמיד נהנינו. כבר אמרתי שזה ה-מקום? ביום החמישי, ישבנו בפאב האירי שלא זוכר מה שמו - מקום באמת מעולה, אווירה רגועה יחסית לשאר המקומות, סוף סוף בירות מעניינות ולא סתם מיץ צהוב עם גזים, לאחר מכן שוב פעם לבדרוק אין כדי להכנס לקצב - ואז שוב פעם, ניחשתם נכון. לקאסל. ביום השישי הרגשנו צורך בשינוי, הלכנו לסניור פרוג - לדעתי הדאנס בר הכי טוב בנאפה, איזו אווירה, איזה בנות, ואיזה כיף להסתובב עם הכוס העצומה הזאת שלא נגמרת, באמת שהבר הזה הוא חובה. אל תירתעו מה5 פאונד כניסה זה כולל קוקטייל ותוודאו שאתם מזמינים משהו בכוס הגדולה! לאחר מכן ניסינו לגוון והלכנו לסטרסקי'ס שהיה פשוט ירידה 3 רמות לעומת הקאסל, רק לבנות מותר לרקוד על הבר, הבנות שם די סנוביות, המוזיקה שם טעונת שיפור, והמקום בנוי בצורה ממש מעצבנת, מסביב לבר ככה שיוצא שתמיד יש אנשים שמנסים לעבור דרכך. ביום השביעי היינו במסיבת ספינה, סה"כ היה יותר מדי רגוע רוב הנסיעה, כל הבנות השתזפו וכאלה וכל הבנים (לרוב ישראלים) רק קפצו מהגג למרות שאסור (מפתיע מישהו?) לקראת הסוף מרשל התותח חימם את האווירה עם כל מיני משחקים ושטויות וריקודי זורבה שהספינה מתנדנדת ושאטים חינם לכולם - בקיצור הסוף הפך את השיט למשהו באמת מהנה. באותו יום בערב התחלנו במאנקי ביזנס - אחל'ה דאנס בר, לאחר מכן בטיטאניק - עוד יותר אחל'ה דאנס בר. לאחר מכן כמובן כמובן כמובן בלילה האחרון - לקאסל. לאחר מכן הלכנו לאפטר פרטי באקווה שהיה די סתמי, כולם כבר גמורים, ציפינו למשהו שונה אבל זה פשוט מסיבה רגילה עם יציאה לבריכה, אם יש כוח - ללכת, אם אתם גמורים - אין טעם ללכת בכוח. יום שמיני ואחרון :( - הלכנו לים לממש את הבאנג'י שחבר שלנו זכה בשיט (אחרי שהיה צריך לסיים פחית בירה עם 2 טמפונים בפה לפני אירי וולשי!) ולאחר מכן הלכנו לבריכה של המלון, לאכול ובחזרה לארץ. איזה דרך יותר מחורבנת יכולה להיות מאשר הנסיעה והטיסה וכל הרעש של הישראלים, שממילא מספיק מבואסים מזה שיש יום למחרת צבא וחוזרים לארץ וכו' וכו' וכו'. המשך בעוד הודעה

obbb

New member
המשך

עוד פרטים חשובים: מועדונים: סטרסקי'ס - כניסה חינם עד 1:45, לאחר מכן 5 פאונד עם פלאייר שעל הרצפה, בלי פלאייר לקחו לי 7 ולחבר שלי 8 (אולי גילו שהוא ישראלי - אין לי מושג). המקום לא משהו לדעתי ולא שווה את זה. בלק אנד וואיט - הייתי פעם קודמת, מקום די קטן, מוזיקה שחורה טובה, המון כושים וכושיות, למי שאוהב, מי שלא - ראו הוזהרתם. אייס - הייתי גם הפעם וגם פעם קודמת במסיבה קצף, לדעתי זה חובה למרות שזה לא פסגת המועדונים, מומלץ לנסות ללכת גם למסיבה "רגילה". בכל אופן להמנע מהמסיבת פופקורן - סתמית לחלוטין. הקצף עולה 10 פאונד. ביגלי'ס - לא היינו ולא הרגשנו צורך ללכת. פליי - לא היינו, שמעתי ביקורות פושרות, עושה רושם שזה מועדון שהרוב הגדול שם ישראלים. אבי'ס - מסיבת קצף שאמורה להיות נחותה משמעותית מהאייס, נחמד אבל לא הרגשנו צורך ללכת. בלו מון - לא היינו, חלק אמרו שזה סקנדינבים, חלק ישראלים, לא ניסינו ואולי הפסדנו - לא יודע באמת. קארווש - מקום נחמד לחלוטין, לפני שעה מסויימת אפשר להכנס חינם, מקום כיפי ואופטימי. לנו עלה 5 פאונד. אקווה - מסיבת אפטר פרטי שכולם כבר גמורים, תחשבו טוב טוב אם יש לכם כוח. נסו להוציא מהיחצנית ב3 פאונד - עצה לכו ליחצנית הפחות כוסית :) . ריבר רגאיי - אמור להיות מקום רגוע וטוב אבל לא יצא לנו להיות שם ואולי חבל. קאסל - המקום. פשוט המקום. נטול ישראלים, מוזיקה מ-ד-ה-י-מ-ה - שחורה טובה, שירים כיפים ברחבת דיסקו וברחבת האוס יש מוזיקת אלקטרו פשוט פשוט מעולה ! ממליץ בחום על מיסטר ארקוס (מתקלט שם באחד הימים) לא יצא לי להיות במקום עם מוזיקה כל כך טובה. העיצוב של המקום פשוט מדהים, הקהל מדהים, האווירה מדהימה, הבנות קצת קשות אבל אם קצת רצון וקצת יכולת... גם פיל יוכל לזיין תרנגולת. עולה 6 פאונד. וכן, לא מכניסים ישראלים - לא קשור לאנטישמיות (דיברתי עם מרשל - מי שמכיר) הוא אמר שלפני 3 שנים הישראלים הרסו חצי מועדון בקטטה ענקית שהייתה שם, וזה רק הוסיף על העובדה שישראלים בלחץ קונים משקה אחד בערב (תודו שזה נכון) וגם התיירות לא אוהבות אותנו, אז עשו 1+1 והחליטו לא לתת לנו להכנס. נסו למצוא מישהו שיודע שפה אחרת, או עם דרכון של מדינה אחרת. זה שווה כל רגע של דאגה והתאמצות. ים - ניסי ביץ', אין מה להרחיב. עשינו אופנוע ים ונהנינו מכל רגע. אוכל - אכלנו לרוב ג'אנק פוד חוץ מפעם אחת במסעדה, נסו מה שבא לכם. מומלצת המאפיה ליד אנתיאה למנצ'יס של הבוקר. כמו כן האכול כפי יכולתך בפיצה האט, והכי מומלץ למי שלא שומר כשר - סעודת בשרים בפיצה האט - פיצה עם פפרוני, האם, בייקון, ובקר, ולקחנו עם מילוי גבינת פילדלפיה בקשה - מ-ד-ה-י-ם. ברים - כבר פירטתי בגדול. בנות - חבר'ה, הסקנדינביות כמה שהן יכולות להיות נחמדות ואחל'ה ומדהימות, פשוט קשה איתן. לא אומר שבלתי אפשרי אבל חבר שלי דיבר עם איזו פינית והיא אמרה שרובן באות לשם עם חבר וכל מה שאכפת להן זה השיזוף וסתם להנות, לרוב שותות בריזר או סמירנוף אייס וכמעט לעולם לא שיכורות - בהחלט משימה קשה אבל לא לומר נואש! רוסיות, בריטיות, איריות וישראליות - כאן המטרה אפשרית בהחלט ויש הרבה מציאות! ספורט ימי - כיף מאוד אבל יקר מאוד, תחשבו טוב טוב אם ישאר לכם כסף. טרקטורונים / אופנועים - הרחיבו כן המון על זה, אני אוסיף ואני אגיד שפשוט רואים כל שניה שישראלי כמעט עושה תאונה. לא שווה את זה, לא את הכסף ולא את הסיכוי לחרבן לכם את הטיול. אלכוהול - קנו בדיוטי (ממליץ לנסות דברים באמת שונים ואיכותיים ואני לא אפרט כי זה יקח שנתיים) שתו באמת מעט בחדר וצאו ותהנו בברים. משקאות עולים בין פאונד - פאונד וחצי בשעות המוקדמות, עד 2-4 פאונד בשעות המפוצצות. ממליץ על בירת KEO במיוחד - מתאימה בול למזג אוויר ולאנשים, גם באדוויזר מומלצת בחום אבל לא ניתן למצוא בכל מקום. קוקטיילים וכו' - כל אחד לפי מה שהוא אוהב - באופן גורף זה קוקטיילים לכוסיות. נקודה. אל תקנו ים בקבוקים בדיוטי - המחירים של האלכוהול בסופרים וכו' אפילו יותר זולים מהדיוטי (לא הכל) אז לא להתפרע ואחרי זה להתקע עם 3 בקבוקים לארץ. אני חושב שכיסיתי כמעט הכל, מי שרוצה לשאול שישאל.

noa8989

New member
תגובה

כן, באנתאה עושים את זה לפעמים, משאירים אנשים ללילה במלון אחר כי אין מקומות במלון רק כשאחרים עוזבים יום אחרי..למזלי לנו לא עשו את זה.. רק להוסיף משו קטן..מסיבת קצף באביס רק למי שרוצה להיות עם ישראלים כי בד"כ זו מסיבה שהיחצנים הישראלים מוכרים ו95% שם הם ישראלים..אנחנו נהנו יהיו כאלה שלא יהנו.. והאפטר באקווה מומלץ רק אם לא הלכתם באותו יום למועדון כי זה כאילו מועדון בפני עצמו ובכללי כיף שם ונהנים..

מיטלוש36

New member
אוי האביס..מושלם!!

חייב לעשות דבר כזה גם בישראל.. איזה כיף שםם.. מטורף ביותר!!!!!!! וכן, זאת מסיבה של ישראלים בעיקר.. 90% שם ישראלים.. חחח כשהדיג'יי סדר את המוזיקה כדיי להפסיק את המסיבה כולם.. פשוט כולם.. גם אלה שלא ישראלים.. התחלנו לשיר את "התקווה" ושמו שוב מוזיקה משהו כמו 40 דק'.. ואז יצאנו החוצה משם והתחלנו לשיר כולםם כל מי שהיה במועדון.. התחלנו לשיר "אנחנו מאמינים ומאמיניםם ואין לנו על מי להישען.. אלא אלא על אבינוו.. אבינו שבשמיים!!.." "ווי לאב ישראללל ווי לאב ישראלל" כמו מטורפיםםם!!! צעקנו עד 6 בבוקר ככה! והאקווה.. אני ממליצה בחום..!!

lazimi

New member
אוקי ככה

דבר ראשון אל תיתלהב מהשתייה מה קניתה גיימסון יגר שיבס גק מה? אולי פנדקטין או בלנטין אם אתה יודע מזה דבר שני האפטר פרטי כיף לחלוטין תילכו לשם אחרי מעודון תיכנסו ל5 דקות לבריכה תצעו כמו חדשים פשוט בן זונה

obbb

New member
תגובה

מה שקנינו לשם זה - ג'יימסון, קפטיין מורגן ספייס גולד, סאות'רן קומפורט, גורדונ'ס, טולמור דיו, ועוד בקרדי תפוח אחרי זה. אבל לא לזה התכוונתי. מה שקניתי לעצמי וזה מה שאמרתי שזה איכותי ושונה מכל שותי הייגר וכו'... (ואני בספק אם אתה מכיר יותר מדי מאלה) 1. ביפיטר WET 2. פימ'ס מס' 1 3. ג'ין הנדריק'ס 4. ואן גוך רימונים 5. סאות'רן קומפרט ריזרב 6. גרנד מרנייה 7. סאוזה קונממורטיבו מספיק לא שגרתי ואיכותי בשבילך?

RANCOCOCO

New member
אפשר את השמות באנגלית?

כי בדיוטי זה בטח יהיה באנגלית... אתה יכול להגיד מילה על כל אחד? יש שם הרבה איריות?

t h e saint

New member
הואן גוך רימונים זה אחת הוודקות היותר

איכותיות ששתיתי משהו חריף ביותר, גם הדאבל קופי של ואן גוך חריף מאוד !! מומלץ !!

lazimi

New member
אוקי

אני מכיר את כולם! (אם הבנתי נכון תשמות) לא בא להשוויץ אני פשוט מכיר הרב משקאות איכותיים בהחלט קנייה מאד חמודה (יש לך טעם במשקאות זה טוב
)

obbb

New member
אומנם אני בא עם נקודת הנחה כמו שלך

וגם אני מגחך על כל מי שאומר שקנה משקאות "ליגה עולמית" והביא ייגר שיבס פינלנדיה וכו'... אבל אל תשלול מההתחלה, יש (מעטים) אנשים שעדיין יש להם ערך ויודעים לשתות דברים איכותיים ולא הולכים אחרי העדר. אומנם שם שתינו ג'יימסון, אבל זה שהוא פופולרי לא עושה אותו לא טוב - אחל'ה וויסקי! גם טולמור דיו, לא יודע מה אני מעדיף. (דוגמא לפופולרי ומעולה - בלק לייבל, לא חושב שיש משקה כל כך פופולרי שהפופולריות שלו כל כך מוצדקת...) אני אני מרגיש את המחסור בוויסקי ורום, אבל יש עוד "חלונות" דיוטי עם המשפחה.

Oxide1

New member
כן הקאסל באמת מקום שווה..

הלכנו לשם פעמיים.. פעם אחת היינו שיכורים מדי ולא ידענו שיש 4 רחבות.. אז הלכנו רק ל2 חח.. בפעם השנייה שהלכנו היה את MC מארשל התותח ברחבת האוס.. ות'מסיבת ספינה דווקא לא אהבתי כל כך .. הציעו לנו מסיבת ספינה של אירופאים באותו מחיר חבל שלא לקחנו .. אה ואנשים תשכירו טרקטורונים זה חוויה.. אפשר לעשות מסעות בשטח יש שם כל מיני גבעות ושטחים עם חולות זה כיף אדיר.. חוץ מזה הניידות חשובה.. זה דפוק להזמין מונית כל פעם שאתה רוצה לאכול או לעשות צ'יינג'..

מיטלוש36

New member
לא היינו בקאסל..

ידידים שלנו ניסו להיכנס וסילקו אותם משם כי הם ישראלים.. זה מועדון של לבנונים ושונאים של ישראלים.. טרקטורונים?!.. אחח.. חוויה מדהימה..

obbb

New member
תגובה

המסיבת ספינה זה תלוי בכמות ישראלים ובאיזו גישה אתה בא... אם אתה חושב שזו מסיבת חייך וזה יראה כמו סרט פורנו - אתה צפוי להתאכזב. אם אתה בא בגישה של שיט רגוע אם אופציה לצחוקים וכיף, ואין 90% ישראלים, אז יהיה לך באמת אחל'ה. לגבי טרקטורונים - לא משנה מה, לא חושב שזה שווה את הסיכון. אלא אם כן אתה יכול לדעת בוודאות שאתה 100% אחראי. וטרקטורונים זה עוזר רק ביום לנסוע לים, בלילה הרי אתה שתוי... ורוב החיים בנאפה מתרחשים בלילה. לגבי מונית - בקטנה, לקחנו מונית רק לים, וזהו. צ'יינג', אוכל, וכל דבר אחר - במרחק הליכה מהמלון (אנתיאה)

למעלה