חזרתי לפרוע חוב!

alonaski

New member
חזרתי לפרוע חוב! ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

לפני כמה זמן שאלתי כאן איך נפטרים מכאב גרון... וסיפרתי שפעם אבא של בעלי שהיה טס הרבה לארה"ב (והיום כבר לא) היה מביא איתו סירופ פלאים ששותים ממנו כפית/כף, זה שורף בגרון ושניה אחרי זה - מעלים מידית כל שריד לכאב גרון!!
מנהלת הפורום הטילה עלי את המשימה לברר את שם הסירופ... והנה הוא לפניכם! נקרא NYQUIL ומצאתי קישור שלו: http://www.vicks.com/nyquil זה עובד כמו פונגיציד - בולעים אותו, זה מר כלענה, זה שורף כמו אש, גורם לכם לקפוץ לתיקרה מרוב זוועה...
אבל מיד אחרי זה - הכאב גרון נחתם בספרי ההיסטוריה שלכם לדראון עולם!!!
גרונכם נקי ופנויים לפצוח בשירה ובסלסולי זמיר!!!!
ומוסיפה וטוענת אמא של בעלי - שזה משפיע באותה מידה על כל שאר הסימפטומים של התקררות, כמו נזלת, שעלת וכו'...

מוזר

קצת מוזר, כי אף אחד מהחומרים הפעילים של המוצר הזה לא אנטי ויראלי ולא אנטי בקטריאלי, כל החומרים הם להקלה סימפטומטית בלבד (כאב,שיעול,נשימה,חום). אבל אם זה עובד, מי אני שאשפוט!

alonaski

New member
אז מה כן החומרים הפעילים שם? לאיזו משפחה

הם שייכים? ואגב, בנוגע לחתימה שלך... לפני שבוע הגיעה אלי בחורה חמודה מאוד, מדקרת כלבים, בשם סיל. באה להתרשם מהכלב הנכה שלי ולבדוק אם יש טיפול דיקור מתאים לו...
מכיר אותה?

החומרים הפעילים

יש שם ארבע חומרים: משכך כאבים, מדכא שיעול, מרחיב דרכי נשימה ואנטיפירטי (מוריד חם). ולגבי השאלה השניה שלך, אני לא מכיר את המדקרת

alonaski

New member
היתה לנו השערה משפחתית שזה מבוסס על

אלכוהול....
אין בזה אלכוהול?

אכן יש אלכוהול

אמנם הוא נמצא ברשימת החומרים ה"לא פעילים", אבל סביר מאוד להניח שהוא והמשכך כאבים משפיעים מקומית גם על הכאב גרון.

alonaski

New member
אז אולי כוס עארק/וודקה תעשה את העבודה

באותה מידה?...

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

איזה יופי! אין ספק שאת עומדת במילה שלך.... אני אוסיף את זה לטאגליינס עוד מעט! אני לא מכירה את המוצר הזה אבל אני מאמינה שאפשר להזמין אותו ולנסות...

OrlyNL

New member
nyquil ../images/Emo18.gif

שלום לכולם, באתי לחפש מידע על משהו אחר (מיגרנות שמהם אני סובלת) ופתאום ראיתי את ההמלצה הזאת על "סירופ הפלאים" ולדעתי כל המלצה על נייקוויל חייבת לבוא עם אזהרה חריפה: במוצר הזה יש סמים חזקים, הוא גורם לעייפות כבדה מאוד (בארה"ב הוא משמש כתחליף זול לכדורי שינה), ואסור באיסור חמור לתת אותו לילדים (יש בו גם אלכוהול בין היתר). קראו את הכתבה הזאת - ואחרי הקריאה תראו אם אתם עדיין רוצים לשתות סירופ כזה...

נלחמת בדלקות שקדים / גרון על ידי מוצר מהטבע

הי לכולם אני בת 34 ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי דלקות גרון קשות 4-5 פעמים בשנה. כבר שנים שאני הרמתי ידיים... חיה לי בין דלקת אחת לשנייה (חלקכם אולי מבינים על מה אני מדברת) עד שיום אחד חברה נתנה לי לנסות משקה בריאות שהיא לוקחת והתוצאות בינתיים טובות. טפו טפו טפו (פולניה מה לעשות). אומנם מדובר בתקופה קצרה יחסית (רק 4 חודשים) אבל מעולם לא עברתי תקופה של 4 חודשים ללא דלקת בגרון. מקווה מאד שכך ימשיך. אז לא מדובר בתרופת סבתא אלא במוצר מהטבע אבל חשבתי לשתף.

תודה רבה על הכתבה...

אין ספק שחשוב לראות את שני הצדדים של המטבע, אבל אני חושבת שעשו מהמוצר הרבה יותר ממה שהוא באמת. כמובן שיש להשתמש בו בצורה נכונה ומדודה ולא כתרופה יומיומית. ההמלצה בפורום היא חד משמעית כזו שמשתמשים רק שצריך ובטח לא כתרופת הרדמה. מה גם שאני מאמינה שלא היו מאשרים תרופה כזו ללא בדיקות מקיפות מצידי ארגוני הבריאות. אז לשיקולו של כל אחד מה מתאים לו:)

למעלה