חזרתי מאיה נאפה - היה קטלני!

elad281189

New member
חזרתי מאיה נאפה - היה קטלני!

מה המצב אנשים? חזרתי מ-8 ימים של כיף לא נורמלי!!! אשמח לעזור למי שרוצה, שפכו שאלות חופשי.. אפילו הדברים הכי קטנים. חופשה מהנה לכולם! ברוכים הבאים לגן עדן!

gza1

New member
אחי

האם מסיבת ספינה היא חובה בנאפה?? מה היא כוללת? מסיבה על ספינה? הפלגה ? לאן? כמה זמן? ולמה לעזאזאל זה כל כך יקר?? 180 שקל?!@

elad281189

New member
מסיבת ספינה

מסיבת ספינה זה דבר חובה.. אתם ביחד כל הישראלים.. רוקדים.. עושים צחוקים.. יש 2-3 עצירות בשביל להכנס למים.. לקפוץ מהקומה השניה.. חובה!! ובחיים אל תחשוב כמה כסף זה בשקלים כי אתה לא תהנה בטיול

BenSalem

New member
תן מסנג'ר או אייסייקיו יש לי שאלות..

תן מסנג'ר או אייסייקיו יש לי שאלות.. או בפרטי אם לא בא לך שישגעו אותך

כמה שאלות חשובות

1.כמה כסף עולה לנסוע במונית לקייפ גרקו ? 2.איפה עדיף להחליף את הכסף? 3.מה עשית עם הדרכון הכסף והכול כשעזבת את החדר במלון? 4.אומרים לא לקנות מהיחצנים הישראלים ..אז איפה אני אמצא יחצנים לא ישראלי? 5.איפה קנית אוכל אם אתה לא רוצה לקנות במסעדות וכו'?כאילו תן מקום מדויק עם מיקום ? 6. כמה כסף ביזבזת? 7.איזה פאבים קיבלת כרטיסים חינם למועדונים וכול השטויות האלה ? ואם מקבלים בפאבים כניסה חינם למועדון שעולה 100 שקל ואתה קונה שתיה ב-50 שקל יש סיכוי כזה ? 8. שתיה איפה לקנות דיוטי פרי או שם ? 9.סליחה שחפרתי אבל אני חייב לדעת כי אני נוסע יום חמישי ..

ilana98

New member
תשובות

אין לי תשובות לכל השאלות אבל במה שאני יוכל לעזור אני אשמח. 1. אין לי מושג 2. להחליף כסף הכי כדאי בציינג' שנמצא מול המקדונלדס הוא הכי זול 3. אני נעלתי אותו בתוך המזוודה בחדר בתחילת השבוע ואחרי זה כבר הרגשתי חופשי לא לנעול אבל יש אפשרויות של השכרת כספות בלובי של המלון. 4. מהחיחצנים הישראלים עדיף לא לקנות חבילות של כמה פעילויות אבל לפעמים למסיבה מסויימת או שייט שווה לקנות מהם ויחצנים לא ישראלים מוצאים בכל חור.. אתה עולה לסווקר ויחצנים קופצים עליך אל תדאג 5. בעיקרון תביא קצת מנות חמוד עוגיות ודברים כאלו מהארץ אנחנו קנינו חלב מים קורנפלקס בייצים וכאלה בסופקמרקט שלא היה ממש ממש יקר 6. אני הבאתי 600 דולר וזה היה מספיק

ilana98

New member
תגובה

זה הספיק לי כולל בנג'י כולל מסיבות כל ערב כולל קניות לכל החברים ולי כולל אוכל ונשאר לי 47 דולר.. תריך לדעת על מה באמת שווה לבזבז כי למשל לפארק מים לא הלכתי ואני לא מתחרטת..

למעלה