חזרתי מאילת ואיתי עידכון!!!

מאיה1983

New member
חזרתי מאילת ואיתי עידכון!!!

שלום לכולם. התגעגעתי נורא אל כולם (בר מזל טוב מותק
את הכי מאמי בכל האיסיקיו שלי... זה בטוח)... אז הייתי באילת. שהיתי בבית החייל (ממש זול וגם תנאים אחלה - יש ייס!!) בערב יצאנו לאנפלאגד. מפני שזה בחינם (היה לנו מחסור רציני במזומנים). אבל היו שם קהל סבבה מגיל 18 ומעלה. מוסיקה פצצה והאווירה גם מקפיצה... וזה מה שחשוב. הדבר הראשון שהרגשתי כשנכנסתי למקום (ובכלל לאילת) היה שהקיץ כאן. ולא מרגישים את זה רק בגלל החום (הכבד!!) אלא גם בבגדים שהם לא רק קצרים אלא גם ציבעוניים וכייפים... פשוט חגיגה לעיניים. המון זוהרים (שמשתלבים פתאום בצורה הכי נכונה בעולם ברחוב ופתאום זה לא נראה מצחיק ומגוחך), כתמים וצורות, בדים רכים (מסאטן) והכל הכל כל כך ציבעוני ויפה.. חצאיות מיקרו(סקופיות) מתוקות וסקסיות. ראיתי הרבה אוברולים. בעיקר מסאטן, אבל לא רק. ואני רוצה לומר לכם, שעל הגוף המתאים, כלומר רק לגבוהות (- וגבוהים אם הם קצת גאים... או מעיזים) זה פשוט פצצה. ראיתי גם המון מכנסי 7/8 בכל מיני צבעים עליזים, הורוד האהוב עליי, תכלת, ירוק אחד אפילו. וצבעים בסיגנון יפאני כזה, עם מתקפל בלמעלה של המכנס, או החצאית.. מדליק.. עכשיו, בקשר לחצאיות. אני חייבת לקחת דקה ברצינות איתכם. הרבה בנות שראיתי בגילאי 14-16 שהתלבשו בתכלס בסטייליסטיות אבל חצאיות מיקרו מיני, סנדלי עקב וחולצות מתנופפות... זה היה פשוט.... לא רוצה לומר פרחי כי זה לא היה פרחי (אולי רק קצת) זה היה נראה פצצה עליהן. אבל זה פשוט לא היה מתאים לגיל שלהן ללכת עד כדיי כך חשוף. גם חצאית גם סנדלים נועזות... גם הפאן הזה עם הפוני, זה פשוט משדר מסר לא טוב. אומנם זה מאוד אין והכל, אבל יש דברים שכדאי למתן. בעיקר בגיל שהוא עדיין צעיר. טוב, אז קחו את זה לתשומת ליבכן בנות בסדר? רק מדאגה... אז זהו. אני קניתי מכנס פצצה 7/8 שנקשר למטה מנו ניים. בצבא ירוק זית. והוא גם דגמ''ח. מהמם.... עלה 200 ש''ח (במקום 250 בכל מקום אח בארץ..) סטרפלס מקדס. מתו נורא (בתמונה) עוד חולצה מקדס וחולצת קשירה מדליקה מזארה.... הכל ביחד עלה 350 ש''ח.... (אחרי מבצעים וללא מע''מ וכאלה) בקיצור שווה. ממליצה לכם לחכות לטיול מתוכנן לאילת אם יש לכם קניות לעשות (ואם יש לכם תכנון לטיול לאילת!) בעיקר שעכשיו סוף עונה והכל סופר זול.... ונהיה זול יותר מרגע לרגע... שיהיה לכם שבוע טוב. נ.ב. אני מבקשת שתגיבו (אם יש לכם מה לומר) על תוכן הדברים ופחות על הטור עצמו (שגם זה נחמד אבל בכל זאת) אני רוצה לשמוע מה אתם חושבים- מסכימים לא מסכימים. אוהבים את האופנה. קניתם כבר משהו... וכאלה

אני רואה שעשית חיים../images/Emo13.gif

באילת באמת הכל צבעוני וזוהר כזה.....לא כמו בשאר חלקי הארץ גם אני לא חושב שזה מתאים לבנות בגיל צעיר( וגם לבחורות יותר גדולות) ללכת כל כך חשוף.......נכון שזה יפה וסקסי ומה שזה לא יהיה. אבל זה נותן רושם......איך נגיד את זה.......לא הכי חיובי. לא ידעתי שבאילת יש כל כך הרבה מציאות.........אני לא זוכר שהיו הבדלים רציניים במחיר. whatever

מאיה1983

New member
זה בגלל שאין מע''מ באילת

שזה כבר 17% וחוצמזה שעכשיו כל הסוף עונה. יאמי...

אני אוהבבבבב ת'תור הזה../images/Emo99.gif

את כותבת יפה
בקשר לאופנה - אני אישית אוהב את כל הדברים הזוהרים\צבעוניים האילו.. לפי דעתי זה ממש מתוקקק אחד הדברים שאני אוהב שבנות לובשות זה חצאיות (שלא יהיו יותר מדי מיקרו) ומתנפנפות.. כמו של מעודדות בסרטים
לפי דעתי זה ממש סקסי
מה שקנית נראה ממש פצצה והחולצה שקנית (שמופיעה בתמונה) באמת מתוקה
שמייח שנהנת.. שבוע טוב
טלללל

i l0ve u

New member
כן גם אני חולה על הטור שלה חח!

וממש אהבתי מה שקנית נשמע פצצה !<שכחתי לרשום חח> וטל בקשר לחצאיות גם לדעתי אתה צודק זה הכי פצצה!

שמחה שנהינת!!!!../images/Emo24.gif

וואי, רק מהתיאורים שלך אני כבר מתההה להיות שם!!! איזה בגדים מדליקים!!!! זה כל כך כיף לראות את זה , אני בטוחה!!! ואת ממש יפיפיה!!!!

cutey

New member
מדליק..

נשמע ממש כיף! נראה לי שאני גם אלך לאילת בקיץ הזה, נשמע ממש אחלה!

i l0ve u

New member
תודה מאיו'ששש!!!

וואי איזה כיף לךךךךךךךך אני רואה שעשית חיים אה??? היומולדת שלי היה קצת <"קצת"> יותר משעמם...חח כי בעיקרון בניתי וציפיתי לו יותר מדי ובסוף לא עשיתי כלום באותו יום אבל הסיום שלו היה נחמד...<המבין יבין ומי שלא צריך להבין לא יבין!חח> אבל יום לפני הזמנתי חברים והיה ממש נחמד!!! בקיצר בקשר לטור-אני גם מסכימה בקשר לצבעים ולקייציות והצבעוניות זה בטח בעיקר באילת הקיצית חחח וואי איזה עיר פצצה... ובקשר לבגדים שאמרת שלא מתאימים לגילאים האלה ומשדרים משו לא כל כך טוב אז את צודקת אבל חבל שהגעת לגיל 16 שבעצם לדעתי מדובר בגילאי 13 ומטה בעיקר!!! כל הקטנות האלה שאוהבות לחקות את הגדולים והולכים עם מיקרו מיני סטרפלס או חולצת שרוול 1 ועושות בשיער פאן עם פוני לצד... ויש כאלה!!! אותי זה מגעיל..... ואני דווקא חושבת שהמראה יכול להתאים לגילאי 14-19 ככה לא יודעת יותר או פחות זה מוגזם.... חוצמזה שעם הגיל אז אנשים מתחילים לאהוב ת'צמם <או להתרגל לפחות חח> והם מבינים שהלבוש הוא לא הכי חשוב ולא צריך להראות כמו פרחה שביל לקבל משו...ההיפך! בקיצר למי שמתאים שילך על זה אבל כמובן שרק למסיבות א אני יראה ככה מישהי ברחוב אני יעיף לה כאפה חח......... אה ומאיה אני צריכה את עזרתך דחוףףףף אנ ידבר איתך באי סי...

אההההההההה!!!!

זהו! סוף סוף הבנתי את מי את מזכירה לי! במיוחד בפוזה הזאת!
קוראים לה cherise והיא מלהקת ביג ברובאז (שאני מת עליהם...) את לא ממש דומה לה, אבל יש קווי דמיון...
(קחי את זה כמחמאה, היא ממש יפה...)

../images/Emo32.gifמאיה כנסי רגע

סורי שזה לא קשור ישר למה שכתבת אבל: אני מתתתתתתת על אילת!!!!!! כלכך כיף שם!!!!!! רק רציתי לדעת אם היה שם מפוצץ? כאילו אפשר היה ללכת בקניון בלי להתחכח באחרים?

כן גם אני רציתי לדעת..

כנראה שעוד שבועיים אני הולך לפסטיבל סלסה של 4 ימים באילת אז גם אני רוצה לדעת

למעלה