חזרתי מאילת-כמה עדכונים

ranch22

New member
חזרתי מאילת-כמה עדכונים

אממ...לא מזמן חזרתי מאילת בדיוק בזמן לפרק של "לא כולל" ככה שהספקתי לצלם לכם תמונות וגם את הקליפ(מותר לעלות לפה את הקליפ?"זכויות יוצרים" וכל זה?)ואני אעלה את בע"ה יותר מאוחר בערב וגם תמונות מההופעה שעדיין לא העלתי. לגבי אילת-הלכתי לריף הדולפינים ביום שני ואז התברר לי שאוהד סיים את כל הצילומים ביום ראשון בערך מתחילת הערב(סביבות 5) עד הלילה,הבנתי גם שתום אבני היה שותף בקליפ כי הם כל הזמן אמרו "תומי,תומי ועוד פעם תומי" עד שהבנתי שזה תום אבני שזה בערך מה שידוע לי הם אמרו שגם היה שם הרבה ציוד והם כבר אספו את הכל ביום ראשון וטסו להם ככה שאין לי תמונות מהקליפ בשבילכם,מצטערת.(רק חבל שלא ידוע לי גם באיזה מגבות הוא השתמש :) ). את התמונות מ"לא כולל" ומההופעה ואת הקליפ החדש(מההופעה) ו"התקרבתי" אשתדל לעלות עד הערב,פשוט המחשב עובד על סוללה כי הוא נייד והבית קצת בבלגן כך שהוא עובד כרגע על רשת אלחוטית(למי שמבין). אה,ותודה על כל העידוכונים שעדכנתם במהלך השבוע(לא בצניות,אבל מעניין שדווקא בשבוע שאני לא נמצאת אתם נזכרים להתעורר).

ברוכה השבה../images/Emo24.gifמותק

שמחה שנהנית
התגעגעתי
וטוב שהספקת ל"לא כולל שירות" איזה קליפ מדהים נכון?!

ranch22

New member
ליאת-

תודה רבה על הנסיון לעדכן גם במרחק של 5 שעות חח... התגעגעתי גם. וסליחה שהתנתקתי שוב,הרשת האלחוטית הזאת תהרוג אותי!!

זה בסדר רינתי../images/Emo13.gif

גם אני התנתקתי כי הייתי צריכה להחליף משמרת עם אחי במחשב חיחי
העיקר שאת פה עכשיו

ראנץ'!!!

טוב שחזרת!!!!! מזל שהספקת לראות את הפרק!!! וחבל שפספסת את הצילומים... אבל העיקר שאת איתנו שוב!!

ranch22

New member
תודה!!ועדי...

מה שאני סכמתי בכ"כ הרבה שורה את כתבת בשורה אחת,איך?!

herut123

New member
ברוכה השבה :)

מקווה שנהנית אה ותסתכלי במסר האישי שלך

ranch22

New member
חרות

אממ...כרגע איני יכולה להכנס לתוכנה כך שברגע שאני אוכל אני אדבר איתך...ותודה!!

JUST DORIN

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

שמחה שנהנית באילת.... מחכה לתמונות

למעלה