חזרתי מאילת

moon light boy

New member
שמעו קצת חוויות..... ../images/Emo26.gif

החמישה ימים האלה באילת..... עשו לי את החופש
היה כל כך כיף.... אני וחברים שלי עשינו כאלה שטויות........ שלא תדעו מצרות... אז אני אתחיל בחלק מהסיפורים
השתכרתי פעם ראשונה.... קנינו בקבוק טקילה ובקבוק ספרייט, כוסות הקפצה הבאנו מהבית... וזאת גם הייתה הפעם הראשונה ששתיתי טקילה.. והקפצתי 12 כוסות
והרגשתי ממש טוב.... הסתובב לי הראש... ודיברתי שטויות... וגם בערב לאחר מכן... עשיתי את אותה שטות ושתיתי שוב.. הפעם 15 כוסות.. אבל בכ"ז נהנתי.. למרות שלמחרת היה לי "האנג אוובר" פראי במיוחד.. זה היה שווה את זה..
כמובן שקפצנו מהגשר... הכרנו בנות.. צללנו, ועשינו עוד כל מיני דברים שזה לא המקום לספר בו עליהם... בקיצור, היה מ=ע=ו=ל=ה
בכיף הייתי נשאר שם עוד שבוע.... חוץ מהחום הנוראי.. הכל היה טוב
אני עכשיו קצת עייף מהנסיעה..... אז אני אזוז לישון... אם אני אזכר בעוד כל מיני סיפורים מעניינים.. אתם תשמעו עליהם
לילה טוב לכם... שורה נחמדה משיר.. "כשאתם תהיו יתומים אנ´לא אתגעגע..." (זה לא מיועד כלפיכם.... זה פשוט סתם שיר יפה..)

רותם טל

New member
שמעתי שכל העולם היה שם

וגם טונה של צרפתיים. אני שמחה שאתה נהנת..ואתה רואה לפעמים רק נסיעה לאילת יכולה לעשות את החופש לכ-זה גדול! ואני מקווה שלא תתחיל להיות לנו שתיין! ותפסיק לשים שירים דכאונים!!

moon light boy

New member
רותם.... חמודה...

באמת היו מלא צרפתים..... אבל אני חצי צרפתי... אז הרגשתי בבית
וזה בסדר... שתיין אני לא אהיה..! והשיר הזה באמת דיי דיכאוני.. אבל.. יש רגעים.. שאני מרגיש שהוא מאוד קרוב אליי...... אני מקווה שהוא לא ידבר עליי... כי אז אני דיי.. "יעוף.." "מצטערים" זה עצוב שהילד נהיה ציפור ומתחיל לעוף זה עצוב שהילד הפסיק לנשום ומתחיל למות לא ידענו שכל כך כואב לך מצטערים זה חמור שהוא נשלח לפסיכולוג כשהוא רק רצה חיבוק זה ברור כשאתם תהיו יתומים אנ´לא אתגעגע לא ידענו שכל כך כואב לך מצטערים בוא אנו נמחה את הדמעות שלך כי לא ידענו איך בכלל קוראים לך מי חשב שיום אחד נקבור אותך זה עצוב שהילד נהיה ציפור ומתחיל לעוף... (אביב גפן) לילה טוב לכם...

NaDaV18

New member
אחת נסעה לנו היום ואתה חזרת

אז איך היה? נו נהנת? מה עשית? ספא,ספר... אהה ומה עם אותה ילדה,התפתח משהו?

למעלה