חזרתי מאילת

asaf105

New member
חזרתי מאילת

חח חזרתי מאילת היה נורא כיף ראיתי את המסיבה עכשיו חח אני עם פה פעור פשוט נדהמתי מהעיצוב הכל כך יפה שעשו באמת עיצוב מהמם! ראיתי שהוסיפו חדר חדש הבית עץ ביער והשגתי את החולצה ממש יפה העיצוב אפילו מהמם לא יספיק בשביל לתאר כמה זה יפה! זה נראה כאילו כל הקלאב נבנה מחדש כי כולו מעוצב שונה אפילו הבריכה שהפכה לבריכת מטבעות XDD בקיצור היה נורא כיף באילת

jessica120

New member
יפה!

נכון העיצוב שעשו בקלאב באמת יפה...! ואני קיבלתי פינגווין ממבר בחינם!!!!!!!! אממ בעצם פרסמו שם משתמש+סיסמא באיזה אתר.. ויש לו את כל הבגדים והחפצים והכל והוא עדיין ממבר!!!!!
]

asaf105

New member
../images/Emo92.gif

אפשר את המשתמש ממבר הזה? כי אני מבין שזה לא משתמש שלך אפשר אז את האתר שבו מפורסם המשתמש?

jessica120

New member
אני אתן לך ת'שם משתמש והסיסמא במסר עוד מעט...

והפינגווין הזה נחסם לכמה שעות...

jessica120

New member
טוב אני אפרסם אותו פה אין לי כוח לשלוח מסרים

שם- toal2 סיסמא- 11111 הוא חסום לכמה שעות שיגמר תכנסו...ושלא יחסמו אותו שוב תהנו

MuK3

New member
יש עוד 2../images/Emo118.gif

אחד מהם זה RALPH2006 סיסמא ralph

דביר 13

New member
תגידו המשתמשים המקוריים..

יודעים שאתם נכנסים להם למשתמש? ומאפשרים לכם לשנות דברים?? ועוד משהו לפינגווין שלי אפשר איכשהו לשנות סיסמא?

jessica120

New member
מה השני?

אתה יכול לתת במסר? כי כולם חוסמים את שניהם... אלא אם כן הוא שלך פרטי.....

MuK3

New member
אני אסביר לך משו

יש המון פינגווינים שהסיסמא שלהם קלה. הראשון שמצאתי היה Darious77(או משו כזה) והסיסמא הייתה DARIOUS. הוא גם היה ממבר. לאנשים לא אכפת מלחסום פינגווינים, גם אם הם ממברים בני 200 שנה. לא מאמינה? יש אדם שייצר את הפינגווין Spellgirl13, בחיים לא גיליתי את הסיסמא לפינגווין הזה, חבר שלי גילה את הסיסמא והסתובב ברחבי האי, משוויץ. הסרתי אותו מהרשימה בלי לחשוב פעמיים. אחרי שבועיים spellgirl13, שאם עוד לא הבנתם זה פינגווין בטא, נחסמה לעד.

asaf105

New member
שאלה

אז זה אומר שפינגווינים שילדים אחרים פרצו להם נחסמים לעד אחרי שבועים?

MuK3

New member
לא

אם תפרסם סיסמא, ואנשים יקללו דרך הפינגווין שפרסמת, תחסם בערך תוך שבועיים. אם אף אחד לא יקלל או יפרוץ את המשחק דרך הפינגווין(מה שלא יקרה) הפינגווין יישאר בטוח(אלא אם כן המודים מוצאים את הפרסום)

jessica120

New member
לא הבנתי חלק-

איך זה קשור לזה שלפינגווינים אחרים לא אכפת לחסום סתם ממברים... אהה ולא הבנתי- מה קשור שהסרת את הפינגווין הזה מהרשימת חברים,ואז הוא נחסם לעד? הוא נחסם בגלל שפרצו אליו,או שדיווחו עליו בגלל שהוא משוויץ,או לא קשור?

MuK3

New member
...

את אמרת "שיפסיקו לחסום", למרות שזה ממבר, עדיין יש אנשים שחוסמים. הבטא נחסם, אני פשוט מחקתי את החבר שלי שהשוויץ דרכו, לא קרה לחבר או לפינגווין שלו כלום, הוא רק הוסר מהרשימה שלי.

shai2061

New member
למנהל האתר כנסססססססס!!!!!!!!!!

אתה יכול לשלוח לי לאמיול shaiamos@gmail. com ממבר בבקשה אבל לא חסום מתחנןןןןןןןן

למעלה