חזרתי מאילת!

קאריני21

New member
חזרתי מאילת!

ביום חמישי חזרתי מאילת. הייתי שם מיום ראשון. היה נורא כייף, הרבה אנשים (יותר מידי אפילו... עד כדי גועל) ... אבל סה"כ היה נחמד. מזג אויר טוב, אוכל טוב, בריכה, שתיה ...
לצערי אני לא חושבת שאני אגיע לכנס
אני עובדת והבוס בטוח לא יתן לי עוד יום חופש ... אחרי השבוע חופש שלקחתי....
כל כך רציתי לראות את כולכם ... אין לכם מושג .... אוף. איזה מדכא. זה מה זה מעצבן אותי.

שמחה שנהנת!../images/Emo66.gif

כייף באילת. מתנתקים שם מהכל. ולגבי הכנס-אין דבר, יהיו עוד כנסים.........

קאריני21

New member
תודה ../images/Emo13.gif

תודה. אני אנסה להתעודד .... למרות שאני מאוד מאוכזבת
אוף.

ל3

New member
הי קארני../images/Emo24.gif

שמחה נורא שנהנת- אין כמו אילת בכדי לנפוש, אני נורא אוהבת אותה לגבי הכנס, לא נורא- תהיינה עוד היזדמניות אז תתעודדי ילדה

מה זה ? איזו מן התעללות זו ?

סליחה על האלימות ! ככה, ללא שום הכנה מוקדמת, זרקת לנו את התמונה למול עינינו ?! לכל הפחות יכולת לתת לנו אזהרה שנכין קצת מפיות לניגוב הרוק והריר הניגרים מן הפה ? מה עשית עם הידידה שלנו - עם השמש ? מתושלח הצעיר

gaia20

New member
מצטרפת למחאה!../images/Emo46.gif

זו התעללות לשמה! ביום כיפור הבא תצטרכי לבקש המון סליחות על זה!

קאריני21

New member
תגובה של פריצי ...

"סתמו"
חבר'ה חבר'ה ... להרגע שם מאחורי המסך. אני מבקשת (ההימנון.... וירושליייייים)
היה נורא נחמד באילת לא ישבתי הרבה בשמש שכן אני סובלת מאוד מהחום. מה לעשות אני אוהבת מזגנים לרוב. למרות שגם קפאתי מקור בחדר. אבל בסדר .... שורדת. אז הילה (הבחורה מהעבודה) וקארין נכנסה לתפקיד שלה אחרי שבוע של חופש. ובדיוק כשהילה עזבה התחילו כל הבעיות (מאין חוק מרפי שכזה). וכמו שאמרתי להורים שלי ולעוד בחורה שעובדת .... שאחרי שהילה עוזבת אני אתחיל להזיז עניינים ולנהל דברים.
(מזל אריה או לא??)
אז היום אמרתי לבוס שצריך שהמשרד הזה יתנהל בצורה מסודרת ושוטפת ושאני לא אוהבת ניירות מפוזרות בכל השולחן כי לא מוצאים כלום, ואני רוצה רשימת טלפונים מסודרת ושנתלה על MEMO .... בקיצור - אמרתי ... אז אני מקיימת
אני די מתפלאת על עצמי, אף פעם לא הייתי כזו אסרטיבית, תמיד הייתי ביישנית ושתקתי. מה קרה? לא יודעת
בקשר לכנס ... אני מתה לבוא. ויש לי רעיון איך לבוא ...אבל ... המממ...אין לי כסף להגיע
טוב אני אחשוב גם על זה. סורי שבילבלתי לכולם בשכל אני
את כולכם! קארין.

../images/Emo39.gifהי קארין

סחתין על האסרטיביות.....לרגע היה לי נדמה שאת הבוס שם...
ולגבי הכנס...מאיפה את בארץ (במקרה מירושלים?....)? אולי משהו יכול לאסוף אותך.....

קאריני21

New member
לא ../images/Emo10.gif

אני מנתניה .... בעעעעע.....ואין מישהו קרוב אליי
וכן כן אני אתחיל להיות הבוס של המשרד. אני אנהל לו אותו. הוא יתעסק במה שהוא עושה ... ואני אנהל את המשרד. שונאת בלגן ... במיוחד במקום עבודה

gaia20

New member
אני פו! אני פו!

אני עונה! קארין, לפעמים זה כיף להיות ה"בוס" במקום העבודה הבחורה שמנהלת את כל העניינים במקום ושבדרך כלל אף אחד לא מציק לה אני זוכרת שבמקום העבודה האחרון שהיתי בו, אומנם כן היתה לי בוסית שאומרת לי מה לעשות, אבל בזמן שהיא לא היתה במשרד, אני ועוד מישהי הינו תופסות פיקוד על העיניינים והיה דווקא די כיף לעבוד ככה.

קאריני21

New member
אויי יופי טופי

אויי אויי .... אני רוצה להיות בוסית של כולם. אני להיות בוסית טובה. לא לצעוק ... להיות בוסית מצחיקה
אוי אני רוצה לבוא לכנס ואני לא יכוולללללללללללללללללל ...... עצוף .... עצוףףףף ....

../images/Emo12.gif

מי את ומה עשית לקאריני שלנו???
זו שרק התחילה לעבוד לא מזמן והתלוננה על הבוס הוירטואלי שמתלבש מצחיק...
איזו זריזות עם הקידום. אני חושבת ששברת שיא חדש...
טוב, אנחנו ממנים אותך לבוסית החדשה, אבל אל תשכחי להתלבש מוזר!!
בקשר לכנס...
שאת לא יכולה להגיע... אבל עכשיו אחרי שמינינו אותך לבוסית של הבוס שלך, אולי בכל זאת... ואם כבר בכנס עסקינן... מה עם שרשור הגעה לכנס????

קאריני21

New member
קארין הבוסית ../images/Emo6.gif

לפעמים אני כבר לא מאמינה על עצמי. פעם הייתי מה זה ביישנית. שותקת. לא עונה. מקבלת "סטירות לחי" ושותקת ... אבל זה כבר לא ככה. אני בהלם. אני המומה
אבל זה לטובה לפעמים , לא? היום די פתחתי את הפה שלי על לקוח עצבני שכל הזמן צועק בטלפון. השתקתי אותו קצת. בקשר לכנס חבר'ס, מה קורה? כמה עולה מהאוטובוס שמאסף מרכבת מרכז בארלוזורוב? זה סכום של הלוך חזור? תעדכנו אותי.

ל3

New member
הי קארין

המחיר לנסיעה הלוך חזור הוא 10 ש"ח. האוטובס יצא בשעה 10:30 מרכבת מרכז ואם את רוצה להגיע דרך ההסעה את צריכה להיתקשר לאירגון ולהירשם מראש מקווה לראות אותך שם שירי

למעלה